Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
santylia

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: santylia »

Boze!! ale lipa ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: to 5 sezon za jakies 5 lat??lol to Pro7 juz dawno wyemitowalo 7 sezon a my wciaz 100 lat za murzynami ::kwasny:: ::kwasny:: ::cojest::
www.zycienafalitvn.fora.pl --w videogalerii do pobrania-3 sezony O.C,dodatki na DVD w tym "Obsses completely""day in the life"
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Już wkrótce Polsat wyemituje ostatni odcinek pierwszego sezonu tego serialu, czy będzie II sezon? Jestem ciekaw i mam nadzieje ,że tak.
Nobody does it better
SallyFan

Post autor: SallyFan »

No ja myśle że wyemitują!

Holly Marie Combs jest świetna :serce:
[glow=black]Tylko nie rozumiem dlaczego wepchnęli tą krowę Rose McGowan (która co czołówke ma inny kolor włosów :roll: ) na 2 miejsce, a Combs jest na końcu i pisze: and Holly Marie Combs as "Piper" ::kwasny:: ::kwasny:: I widziałem scene jak Shax uderza w Prue i Piper, i naszczescie ginie Prue :serce:

Kogo zagra od 7 serii Kaley Cuoco?[/glow]

[ Dodano: 2006-10-07, 14:01 ]
Śmierć Andy'ego mnie zaskoczyła i szkoda mi go bo był fajnym charakterem, aczkolwiek.. no cóż...

Czy dzisiejszy odcinek był ostatnim 1 serii?
Marek Forrester

Szkoda Andy'ego.. :cry: Nie był jakąś ważną postacia ale często się pojawiał i niewątpliwie kochał Prue...
A teraz się dokapowałem ,że dziś to był ostatni odcinek 1 sezonu! Za tydzień 1 odcinek 2 sezonu, troche długo to trwa i lepiej gdyby serial był emitowany 2 razy w tygodniu lub 1 w tygodniu a za to 2 odcinki bo zanim dojdziemy do ostatniego sezonu to będziemy mieli 2010 rok ::kwasny::
Nobody does it better
SallyFan

W 2 serii czołówka będzie wyglądała tak:
[glow=black]Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Brian Krause (Leo), Dorian Gregory, jakaś dziewczynka (?)[/glow]

Więc tak pożegnalismy się z Andy'm :cry:
Marek Forrester

Miałem nadzieje ,że Andy nie umrze a Czarodziejki jakoś go uratują ale niestety...
Nobody does it better
SallyFan

Ja osobiście uważam że dzisiejszy odcinek z powtarzaniem był swietny :serce: :serce: :serce:

Ale najlepsza była baba z pogodą :mrgreen:
"Dziś w San Francisco zapowiada się ciepły, słoneczny dzień"
:mrgreen: :mrgreen:

I Phoebe (albo Prue :P) : "Robi się nudna. Powinna wymyśleć coś innego."

I biedny kotek ::cojest:: ::cojest::
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Który był ostatnio odcinek Charmed na Polsacie?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

B@r pisze:Który był ostatnio odcinek Charmed na Polsacie?
Odcinek 30, a zdaje się 8 serii 2. Fajnie, że wreszcie ktoś tu odpisał :wink:

Ahh jestem wielkim fanem związku Piper-Leo :serce:

Ciekawe, że co odcinek jest inna czołówka ::chytry:: Raz są one same, raz jest Dan, raz jest Dan i Jennie, czasem Dan i Morris, lub Dan, Morris i Jennie :mrgreen:
Marek Forrester

Fajnie ,że Polsat emituje "Charmed" ale szkoda ,że nie w Prime-Time... Wolałbym oglądać to w godzinach wieczornych a nie o poranku i to w tym samaym czasie co jest emisja "Siostrzyczki" na TVN7. Ale czasem zerkam na "Czarodziejki".
A to prawda ,że w kolejnych sezonach zmienią się aktorki grające główne postacie ::chytry:: :?:
Nobody does it better
SallyFan

Alexander pisze:A to prawda ,że w kolejnych sezonach zmienią się aktorki grające główne postacie ::chytry:: :?:
Nieprawda.
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow] Obecnie nie kręcą już "Charmed". :cry:
Goku
x 2

Post autor: Goku »

SallyFan pisze: Nieprawda.
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow]
I dobrze!!!Blondyna jest o wiele lepsza od tej pustej Prue!!!
SallyFan

Goku pisze:
SallyFan pisze: Nieprawda.
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow]
I dobrze!!!Blondyna jest o wiele lepsza od tej pustej Prue!!!
Ja bym nie nazwał [shadow=black]Paige[/shadow] blondyną :P
W 4 sezonie jest brunetką, w 5 pomarańcz, w 6 blond, w 7 ruda, i w 8 wraca do czarnych :mrgreen: :mrgreen:

[shadow=black]I już wkrótce pojawi się Julian McMahon! :mrgreen: Będzie aż przez 3 sezony.[/shadow]
iza0402

Post autor: iza0402 »

A dzisiaj w "Czarodziejkach" grał Antonio Sabato Jr. :P
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Fajny był dzisiejszy odcinek "Charmed". Tylko na koniec się rozczarowałem. Miałem nadzieję, że ciotka naszych czarodziejek wróci do zycia. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ