Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Chyba ,że tak . :mrgreen: Pod względem urody ani Maria Wiktoria ,ani tym bardziej Ola ,mnie nie zachwyciły .Obie działają mi na nerwy .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Moim zdaniem Kaczyńska jest o wiele ładniejsza od Marii Wiktorii. A Ola- wiadomo- jest najładniejsza za najładniejszą mamusią. :serce: ::jezyk::
Z tego co wiem, Kaczyńska jest najstarszą prezydentówną i jest już ustatkowana...
Goku

Post autor: Goku »

Jak dla mnie to z nich tylko Ola jest ładna :serce: ...A biorąc pod uwagę niedoszłe prezydentówny to o wiele bardziej podoba mi się Kasia Tusk :serce: :serce: :serce:...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A mi się właśnie najmniej podoba Kasia Tusk - jest taka nijaka.

Swoją drogą ciekawe jak dzisiaj wypadnie program Szymona. Pewnie będzie o Seks-Aferze.
Goku

Post autor: Goku »

Mnie za to wkurza Wałęsówna...Ten jej uśmieszek mnie dobija...Tak samo jak jej miny...
Awatar użytkownika
Damians

Goku pisze: bardziej podoba mi się Kasia Tusk :serce: :serce: :serce:...
Jak dla mnie to ona jest istną kopią Oli Kwaśniewskiej- jej minki, gestykulacja, fryzura i ubiór- w czasie kampani jak ją pokazywano - to wyglądała identycznie jak Ola. Jest tylko jedna różnica- Ola jest córką prezydenta, a tamta tylko córką zwykłego, przeciętnego posła.
Abec

Post autor: Abec »

OT: Damians, w czasie kampanii wyborczej Aleksandra Kwaśniewska nie była jeszcze bardzo znana, rzadko pokazywała się w mediach, więc trudno, by kogoś innego na nią stylizowano. BTW: a kojarzysz dzieci A. Leppera ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Oj, już była dosyć znana i każdy zainteresowany wiedział jak Ola wygląda. Ale mogę też za przykład podać okres po kampani, jak Ola występowała w Tańcu z gwiazdami, a Tuskówna była częstym gościem w DD TVN- wtedy ubierała się dokładnie jak Ola.
Co do dzieci Leppera to o ile pamiętam widziałem tylko jego najstarszą córkę( chyba). To było podczas wizyty Leppera u Papieża, jeszcze Jana Pawła II. Wtedy pokazywali w Wiadomościach właśnie Leppera i jego córkę. Co do innych dzieci- to niestety nie kojarzę.
( A ta córka była całkiem ładna- wysoka blondynka, szczupła)
Abec

Pani Kwaśniewska występowała w TzG już jako córka byłego prezydenta. w 1996 r. A wcześnie właśnie w ogóle nie była znana.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Ale mówi się, że jest córką prezydenta( dożywotnio).
A wcześniej była pokazywana w TVN Style, w tych rozmowach z Młynarską i przed Tańcem... jeszcze jak Olek był Prezydentem, to o Oli szeroko rozpisywały się brukowce :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A podobno Hojarska pozwała do sądu Majewskiego za parodiowanie? ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:A podobno Hojarska pozwała do sądu Majewskiego za parodiowanie? ::plask wczolo:
Jeszcze nie podała , ale do aktu oskarżenia brakuje jeszcze jej podpisu .

Ostatnie ,,Rozmowy w tłoku '' wogóle nie były śmieszne ani razu się nie zaśmiałem .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A mnie rozśmieszył tekst:

Szymon: Pani Kazimiero jak wróżby andrzejkowe. Co pani wyszło?
Kazia: Panie Szymonie, wyszedł mi cycek z bluzki
::loll:: ::loll::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Zgadzam się z Robim. Również oglądając ostatnie Rozmowy w Tłoku ani razu się nie zaśmiałem, gdzieś w połowie przestałem już je oglądać,bo były po prostu nudne ::kwasny:: :!: :!:
Abec

W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.

::plask wczolo:
ODPOWIEDZ