Post autor: Ireth »

Kingsajz pisze:A więc znowu powtórki!! Super!! Polsat na nowy rok same odgrzewane kotelty serwuje!! Wyborna restauracja!! Danie główno w postaci Chirurgów 1 są delyszys, tylko jakoś nie bedzie mi szkoda przepuszczas kazdy odcinek jak juz widzialem za pierwszym razem. Jednak serial jest dobry, nie tak "dramatyczny" jak ER, ale przyjemnie się go ogląda, jednak moim zdaniem temat lekarzy już jest przereklamowany...
Fakt,że jest dużo seriali o lekarzach i dlatego uważam,że "Chirurdzy" sa świetni bo pomimo tego udało im się zrobić ciekawy,wciągający serial(tzn nie chirurgom tylko twórcom tego serialu) :D

Post autor: mailo »

No jak widać te powtórki też się czasem przydaja , bo ja nie widziałem tego serialu na oczy a teraz na pewno będę oglądał. Poza tym myślę podobnie jak Ireth - że powtarzają1 sezon żeby dać potem drugi.

Post autor: Kingsajz »

To nim Lost i DH będą w TVP 1 i Posacie w drugim sezonie powtórzą to z 1000...razy. Przecerz AXN jest tak biedne ze kilka razy w tygodniu puszcza po 14-18 odcinków LOST non-stop!!!
A co do Chirurgów - fakt to nie jest zły serial. Przyjemnie się go ogląda. Na końcu odcinak - o ile dobrze pamietam - bylo jakieś podsumowanie głownej bohaterki, zawsze coś ciekawego powiedziała. A kiedy go powtarzaja, moze sie skusze ponownie. Zwlaszcza ze sceną w szatni, jak ta co byl akiedys modelką się rozbiera by ośmieszyć takiego idiote!! I się jej to udaje!! :P
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: wiwi »

Ja się łudziłam że będą nowe odcinki, już sobie zarezerwowałam czas a tu bum - pierwsza seria. W sumie nie było źle bo akurat tylko pierwszego odcinka nie widziałam ;) A wie ktoś może czy zamierzają dać u nas w ogóle drugą serię?

Od września tego roku w USA emitują seson nr.2 więc małe prawdopodobieństwo, że ujrzymy je w tym roku.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: mailo »

Ten serial jest naprawdę super:) Nie wie czeu wcześniej go nie ogladałem, moze za mało go reklamowali...A ile odcinków ma 1 seria??

Post autor: wiwi »

Mi też się podoba, już raz go oglądałam, ale z braku lepszych propozycji w tv, teraz oglądam od nowa ;) Pierwsza seria ma zaledwie 9 odcinków.

Pierwszy sezon miał 9 odcinków. Emitowane je od 27 Marca 05 do 22 Maja. Drugi sezon miał przerwę w emisji. 21 odcinek wyemitowano 11 Grudnia 05,a 22 był dopiero wczoraj. Drugi sezon, o ile mam prawdziwe informacje bedzie mial 23 odcinki.

Post autor: Bartex »

Oto ciekawostka:
Wczoraj na gali wręczenia Złotych Globów nagrodę tą w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa w miniserialu(chyba sobrze napisałem??) otrzymała Sandra Oh z "Chirurgów"
Obrazek
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Serial jak anrazie ma 2 nagrody, w tym jeden Glob oraz 23 nominacje do innych.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jakimś cudem skusiłem sie zobaczyć 2 odcinek jaki ostatnio był w tv bo przypomniałem sobie że komentujecie go wy i inni w necie a ja go nawet nie znam no i nawet mi się spodobał -skusiło mnie to że jak rozumiem to był zaledwie 2 odcinek pierwszej serii a więc tak jakbym nic nie stracił - skoro mówicie że pierwsza seria ma tylko 9 odcinków to chyba zobacze pozostałe 7. Czyli drugiej serii nie było jeszcze w Polsce? Serial nie jest w moim guście właściwie oraz nie znam aktorów jacy tam sa, ale może warto go poznać? Czekam na wasze dalsze informacje o nim, może ktoś opowie 1 odcinek?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Po pierwszym odcinku to raczej nic nie straciłeś:).Ja nawet już nie pamiętam czy oglądałam od pierwszego czy nie.Ale chyba oni po prostu przyszli tam na też staż,może jakies wprowadzenie w obowiązki?Chyba nie widziałam pierwszego odcinka...

Z powtórki nie widziałem 1. odcinka, tylko wtedy jak puszczali pierwszy raz. Bylo tak, że grupka stażystów po prostu wchodzi do tego szpitala. Zapoznają się ze wszystkim itd. Potem bylo co nie co o bohaterach, chyba najwiecej o glownej bohaterce(ta co wyst. tez jako narrator) i kolesiu który tak smiesznie marszczy oczy. O ile dobrze pamietam, to byli kiedys parą, czy nawet zaręczeni byli, ale sie nie udalo. I teraz to On jest jej podwładnym. Takie cos chyba bylo.

Kto był parą :shock: ?Meredith z kim?

Z Derek'em. Ale naprawde to bylo dawno, ale tak walsnie zapamietalem pierwszy odcinek!
ODPOWIEDZ