Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

heh no działo się :) Wątek Mariusza i Klaudii i ich pierwszego razu nie podoba mi się.Według mnie jest zbyt szcztuczny :roll:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Alexander pisze:Oj żałuj ,że tego nie widziałaś! Marysia kiedy spotkała Monikę w banku tak pięknie się do niej uśmiechała, szczerzyła a potem powiedziała ,że ma do niej niespodziankę i podziękowanie za to ,że dzięki niej zrozumiała jak bardzo kochają się z Pawłem. I wtedy prosto w nos z pięści uderzyła ją w twarz! To był cios!
No to miłe zaskoczenie,że scenarzyści odważyli się na takie zachowanie swojego blond anioła 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mandaryna w serialu "Pierwsza miłość"

Pojawienie się Mandaryny we Wrocławiu wywołało nie lada sensację. Tym większą, że wokalistka nie przyjechała z koncertem, a wprost na plan serialu "Pierwsza miłość". Odmieniona, uśmiechnięta, w krótkich blond włosach, delikatnym makijażu i dość stonowanej, klasycznej garderobie.

Wszystko to dla potrzeb nowej roli. Marta Wiśniewska zagra piosenkarkę - Rosę, która wystąpi w serialu "Miłość i kłamstwa", do którego scenariusz napisał Józef Szota (w tej roli Mirosław Baka). Rosa poznaje młodego i przystojnego Artura, którego gra Łukasz Płoszajski. Na potrzeby promocji serialu wspólnie nagrywają piosenkę. Nieoczekiwanie między bohaterami zawiązuje się wieź. Wkrótce spotykają się na gruncie prywatnym i...

"Scenarzyści zaplanowali dłuższy pobyt Marty w serialu. Między granymi przez nas postaciami wybuchnie ognisty romans" - zdradził Łukasz Płoszajski.

Dla młodego aktora występowanie z Mandaryną jest sympatycznym spotkaniem po latach. Znają się bowiem jeszcze z czasów "łódzkich".

"Marta jest nie tylko piękna, ale przede wszystkim zdolna. Jestem bardzo mile zaskoczony, że możemy razem pracować" - podkreśla Łukasz.

Owocem spotkania na planie będzie piosenka, która zaistnieje nie tylko w popularnym serialu Polsatu. Już wkrótce singel zacznie żyć własnym życiem.

Obrazek Obrazek
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Wow :D To rewelacyjna wiadomość :!: :mrgreen: Chyba specjalnie dla Mandaryny będę teraz częściej zerkał na "Pierwszą miłość".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

I to Marta ma zostać w serialu na dłużej! Świetnie, ciesze się i mam nadzieje ,że będzie miała jakiś ciekawy wątek, no napewno będzie już widze po opisie!

A z tego cytatu wynika ,że w piosenka Marty pojawi się w serialu, może jako czołówka :?: :!:
Owocem spotkania na planie będzie piosenka, która zaistnieje nie tylko w popularnym serialu Polsatu. Już wkrótce singel zacznie żyć własnym życiem.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ooo :shock: ciekawe to będzie , chyba zacznę częściej oglądać ten serial .
Awatar użytkownika
Misia

:shock: :shock: :shock: Brzmi ciekawie.Ostatno oglądalność PM wzrosła myśle,że scenarzyści chcą ten stan utrzymać a pojawienie się Mandaryny w serialu na pewno przyciągnie ludzi.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie :evil: Najpierw KKL ściała włosy teraz Mandaryna ,co to ma być :evil:
Mandaryna w tych włosach wygląda jak pinokio ,pewnie to dlatego ,że scenarzyści chcieli ją odmłodzić ::kwasny::
Ale oczywiście cieszę się ,że Mandi pojawi się w PM :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

W PM ostatnio dużo się dzieje.Kuba nie żyje,ciekawe czemu taki akurat pomysł.Był fajną postacią ,zaskoczona byłam jego uśmierceniem :? Może aktor nie chciał dłużj występować w serialu.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Także jestem zaskoczony śmiercią Kuby ::kwasny:: No ale cóż szkoda tylko Kingi kiedy w końcu ona i Kuba zaczeli być szczęśliwi i odżywało ich uczucie to wszystko prysło... Szkoda mi Kingi, zmarła jej miłość, czy uda jej się teraz kogoś na nowo pokochać, biedna i mały Tomeczek nie zobaczy Kuby... Eh szkoda mi tak Kuby...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Już była śmierć Kuby :shock: Qurcze przegapiłem :( :evil:
A śmiercią Kuby nie jestem zaskoczony ,bo PM ma to do siebie ,że uwielbia uśmiercać bohaterów jednego po drugim. :roll: Co jest głównym powodem dlaczego nie oglądam tego serialu.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kuba zmarł we wczorańszym 394 odcinku. Akcja reanimacyjna nie przyniosła rezultatów, ale i lekarz stwierdził ,że te narkotyki które wzioł Kuba były mocno zanieczyszczone i to na skutek tego zmarł nawet gdyby wzioł małą porcje jego szanse były marne ::kwasny:: Szkoda Kuby. A ten wątek z telefonem tej małej dziewczynki, siostry Mariusza ejst taki nudny i taki mało ciekawy!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
ola1830

Post autor: ola1830 »

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
"...Mężczyźni są silni...fakt...ale niestety nie psychicznie..."
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ale wypasione foteczki!!!! Chcemy więcej, hehehe... :) Wybacz Ola, ale wiesz, że jestem zaborczy. :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zdjęcia Marty i Łukasza podczas nagrywania singla!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Singiel Mandaryny i Łukasza ma wkrótce trafić do telewizji, ma być też reklamówką serialu czyżby mieli dodać piosenkę do czołówki zamienij istniejącą na tą co wykonuje Marta i Łukasz? Mam nadzieje ,że nie bo piosenka tytułowa PM bardzo jest melodyjna i przyjemna.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ