Zgadzam się, że nie może zostać jej mężem. Własny syn? Ale nie zgadzam się z ty, że Krzyś jest okropny!Gabra-Sheila pisze:Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!!
Na dobre i na złe
Chyba Gabrze chodziło o to, że będzie lepiej dla Krzysia, aby nie był wychowywany przez męża Doroty. A okropny to jest mąż Pani doktor, a nie Krzyś.Szogunka pisze:Zgadzam się, że nie może zostać jej mężem. Własny syn? Ale nie zgadzam się z ty, że Krzyś jest okropny!Gabra-Sheila pisze:Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!!
Tak mi się przynajmniej zdaje
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
- Marek Forrester
Korzecki na wolności... Nie umie zupełnie przekonać Marioli do swojej miłości, sam nie wiem co on tak naprawdę do niej czuje i jakie miał zamiary. Może jest szansa na uratowanie tego związku.
Natomiast super scena kiedy Małgosia spotkała tego producenta Reality Show, to pewnie jej mąż, ciekawe jaką przeszłość się z nim kryje. Myśle ,że całe to reality show nie dojdzie do skutku kiedy Małgosia zdradzi dlaczego boi sie tego mężczyzny. A może on ją zastraszy...
Natomiast super scena kiedy Małgosia spotkała tego producenta Reality Show, to pewnie jej mąż, ciekawe jaką przeszłość się z nim kryje. Myśle ,że całe to reality show nie dojdzie do skutku kiedy Małgosia zdradzi dlaczego boi sie tego mężczyzny. A może on ją zastraszy...
Nobody does it better
- Marek Forrester
Lenka była, przyszła kiedy Tomek żalił się Latoszkowi ,że Kuba go źle traktuje. Lena przyszła cała w skowronkach i usiadła Latoszkowi na kolanach i cieszyła się jakby wygrała w totka
Myśle ,że ten męzczyzna umrze... A szkoda nigdy Edyta nie miała romansu z nikim, raz z Kubą ale to było takie mdłe a wyraźnie polubiła się z tym pacjentem.
Ta Alicja jest taka smętna, wydaje mi się ,że ona zaraz się rozpłacze, wogule jest jakaś milcząca i jakby byla martwa, eh nie podoba mi się jej postać.
Myśle ,że ten męzczyzna umrze... A szkoda nigdy Edyta nie miała romansu z nikim, raz z Kubą ale to było takie mdłe a wyraźnie polubiła się z tym pacjentem.
Ta Alicja jest taka smętna, wydaje mi się ,że ona zaraz się rozpłacze, wogule jest jakaś milcząca i jakby byla martwa, eh nie podoba mi się jej postać.
Nobody does it better
Z Alicji to niezła mąciwoda. A Tomek jest chyba chory, żeby tak wchodzić w kompetencje...
Czego go uczą na tej Akademii? I do tego technik analizował z nim zdjęcia... Ze smarkaczem od wynoszenia śmieci.
A Korzycki bez brody już nie jest przystojny!
Czego go uczą na tej Akademii? I do tego technik analizował z nim zdjęcia... Ze smarkaczem od wynoszenia śmieci.
A Korzycki bez brody już nie jest przystojny!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
Gabra-Sheila
Oczywiście, chodziło mi o BogdanaMonia pisze:Chyba Gabrze chodziło o to, że będzie lepiej dla Krzysia, aby nie był wychowywany przez męża Doroty. A okropny to jest mąż Pani doktor, a nie Krzyś.Szogunka pisze:Zgadzam się, że nie może zostać jej mężem. Własny syn? Ale nie zgadzam się z ty, że Krzyś jest okropny!Gabra-Sheila pisze:Jedno jest pewne:Krzyś nie może być z mężem Doroty!! On ejst okropny!!![]()
Tak mi się przynajmniej zdaje
Alicja mnie bardzo wnerwia, ciągle sie wymądrza, a Tomek tak w nią zapatrzony...
Czy ktoś też zauważył, że ta Alicja strzela ciągle takie przebiegłe miny jakby w kółko coś knuła. Wygląda strasznie. Ma raczej nieciekawy charakterek.
Szogunko: to cała prawda! Korzycki bez brody wygląda nawet fatalnie - jakoś taki otyły się zrobił. Zdecydowanie lepiej i nawet młodziej wygląda z brodą.
Szogunko: to cała prawda! Korzycki bez brody wygląda nawet fatalnie - jakoś taki otyły się zrobił. Zdecydowanie lepiej i nawet młodziej wygląda z brodą.
- Marek Forrester
Odcinek z 3.12.2006 w szpitalu pojawi się niejaka Marysia przyjaciółka Latoszka którą zna od dziecka, wykryją u niej nowotwór... Ja myśle ,że Latoszek będzie chciał jej pomóc co pewnie nie spodoba się Lenie, będzie zazdrosna znając ją.
Teraz ciekawi mnie wątek Meg i tego całego reality show, jestem ciekaw czy Mariola i Patrycja zdecydują się na współpracę z Donowanem, Meg musi im wyjawić prawdę zanim będzie za późno.
Teraz ciekawi mnie wątek Meg i tego całego reality show, jestem ciekaw czy Mariola i Patrycja zdecydują się na współpracę z Donowanem, Meg musi im wyjawić prawdę zanim będzie za późno.
Nobody does it better
Czyżby nikt nie oglądał wczoraj?
Mariolka była świetna. Po prostu uwielbiam sceny z jej udziałem.
Wczoraj w każdej pojawiało się albo "Jezuuuu", albo "Booooooże" albo "Kuuuuurczę".
Ciekawe co to za tajemnicę skrywa Latoszek.
Na tym zdjęciu pewnie jest on z bratem. Coś czuję, że Witek mógł się przyczynić do czyjejś śmierci. Ciekawy wątek, jeden z lepszych ostatnio. 
Ta nowa stażystka strasznie mi działa na nerwy!
Opis następnego odcinka:
[shadow=black]Lekarze poddają Krzysia terapii laserowej. Widząc, że mąż nie przejmuje się zdrowiem jej synka, Dorota daje Samborowi drugą szansę. Zgadza się zamieszkać razem z lekarzem. Meg nie chce rozszerzać współpracy szpitala z kliniką, dopóki oznacza to kontakt z Donovanem. Tymczasem biznesmen przekonuje Patrycję, że jest godzien zaufania. Pokazuje dokumenty na dowód, że sąd australijski dokonał kasacji wyroku. Mówi też, że zgodnie z prawem Meg jest jego żoną. Pawica zatrzymuje Korzyckiego w szpitalu na badania. Mariolka decyduje się pomóc mężowi.[/shadow]
Czy to oznacza, że Joasia Liszowska jednak zostaje w NDiNZ?
Mariolka była świetna. Po prostu uwielbiam sceny z jej udziałem.
Ciekawe co to za tajemnicę skrywa Latoszek.
Ta nowa stażystka strasznie mi działa na nerwy!
Opis następnego odcinka:
[shadow=black]Lekarze poddają Krzysia terapii laserowej. Widząc, że mąż nie przejmuje się zdrowiem jej synka, Dorota daje Samborowi drugą szansę. Zgadza się zamieszkać razem z lekarzem. Meg nie chce rozszerzać współpracy szpitala z kliniką, dopóki oznacza to kontakt z Donovanem. Tymczasem biznesmen przekonuje Patrycję, że jest godzien zaufania. Pokazuje dokumenty na dowód, że sąd australijski dokonał kasacji wyroku. Mówi też, że zgodnie z prawem Meg jest jego żoną. Pawica zatrzymuje Korzyckiego w szpitalu na badania. Mariolka decyduje się pomóc mężowi.[/shadow]
Czy to oznacza, że Joasia Liszowska jednak zostaje w NDiNZ?
Też mam nadzieję, że to ściema z tym odejściem Joasi Liszowskiej.
We wczorajszym odcinku nie było nic interesującego. Zmieniłem trochę zdanie, co do Alicji. Tomek nieźle ją wpuścił w kanał, a ta jako, że nic nie wiedziała jeszcze poszła do Zosi poskarżyć się. To wszystko wyszło strasznie niezręcznie dla niej.
Sambor rozmawiał przez telefon z Dorotą. Nie znoszę go, ale jeżeli jest ojcem dziecka to trudno. Wolę jego niż Czyża.
We wczorajszym odcinku nie było nic interesującego. Zmieniłem trochę zdanie, co do Alicji. Tomek nieźle ją wpuścił w kanał, a ta jako, że nic nie wiedziała jeszcze poszła do Zosi poskarżyć się. To wszystko wyszło strasznie niezręcznie dla niej.
Sambor rozmawiał przez telefon z Dorotą. Nie znoszę go, ale jeżeli jest ojcem dziecka to trudno. Wolę jego niż Czyża.