Już ktoś oskarżał ponoć Szymona za te rozmowy, ale nie róbmy wiochy...
Szymon Majewski Show
- Marek Forrester
Ja powiem co ma zrobić Hojarska - napewno zrezygnować z mandatu poselskiego i odejść z życia publicznego to wtedy napewną dadzą jej spokój . Wiedziała gdzie się pcha , więc nie rozumiem jej pretensji .Abec pisze:W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.
Majewski trzymam kciuki
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Abec pisze:W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No w końcu te ,,rozmowy w tłoku '' były śmieszne ,ale za to krótkie . Najlepsza dzisiaj była Hojarska jak wpomniała o tej pękniętej gumie Łyżwińskiego ,a tak na marginesie wiedzę ,że Majewski dalej Hojarską pokazuje w swoim programie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Mam takie samo zdanie jak ty , ciekawe co na to HojarskaAlexander pisze:Szymon robi to specjalnie żeby pokazać ,że ona mu nic nie zrobi! Dlatego będzie coraz to więcej Danusi w RwT. Hehe ale ona jest moim zdaniem najśmieszniejsza z nich wszystkich tam
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Kuba ma zaciągi homoseksualne i wszystkie tematy sprowadza włąśnie do tematu gejów i seksu, czasem to robi się niesmaczne a poczucie Szymona jest jak dla mnie znakomite, potrafi wyśmiewać się z innych jak i z siebie i robi to w sposób który mi nie przeszkadza. Kuba wiele razy jak dla mnie powiedział za dużo i nie podobało mi się to a Szymona dowcipy jakoś nie są tak mocne!
Nobody does it better