Becky Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
agusienka

Post autor: agusienka »

Ja na temat kuzynki Amber mam nieco obojętne zdanie:) jak dla mnie ok tylko troche za bardzo przeżywa pewne sprawy zresztą jak każdy w tym serialu ale przeciez za to ich kochamy:):)

A co do cieni pod oczami z dzisiejszego odcina to zgadzam sie szybko jej sie nagle zrobiły:D:D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wolę świeżo ochrzczoną panią Garrison od Amber. ;p
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Mam nadzieje że wczorajsze odcinki nie były ostatnie z występem Becky i że jeszcze jakiś czas będzie gościć na naszych ekranach. :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ale nareszcie albo niestety już Becky wygląda jak chora. Ale tu akurat nie miałbym pretensji do twórców, bo pogorszenie stanu zdrowie przychodzi gwałtownie. Z tym, że inna sprawa, że powinna stopniowo chudnąć, a my oglądaliśmy jej niezbyt szczupłe ręce niejednokrotnie pokazane na całej długości aż do ramion. Ubierana była w stroje nawet pogrubiające. Bez sensu.
Awatar użytkownika
Brooke

To prawda że chorobę Becky mogliśmy poznać jedynie po jej podkrążonych oczach i na koniec po jej czarnych ubraniach żeby ją wyszczuplić.
Kitty

Post autor: Kitty »

Może nie pokazywali akurat, że Becky zeszczuplała, ale na twarzy było widać chorobę już od pewnego czasu. Już w dniu wyjazdu z CJem do Santa Barbara, a nawet wcześniej, Becky nie wyglądała najlepiej. Tylko że wcześniej wyglądała na chorą tylko w niektórych momentach, np. jak spała- widać było, że jest blada. Pamiętam taki moment, gdy Amber z troską przyglądała się śpiącej Becky. Poza tym Becky wcześniej miała makijaż, który tuszuje niezdrowy wygląd.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Momentami moim zdaniem przesadzają z makijażem! Wokół oczu szczególnie. Becky wygląda momentami jak chodzący trup. Szczególnie w scenie jak Amber z C.J. przewijała małego.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Brooke

Zgadza się Szogunko. A gdy była już na kolacji z CJ'em miała mniej podkrążone oczy. Te jej sine oczy są zależne od danej sytuacji.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Becky wyglądała fatalnie na samym początku swojej obecnośći w serialu, kiedy jeszcze była w ciąży. Po pojawieniu się w La wyglądała ciut lepiej, chociaż nadal dużo brakowało jej do piękności. Przeszła dopiero zmiane po wyjeździe do Paryża. Później wyglądała świetnie dopóki Amber nie dowiedziała sie, że Becky ma raka. Z dnia na dzień było coraz gorzej. Później tylko jeden raz Becky wyglądała prześlicznie. Na swoim ślubie przy ołtarzu. Teraz już wiadomo, do końca będzie chodzącym zombie.

P.S. Chciałbym zoabczyć jeden odcinek gdzie żaden aktor/aktorka nie mają na sobie grama makijażu n_n
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

No i nasza Becky już nie żyje :cry: Jak dla mnie, była najpogodniejszą postacią MnS. Nam widzom dała bardzo wiele, również rodzinom Forrester'ów i Garisson'ów. Długo jeszcze będę wspominał promienną twarz Becky. Oby jak najwięcej dawali nam takich promyczków w tym serialu :: bow ::
Abec

Post autor: Abec »

Trzeba przyznać, że miała ładną oprawę śmierci. I pomysł ze zdjęciem z poprzedniego odcinka też był super. Grand a nawet Saul (a w tym wypadku ostatnie pożegnanie postaci było przecież też ostatnim pożegnaniem aktora) nie mieli chyba aż tak wyrazistych odejść.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
molduś

Post autor: molduś »

to był straszny odcinek, ale i piękny. strasznie się spłakałam
świeczka dla Becky [*]
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

To był naprawdę bardzo smutny odcinek.Biedna Becky :cry: :cry: :cry: Pod względem zachowania to była najnormalniejsza osoba.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zobaczcie jak miłość zmieniła Becky to pewnie także zasługa małego Ericka... Becky była szalona i energiczną dziewczyną z wioski. Jednak poczuła smak bogatego życia u Forresterów i zmieniła się. Dzisiaj popłakałem się kiedy odeszła... A scena kiedy CJ kładzie się obok niej i płacze całując jej czoło była wspaniała.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

Ale szkoda mi Becky... Normalnie zasłużyła na coś więcej niż coś takiego...
Nie traćmy nadziei, może za parę długich lat zmartwychwstanie? Okaże się, że to nie była prawdziwa Becky, albo coś, tu wszystko jest możliwe.
Teraz już nic nie będzie takie samo. Zauważyliście, że nikt nie dokonał formalności? Mały Eryk teraz nie może być synem Amber, tak jak Rick powiedział, nie zapisze go do przedszkola, do szpitala, bo nie ma do niego praw rodzicielskich. Ale CJ powinien mieć, w końcu jest jego ojczymem.
ODPOWIEDZ