Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Remek

Post autor: Remek »

Proponuje ignorowac ksywki wymyslone przez Przypalony Garnek:)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Słuchajcie, jeśli dysponujecie jakimiś fotkami z uroczystości 25-lecia Melody Thomas Scott w "Y&R" to proszę umieście. Ja narazie dysponuje tylko jedną. Najbardziej interesują mnie fotki Melody z Susan Flannery. Z góry dzięki Wam!
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A mógłbyś wrzucic to zdjęcie?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Proszę uprzejmie :) Gwiazdy "B&B" oraz Melody Thomas Scott

Obrazek
Remek

Ja mam artykul na ten temat z Soap Opera Digest.
Ryan Lavery

Remek, podobno wszyscy bardzo pochlebnie wypowiadali się wtedy o Melody. Ja osobiście bardzo ja lubię. Wydaje mi się taką delikatną, ciepłą osobą. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co ciekawe bohaterzy B&B sa w strojach z odcinków o zaręczynach Nicka i Brooke u Massimo -co James miał w tym udzał (czyżby szybko z planu skoczyli na party?)
Mam taką fotkę np.:
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja tak samo odbieram tę aktorkę. Na tym zdjęciu MTS wyszła jak nie ona. A przecez to bylo ze 2 lata temu, nawet nie cale.

[ Dodano: 2006-01-22, 12:07 ]
U Adexa wyglada jak ona. Slicznie wyszla!

[ Dodano: 2006-01-22, 12:10 ]
Poza tym 18 kiwetnia Melody kończy 60 lat.!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Martin pisze:Proszę uprzejmie :) Gwiazdy "B&B" oraz Melody Thomas Scott
Ale tam jest James! To nie jest gwiazda :) Hehehe ::krzyw:: Miałam na kompie to samo zdjęcie co Adex tu wkleił. W końcu wiem, jak wygląda ta cała Melody ;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Adex, a czy cos wiadomo z Sheilą?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak to James nie jest gwiazdą? :)
Z Sheilą nic nie wiadomo od tamtej sceny co opisałem a Lauren i Michael wreszcie spędzają razem miłe chwile...co dalej to się zobaczy :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Dzieki Adex. Cóż pozostaje tylko czekac na to co wymyślą scenarzyści.
Ryan Lavery

Adex, dzięki za fotkę. Ja mam niektóre fajne, ale malutkie tylko :cry: :

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Susan Flannery wygląda wręcz ślicznie! Słuchajcie, owszem na tych fotkach nasze kochane gwiazdki ubrane są tak jak w poszczególnych odcinkach soap oper z ich udziałem, ponieważ cała impreza na cześć Melody odbyła się po skończeniu pracy któregoś dnia w 2004. Kiedy wszyscy skończyli kręcić, przyszli potem na uroczystość. :D

Wracając do "Y&R", między Nicolasem a Phyllis robi się coraz cieplej. Jeśli interesują Was spoilery to mogę za chwilę wkleić spoilery do końca stycznia na poczególne dni. :lol:
Obrazek
Remek

martin ,ktore 5 gwiazd yr robi "out" i dlaczego?
Ryan Lavery

Na okładce Soap Opera Weekly, było napisane, że Victor, Nikki, Ashley, Jack i Phyllis "out". :mrgreen: Na pewno jednak "Y&R" ma problemy z obsadą. Pod koniec styczna odchodzi aktorka grająca Yolandę. Nowa aktorka gra rolę Lily. Nadal pod znakiem zapytania jest rola Neila. Możliwe, że i on wyleci... :? Ja tylko się modlę, żeby Michelle Stafford (Phyllis) została.
ODPOWIEDZ