Pomoc domowa (The Nanny)/Niania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tkk_Sally pisze:Karolina"Nadchodzę i mam zła wiadomość"
Kondziu"Już samo nadchodzę jest złą wiadomością"
Oj tak, to było dobre :mrgreen:

Ale nikt nie pobije Babci Apolonii! :mrgreen: :mrgreen: Moja ulubiona postać w Nianii :mrgreen: I ten tekst Skalski: "Pani Apolonio, ale on dużo pije, strasznie przeklina...", a Frania: "Panie Skalski, niech pan tak nie mówi, to ją tylko zachęci!" :mrgreen: :mrgreen:

Kocham teksty Kondzia do Karoliny :mrgreen: I to z tą twarzą z sosem haha ::loll:: ::loll:: "Jak wyglądam?" "Smakowicie!"
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Już nam zostały tylko 2 odcinki do konca serii,a mi jeszcze 3 ,co musz obejżeć dziś powtórkę odcinka 43
a oto ciekawostka odnośnie 4 serii
Piotr Rubik zagra w "Niani"
Piotr Rubik dołączy do grona gwiazd rodzimej sceny muzycznej, które pojawią się w popularnym serialu "Niania" Obraz wyreżyserowany przez Jurka Bogajewicza emitowany jest w telewizji TVN.
Piotr Rubik pojawi się jako gość w domu producenta Maksymiliana Skalskiego (Tomasz Kot), w którym pracuje tytułowa niania, kreowana przez Agnieszkę Dygant.

"Zagram bardzo znanego kompozytora Piotra Rubika, czyli samego siebie" – powiedział artysta w rozmowie z dziennikiem "Fakt".

Przypomnijmy, że w serialu "Niania" wcześniej pojawiła się m.in. Kayah. Odcinek z udziałem Piotra Rubika ma zostać wyemitowany wiosną 2007 roku.

Przypomnijmy, że "Psałterz wrześniowy", oratorium autorstwa Piotra Rubika (muzyka) i Zbigniewa Książka (teksty) od kilku tygodni jest najlepiej sprzedającą się płytą w Polsce.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Post autor: Abec »

I jeszcze Edyta Górniak grała samą siebie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I Ewa Drzyzga również :lol:
Super ,że będzie 4 seria bo uwielbiam ten serial jest chyba narazie najlepszy serial komediowy który widziałem!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A ktoś zauważył, że w jednym odcinku wystąpił Adam Sztaba. Tylko był odwrócony, bo siedział przy fortepianie.

A ja ostatnio częściej się zaśmieje na Heli i chyba bardziej lubię klimat tego drugiego serialu. Frania jakoś mi się znudziła.
Tkk_Bolly

Kondziu o Karoline "przecież wie pan co sądze o karmieniu jej przy stole" ::loll:: Nie wyrabiam na tym serialu
Adam Sztaba zagrał w odc 38 jak również w odc 1.,nie wiem czy ktoś jeszcze to pamięta :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Strona serialu Niania zmieniła swoją grafikę, jest gra gdzie można ubrać Franię a także konkurs na sobowtóra Frani Maj, do wygrania wycieczka na plan... W poprzednim konkursie to ja wygrałem i nici, podałem swoje dane ale niestety nic więcej nie odpisali i na plan nie pojechałem a to miało miejsce w styczniu ::kwasny::
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Czyim jesteś sobowtórem? ::chytry:: :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tamten konkurs polegał na wpisaniu w dymek zabawnej kwestii :P
Nobody does it better
Tkk_Bolly

A tu przedsmak tego co w Niani w marcu Odcinek 46
http://www.foto.akpa.pl/imprezy.php?id= ... 1&pageID=1
Gościem specjalnym będzie Andrzej Piaseczny. To ciekawe ,bo pierwsze ujęcia Niani4 zaczeły się dość niedawno ,bo pod koniec listopada,myślałem,że robią to z większym wyprzedzeniem
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Rąbnięta owca - wczorańszy odcinek był zakręcony i strasznie naciągany... Nie podobała mi się fabuła ale ogólnie trzymał fason.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Mi za to bardzo podobał się wczorajszy odcinek :P...Te teksty owcy i w ogóle...I ta końcowa scena z psem :wink:...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To też mówię ,że trzymał fason bo owca miałą świetne teksty! Ale nie podobał mi się pomysł gadającej owcy, to zupełnie nie realne i nie zbyt życiowe ale w końcu to komedia a nie dramat :mrgreen:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Wczoraj najbardziej podobał mi się tekst
Karolina uderzona prze Konrada drzwiami
KarolinaKonradzie nie widziałeś mnie?
KonradWidziałem .O co ci chodzi? ::loll::
Tylko dla tej pary oglądam ten serial ,bo oni najbardziej mnie śmieszą
I może jeszcze fajny był tekst Kondzia "Każdy kundel ma swój szczęśliwy dzień" ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Coś mi się wydaje ,że w polskiej wersji Konrad nie będzie z Karoliną, nawet między nimi nie iskrzy! Natomiast pamiętacie odcinek kiedy Frania, Apolonia i Teresa grały w Kanastę a następnie odsuneli od tego Franię i przyjeli Adasia to był u nas odcinek S03E12(42). Natomiast w stanach to był odcinek S02E16(38). Wiec tu wszystko jest namieszane :P Polska wersja nie oddaje wszystkich odcinków ale myśle ,że będzie dużo tych odcinków!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ