Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Locke :!: :!:

Goku, mam tą samą sytuacje :mrgreen: :mrgreen: Nie wiem na kogo zagłosować potem.. Ale chyba wybiore Jacka ::jezyk::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Locke zdecydowanie :!: :!: :!:
:serce: Brooke Logan :serce:
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Sawyer oczywiście :D Faktycznie, odcinek raczej z gatunku mniej ciekawych. A drugi - bonusowy, w sumie nic nowego nie wsniósł, więc nawet nie oglądałam do końca. Za to żal mi się zrobiło Sawyera, bo Jack i Kate dali sobie znak oczami, zanim nałożyli im worki na głowy, a Sawyer też chciał pewnie "pożeganć" się z Kate, a ona taka nieczuła :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie wiem czy ktoś o tym już tu pisał ,ale Lost3 od 02.2007 w AXN :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Post autor: Abec »

Możesz podać jakiś link?

----------------------------------------

Dzięki :: bow ::
ll
ll
ll
ll
V
Ostatnio zmieniony 2006-12-01, 21:50 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Poprostu www.axn.pl w lewym górnym rogu jest reklama Lost Zagubieni 3 Premiera luty 2007http://www.axnpolska.pl/lost3/
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Locke ;)

Mi się podobało, że Kate i Jack patrzyli na siebie, gdy Inni nakładali im worki na głowy. Sawyera nikt nie uraczył spojrzeniem :P Drugi odcinek był fajny ze względu na narrację ;) Ten aktor nawet prywatnie wygląda jak wariat (te oczy...) i brzmi groźnie i szaleńczo ;) Pasował do "Piły" :)
Abec

Chyba właśnie starał się nie brzmieć szaleńczo, tylko... niepokojąco. Dwie grupy nieznających się ludzi, postawionych w skrajnie różnych warunkach Najbardziej mi się podobało, gdy o samym sobie mówił w trzeciej osobie (znajdują w sieci pewnego człowieka, twierdzi on, że jest baloniarzem. Jak dowieść, czy mówi prawdę? :mrgreen: ::jezyk:: ). Mam wrażenie, że on sam się tym bawił ::rad::
Ostatnio zmieniony 2006-12-02, 02:01 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No niepokojąco też, ale jak ja widzę te jego straszne oczy i obitą i podrapaną twarz to przychodzi mi na myśl szaleniec. W dodatku ta ciągła niepewność czy jest dobry czy zły bardzo intryguje ;) Też się śmiałam jak mówił o swojej postaci :lol:
Abec

Ciekawe, że moje dwie ulubione postacie mają też rolę poza planem. Tzn. on narratorował ten odcinek, a John Terry (Christian Shepard) mówi Previously on Lost na początku odcinków.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Abec pisze:Ciekawe, że moje dwie ulubione postacie mają też rolę poza planem. Tzn. on narratorował ten odcinek, a John Terry (Christian Shepard) mówi Previously on Lost na początku odcinków.
Wow! Skąd to wiesz?

P.S. Dzisiaj w nocy polskiego czasu Matthew Fox będzie hostem programu komediowego "Saturday Night Live". Twórcy programu tradycyjnie dorocznie zapraszają jedną ze znanych osobistości telewizyjnych do poprowadzenia jednego odcinka w grudniu. :) Mam nadzieję, że już jutro będzie można to ściągnąć z torrenta. :)
Zapowiedź: http://download.yousendit.com/7761938B7966D2DF
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

2 sezon zakończył się naprawde nie przewidywalnie! Jestem ciekaw jak będzie w 3 sezonie ale to dopiero pewnie we wrzesniu w TVP no coz jakoś to przeżyję :D Ale coraz bardziej wracam do tego serialu, zaczynając drugi sezon nie byłem przekonany ale nie jest najgorzej, może zrobiło się bardziej sci-fi niż realnie ale jest OK.
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Locke
FanStefci pisze:Głosowanie trwa do niedzieli, do godziny 12:00.
Czemu tak krótko, czemu tylko do 12 ::chytry:: . Jak ktoś wyjeżdża na week nie może zagłosować.
Ostatni odcinek na pewno nie był nudny :wink: .
Abec

Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Primok pisze:Locke
Czemu tak krótko, czemu tylko do 12 ::chytry:: . Jak ktoś wyjeżdża na week nie może zagłosować.
Głosujemy tak jak zawsze - przez 48 godzin. ;)
Ostatni odcinek na pewno nie był nudny :wink: .
Nie był nudny, ale TVP zabiła jego klimat serwując go w 2 częściach, rozdzielonych tygodniową przerwą. :roll: :|

P.S. Dzięki za linka Abec.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
ODPOWIEDZ