Czarne charaktery w "Modzie..."
-
Anka *
-
Edytuj
Teraz to chyba czarnym charakterem o rozmiarze XXL jest Morgan
kombinowała z tym dzieckiem na wszystkie możliwe sposoby (ja to zawet myślałam czy Clarka w to nie wkręci śpiąc z nim i wrabiając Ridża w dziecko
).
Ona jest dziwna. I te ciemne szminki... Wyglądają okropnie
A Amber? Nie chce mi się wierzyc że z diabełka stała się grzeczną i prawą dziewczynką, która tak ofiarnie pomagała Becky. Aż w taką zmianę ludzi to nie wierzę... Jak sobie przypomnę tą skórę po tym jak odnowili przysięgę z Rickiem...
Ona jest dziwna. I te ciemne szminki... Wyglądają okropnie
A Amber? Nie chce mi się wierzyc że z diabełka stała się grzeczną i prawą dziewczynką, która tak ofiarnie pomagała Becky. Aż w taką zmianę ludzi to nie wierzę... Jak sobie przypomnę tą skórę po tym jak odnowili przysięgę z Rickiem...
Dla mnie Morgan jest obojetna ,ale z małym skierowaniem na plus ,ponieważ niszczy i rujnuje życie osobą , których nie trawie , czyli Taylor , Ridgowi i Stephani .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Dragon_Scale
-
Ambrossia Moore
Ambrossia Moore pisze:Z tym, że Carmen jest czarnym charakterem niezupełnie mogę się zgodzić. Ona po prrostu naśladuje Deacon'a.Mareczek pisze:Według mnie czarnym charakterem są Morgan, Carmen i Deacon.
Jednak to ona chciała uderzyć Amber i to ona zaczęła ją w beszczelny sposób przedżeźniać. I to właśnie dlatego sądzę, że Carmen jest zła. Naśladowanie złych ludzi to też jest zła cecha.
Jak dla mnie czarnym charakterem jest tylko ( na razie ) Deacon , co do Carmen ona popostu taka jest , a Morgan jest chora więc to jej musimy wybaczyć .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- PetroPython
Najlepszym czarnym charakterem w historii B&B była oczywiście Sheila Carter
A teraz Morgan DeWitt, chociaż z drugiej strony nadaje się prosto do wariatkowa
, szczególnie teraz, kiedy ponownie straciła dziecko. Carmen też wydaje się czarnym charakterem, takim psem na każde zawołanie władcy Deacona, ale na razie za mało wiemy, żeby o niej coś powiedzieć.