Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zgadzam się z Alexandrem. Niektóre żarty Kuby mnie irytują. Najbardziej mnie wkurzył żartem, że spadnie na dno jak Adam Małysz. Niech się facet zastanowi i zorientuje o czym w ogóle mówi. Wprawdzie Szymon też żartował ostatnio z Adasia, ale w zdecydowanie lepszy i trafiony sposób, nie wytykając nie wiadomo czego najlepszemu skoczkowi ostatniej dekady na świecie. ;p Kubie nie mogę darować takich durnych żarcików.

Heh, przy okazji przypomniał mi się mój ulubiony moment u Szymona, kiedy podłożył głos do "Krecika". W scenie rodziły się małe kreciątka, z tego co pamiętam. Trzeba było nacisnąć krecikowi w wiadomym miejscu, żeby wydostały się. A Szymon mnie rozbroił tekstem i swoim głosem "po cipeczku". ::loll::
Abec

Post autor: Abec »

Ja nie lubię żadnego z panów. Mniejsza o poczucie humoru, bo to rzecz wzlędna, ale z jednym chyba wszyscy się zgodzicie: ich w ogóle nie interesuje co mają do powiedzenia ich goście. Wypowiedzi tych aktorów, piosenkarzy itd. to z punktu widzenia tak Kuby jak i Szymona takie zło konieczne. Jacyś ludzie, których stacja lub producent umieścił w studiu zabierają prowadzącym cenne minuty, w czasie których ci ostatni mogliby "oczarowywać tłumy swymi fascynującymi osobowościami". I moim zdaniem to jest chore. Na całym świecie w takich programach najpierw dokładnie bada się życiorysy zaproszonych osób a potem stara się wyciągnąć od nich jak najciekawsze szczegóły. I na kazwie tego buduje się popularność showmanów prowadzących talk-showy. Ale nie w Polsce, tu ich popularność buduje się na krzyku i przerywaniu zdań gościom, jeżeli już któremuś z nich uda się takie zdanie zacząć.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Ja nie mam zastrzeżeń do Szymona. Do Kuby to bym się zgodził. U Szymona panuje super atmosfera wg mnie i program jest robiony świetnie, a myślę, że ludzie potrzebują czasami takiego momentu odpoczynku od codziennych spraw i pośmiania się z prawdziwych głupotek. ;p
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

LoLex pisze:Dzisiaj ma być świąteczny odcinek Szymona. Chyba sobie obejrzę, bo zdaje się, że będą podwójne "Rozmowy w tłoku".
Jejku jak dobrze ,że przypomniałeś bo przez te święta wogóle zapomniałem o tym programie.
Goku

Post autor: Goku »

LoLex pisze:Dzisiaj ma być świąteczny odcinek Szymona. Chyba sobie obejrzę, bo zdaje się, że będą podwójne "Rozmowy w tłoku".
Pewnie będzie tak jak rok temu-w poprzedni odcinek świąteczny czyli 3/4 programu to Rozmowy w Tłoku a reszta to podsumowanie każdego miesiąca roku... :wink:
Awatar użytkownika
LoLex

Ale był super program i w dodatku potrójne "Rozmowy w tłoku". :serce: Jak dla mnie najlepiej parodiują Jandę, Zytę i Vondrackovą, a z resztą wszystkich extra! ;p No i byłem zszokowany, że Romuś poszedł na całość i zgodził się na taki występ. Fajny mundurek dostał w prezencie od Szymona.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Szymuś jest the best 8)

Doda jak zwykle słodka i pusta ::jezyk:: . Żal mi było Reni, Andrey tak ją tępi ::loll::
Abec

A czy to nie p. Giertych obok maturki podarował Majewskiemu wzór munduru z napisem "Kocham polską szkołę? ::chytry::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Tak, Szymon też dostał w prezencie mundurek od Giertycha. Ale najlepsze było jak Giertych ubrał ten kolorowy. Wyglądał w nim prześmiesznie. ::loll:: No i Kalisz mnie rozbawił jak powiedział, że nie usiądzie na kolanie, bo to już będzie molestowanie. ;p Samoobronę reprezentowała u św. Mikołaja p. Sandra ::ke:: ... ta od konferencji. ;p
Abec

Ta która jako pierwsza, jeszcze przed Beger, była publicznie wyciągana do PiSu. Ale wysłali ją chyba tylko ze względu na urodę i autentyczny dziewczęcy wdzięk ;)
Awatar użytkownika
LoLex

Fajny głos ma pani Sandra. ;p ::rad:: Jeszcze chciałem dodać, że wszyscy dostali fajne prezenty, a Kaliszowi sierp i młot i to wcale takie zabawne nie było. ;p
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

LoLex pisze: a Kaliszowi sierp i młot
Dobrze że ktoś w Polsce nie boi sie obnażyć prawdy.
mee

Post autor: mee »

jak dla mnie Majewski, jest nudny. kiedyś śmieszny, teraz żałosny... no i goście... jak jedna osoba porządna to druga tak zryta i glupia, ze szok...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Najlepszy tekst był Szymona ,, proszę nie siadać bo powiedzą ,że przed sejm przyjechał gejobus '' ::loll:: czy jakoś tak .
Primok

Post autor: Primok »

Szymon został przesunięty od stycznia na godz. 22.30 w poniedziałki, czy to będą jakieś powtórki :?:
ODPOWIEDZ