Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Gabra-Sheila pisze:Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!!
Zgadzam się, że nie może zostać jej mężem. Własny syn? Ale nie zgadzam się z ty, że Krzyś jest okropny!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Szogunka pisze:
Gabra-Sheila pisze:Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!!
Zgadzam się, że nie może zostać jej mężem. Własny syn? Ale nie zgadzam się z ty, że Krzyś jest okropny!
Chyba Gabrze chodziło o to, że będzie lepiej dla Krzysia, aby nie był wychowywany przez męża Doroty. A okropny to jest mąż Pani doktor, a nie Krzyś. :mrgreen:
Tak mi się przynajmniej zdaje :wink:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Tak, mąż Doroty jest stary, głupi i brzydki. LOL Sambor z resztą też ma te wszystkie cechy tylko jest trochę młodszy. Dorota powinna teraz odpocząć od tych facetów albo znaleźć jakiegoś przystojniaczka, który jest zarazem odpowiedzialnym i inteligentym mężczyzną.
Goku

Post autor: Goku »

Chyba najlepszym rozwiązaniem byłby tu związek : Dorota+Krzyś ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Dzisiejszy odcinek był bez sensu. Denerwuje mnie ta Alicja i jej miny. Nie pokazali ani Doroty ani Zosi = odcinek stracony.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Korzecki na wolności... Nie umie zupełnie przekonać Marioli do swojej miłości, sam nie wiem co on tak naprawdę do niej czuje i jakie miał zamiary. Może jest szansa na uratowanie tego związku.
Natomiast super scena kiedy Małgosia spotkała tego producenta Reality Show, to pewnie jej mąż, ciekawe jaką przeszłość się z nim kryje. Myśle ,że całe to reality show nie dojdzie do skutku kiedy Małgosia zdradzi dlaczego boi sie tego mężczyzny. A może on ją zastraszy...
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alicja jest beznadziejna...I przez nią Tomkowi się dostało...Czy mi się zdawało czy nie było Leny ::chytry::??Edyta chyba z tym pacjentem(o ile on nie umrze)...Jak on miał na imie??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Lenka była, przyszła kiedy Tomek żalił się Latoszkowi ,że Kuba go źle traktuje. Lena przyszła cała w skowronkach i usiadła Latoszkowi na kolanach i cieszyła się jakby wygrała w totka :?
Myśle ,że ten męzczyzna umrze... A szkoda nigdy Edyta nie miała romansu z nikim, raz z Kubą ale to było takie mdłe a wyraźnie polubiła się z tym pacjentem.
Ta Alicja jest taka smętna, wydaje mi się ,że ona zaraz się rozpłacze, wogule jest jakaś milcząca i jakby byla martwa, eh nie podoba mi się jej postać.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Z Alicji to niezła mąciwoda. A Tomek jest chyba chory, żeby tak wchodzić w kompetencje...
Czego go uczą na tej Akademii? I do tego technik analizował z nim zdjęcia... Ze smarkaczem od wynoszenia śmieci.
A Korzycki bez brody już nie jest przystojny!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Monia pisze:
Szogunka pisze:
Chyba Gabrze chodziło o to, że będzie lepiej dla Krzysia, aby nie był wychowywany przez męża Doroty. A okropny to jest mąż Pani doktor, a nie Krzyś. :mrgreen:
Tak mi się przynajmniej zdaje :wink:
Oczywiście, chodziło mi o Bogdana :wink: ::krzyw:: ::jezyk::
Alicja mnie bardzo wnerwia, ciągle sie wymądrza, a Tomek tak w nią zapatrzony... ::kwasny:: Szkoda gadać :P A Zosia powinna kupić Kubie masynkę do golenia, bo z tą brodą wygląda tragicznie .... ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Czy ktoś też zauważył, że ta Alicja strzela ciągle takie przebiegłe miny jakby w kółko coś knuła. Wygląda strasznie. Ma raczej nieciekawy charakterek.

Szogunko: to cała prawda! Korzycki bez brody wygląda nawet fatalnie - jakoś taki otyły się zrobił. Zdecydowanie lepiej i nawet młodziej wygląda z brodą.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Odcinek z 3.12.2006 w szpitalu pojawi się niejaka Marysia przyjaciółka Latoszka którą zna od dziecka, wykryją u niej nowotwór... Ja myśle ,że Latoszek będzie chciał jej pomóc co pewnie nie spodoba się Lenie, będzie zazdrosna znając ją.
Teraz ciekawi mnie wątek Meg i tego całego reality show, jestem ciekaw czy Mariola i Patrycja zdecydują się na współpracę z Donowanem, Meg musi im wyjawić prawdę zanim będzie za późno.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Czyżby nikt nie oglądał wczoraj? ::chytry::

Mariolka była świetna. Po prostu uwielbiam sceny z jej udziałem. ::rad:: Wczoraj w każdej pojawiało się albo "Jezuuuu", albo "Booooooże" albo "Kuuuuurczę". 8)

Ciekawe co to za tajemnicę skrywa Latoszek. ::chytry:: Na tym zdjęciu pewnie jest on z bratem. Coś czuję, że Witek mógł się przyczynić do czyjejś śmierci. Ciekawy wątek, jeden z lepszych ostatnio. ;)

Ta nowa stażystka strasznie mi działa na nerwy! ::chytry::

Opis następnego odcinka:
[shadow=black]Lekarze poddają Krzysia terapii laserowej. Widząc, że mąż nie przejmuje się zdrowiem jej synka, Dorota daje Samborowi drugą szansę. Zgadza się zamieszkać razem z lekarzem. Meg nie chce rozszerzać współpracy szpitala z kliniką, dopóki oznacza to kontakt z Donovanem. Tymczasem biznesmen przekonuje Patrycję, że jest godzien zaufania. Pokazuje dokumenty na dowód, że sąd australijski dokonał kasacji wyroku. Mówi też, że zgodnie z prawem Meg jest jego żoną. Pawica zatrzymuje Korzyckiego w szpitalu na badania. Mariolka decyduje się pomóc mężowi.[/shadow]

Czy to oznacza, że Joasia Liszowska jednak zostaje w NDiNZ? :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Szogunka

Mam nadzieję, że zostaje. Co do Latoszka, to myślę, że prędzej jego tata weterynarz spowodował nieumyślnie czyjąś śmierć. Tak wynikało z tego co mówił tata Marysi.
Awatar użytkownika
LoLex

Też mam nadzieję, że to ściema z tym odejściem Joasi Liszowskiej.

We wczorajszym odcinku nie było nic interesującego. Zmieniłem trochę zdanie, co do Alicji. Tomek nieźle ją wpuścił w kanał, a ta jako, że nic nie wiedziała jeszcze poszła do Zosi poskarżyć się. To wszystko wyszło strasznie niezręcznie dla niej.

Sambor rozmawiał przez telefon z Dorotą. Nie znoszę go, ale jeżeli jest ojcem dziecka to trudno. Wolę jego niż Czyża.
ODPOWIEDZ