Styl w "MnS"
Zgadzam się w 100%!arturkcf pisze:Poprzedni Rick był boski. Podobały mi się jego włosy i wystające kości policzkowe
A ten to taki nijaki, maksymanie, na siłę upodobniony do poprzednika.
Wystające kości policzkowe Jacoba Younga dodawały mu wiele uroku i "tego czegoś".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Więc my mamy inne gusta, ja z wyglądu wolę JustinaB@r pisze:Zgadzam się w 100%!arturkcf pisze:Poprzedni Rick był boski. Podobały mi się jego włosy i wystające kości policzkowe
A ten to taki nijaki, maksymanie, na siłę upodobniony do poprzednika.
![]()
Wystające kości policzkowe Jacoba Younga dodawały mu wiele uroku i "tego czegoś".![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Jacob męski w tych pierwszych odcinkach? Może po odejściu z serialu, nie wiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja stokroć wolę Jacoba. Był ładny, jednocześnie przystojny w klasycznym sensie i miał w sobie coś orygionalnego. To rzadka kombinacja.
Piszę w czasie przeszłym, bo w sumie widziałem go tylko w jednej roli, która już się skończyła.
A ten nowy jest po prostu i zwyczajnie MDŁY!!!
Piszę w czasie przeszłym, bo w sumie widziałem go tylko w jednej roli, która już się skończyła.
A ten nowy jest po prostu i zwyczajnie MDŁY!!!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
To prawda, że Jacob był charakterystyczny i oryginalny, ale qrcze mi się bardziej Justin podoba. No nic nie poradzę. ;p Jacob może miał za ostre rysy twarzy jak dla mnie. Ale to dobrze. Jednym się podoba tak, drugim tak. Abec ma rację, pisząc, że Jacob był taki klasyczny w sensie wyglądu. Zaznaczam, że na początku też byłem niezadowolony z Justina i jakoś mi się wcale nie podobał.
- Adex-fan Brooke
Dajcie zdjęcie jak Rick leżał w domu w po wypadku samochodowym,miał długie włosy i wg mnie źle w nich wyglądał, Justin jest ciekawszy 
Nie tylko Amber Moore zakochała się w nim.arturkcf pisze:Tak to jest, jednemu podoba się ten, drugiemu ta, trzecimu jeszcze inny lub inna : P Fanom i wielbicielom nowego Ricka, gratuluję, że mogą sobie na niego patrzeć w obecnych odcinkach. Ja będę tęsknić już zawsze za kochanym, sexy, przecudnym Rickiem, za tym w którym zakochała się Amber Moore d:
Powiem szczerze, że mnie Rick wpadł od razu w oko od pierwszej sceny w której się pojawił (nie dlatego, że był w negliżu, chociaż klaty może mu nie jeden chłopak pozazdrościć
Co do jego włosów, to fajnie mu było zarówno w długich i krótkich. Jacob się zmieniał z miesiąca na miesiąc. Przyszedł do Mody jako młodzieniec, a odszedł już jako prawdziwy mężczyzna.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".