Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ireth

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ireth »

Ja najbardziej jestem ciekawa tego,co ten hydraulik(Mike) kombinuje,dlaczego ma fotki Susan i jej córki.I też czemu Mary Alice się zabiła i o co chodzi z tym kufrem i tajemnica męża.
wiwi

Post autor: wiwi »

Może Mike jest policjantem i pracuje pod przykrywką bo podejrzewa, że Mary Alice popełniła samobójstwo z jakiegoś ważnego powodu (związek z tym listem). Ma nawet psa policyjnego ;)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Również mnie to ciekawi, co was, no i jeszcze co jest w tym kufrze :wink: A tak przy okazji Wiwi i inni to proszę, żeby dawać jakąś inforamcję, że się spoileruje, jak się piszę o tym, czego nie było, bo Wiwi sama piszesz, że niechcący się dowiedziałaś, jednak napisałaś, co będzie i ja też niechcący przeczytałem i również się trochę zdenerwowałem. A jakby co to raczej nie mam nic przeciwko, żeby stworzyć drugi temat dotyczący spoilerów tego serialu, skoro cieszy się dość dużą popularnością na tym forum. Jednak nie polecam spoilerów przy serialu z,można powiedzieć, wątkami kryminalnymi...

Co do humoru to jest niezły :!: Zrywałem boki przy scenie z guzikiem :!: a raczej niełatwo mnie aż tak rozbawić :lol:

Aż strach pomyśleć, co będzie dalej :shock:
wiwi

Sorki!!! Od tej pory będę ostrzegać :oops:
Ireth

Ale jeśli jest policjantem(a pewnie się tak okaże)to czemu interesuje go tylko Susan i jej córka,chyba,że nie zauważyłam fotek innych?Scena z guzikiem niezla,no i teksty też np.jak Susan przypominała sobie jak wszystkie,jeszcze z Mary Alice,siedziały przy stoliku w domu Mary i ona mówila o romansie męża :lol:
wiwi

A mi się najbardziej podobało zapychanie rury :D
Majkel

Post autor: Majkel »

Mnie również najbardziej rozbawiło zapychanie rury. Już dawno się tak nie usmiałem :lol: Serial jak na razie jest rewelacyjny, błyskotliwe dialogi, dosyć szybka akcja, no i humor. Wątek kryminalny wydaje się też dosyć ciekawy. Ten serial łączy w sobie wiele gatunków filmowych i wydaje mi się że to jest jego głównym atutem. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Polecam wszystkim, którzy przegapili premierowe odcinki aby zarezerwowali sobie czwartkowy wieczór na kolejny odcinek :mrgreen:
Bartex

Post autor: Bartex »

Hej!!!
Również i ja dołączam się do fanów naszych "zdesperowanych kur domowych" :D
Z czwórki bohaterek najbardziej polubiłem Bree, a Marcia Cross po mistrowsku gra tę rolę. Nawet nie wiem dlaczego tak bardzo lubię Bree, chyba dlatego, że w niektórych sytuacjach przypomina trochę mnie.Z pierwszego odcinka (pogrzeb Mary Alice) super była scena jak Lynette(też fajna z niej kobitka) weszła do basenu aby powyławiac swoje dzieciaczki. :lol: I ogólnie serial jest super, wszystkie panie grają doskonale, nie da się ich nie lubić.Nie moge sie doczekać jutrzejszego odcinka(dobrze, że w piątki nie mamy matmy.. :) ), to wieczory w czwartek mam wolne.
pa
dla fanów Bree Mason Van de Kamp
Obrazek
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
wiwi

I jak wam się podobał dzisiejszy odcinek? Mnie szczególnie rozbawiła scena z nagą Susan i scena przy kolacji. Dowiadujemy się też coraz więcej o tej tajemnicy. Co prawda powoli, ale zawsze więcej ;) A Bree mogłaby też szybko chwycić kasetę z nagraniem swojego męża :/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

A podoba wam się lektor tłumaczący? I czy wie ktoś jaka oglądalność jest? Bo ostatnio taki nawał polskich seriali że raczej tylko o nich mówią ludzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ale się uśmiałem na tej akcji z nagą Susan! Ten seril jest świetny niestety tylko jeden odcinek, coż jesteśmy w polsce :(. A co do polskic serili, owszem dużo mialo swoją premierę i dużo jeszcze będzie mieć, ale co do ich jakości do bym nie byl taki pewien.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
wiwi

Ja też nie interesuję się tymi nowymi polskimi serialami, ten jest tysiąc razy lepszy! Szkoda, że tylko raz dali dwa odcinki jeden po drugim :( A Adex, na lektora jakoś nie zwróciłam uwagi :P A Tobie jak się podobał?
Majkel

Post autor: Majkel »

Ja również nie zwróciłem uwagi na lektora, więc widocznie mi nie przeszkadza. Dzisiejszy odcinek był równie dobry jak dwa pierwsze co mnie bardzo cieszy, bo wiem że zostanę z serialem jeszcze długo 8) Dzisiaj najbardziej podobała mi się scena z Susan, śmieszny był też motyw z dziewczynką na rowerku :wink: Ten serial tak wciąga, że przydałyby się dwa odcinki bo ten jeden mija za szybko, nie mówiąc o niekończących się reklamach i lotto na dokładkę. No ale to są uroki komercyjnej telewizji.
Ireth

Swietny serial:).Którą bohaterek lubicie najbardziej i w ogóle co o nich sadzicie?Ja lubie wszystkie ale może ociupineczke mniej Bree,przeraża mnie tym perfekcjonizmem no i szkoda,że nie wie o co chodzi mężowi,bo w sumie powiedział jej bardzo wprost w restauracji a potem w szpitalu.Chciałbym aby w dalszych odcinkach się zmieniła o 180stopni,stała się wyluzowana itp,to mogłoby być zabawne:).Poza tym w tych włosach nie wygląda korzystnie,jako Kimberly była dużo ładniejsza.
Lubie Gabrielle,choć początkowo myślałam,że bedzie inna,mile mnie zaskoczyła,bo jest wrażliwa,ogólnie obawiałam się,że to będzie taka Samantha z "Sex in the city" ale na szczęście nie.
Lynete i Susan chyba lubie najbardziej,na tyle ile można stweirdzić po 3 odcinkach.Zresztą chyba Susan jest lekko wysuwana na pierwszy plan?Fajnie,że pokazali jej byłego męża.No i troche się wyjaśnila tajemnica kufra...
wiwi

Ja najbardziej lubię Susan i kibicuję jej w zdobywaniu Mike'a :) Gabriella też jest fajna ;) A ten aktor, który grał byłego męża Susan, grał główną rolę w serialu "Gliniarz z dżungli". Oglądał to ktoś? ;)
ODPOWIEDZ