Szymon Majewski Show
Niedziela, 15.55.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Dzisiejszy "Newsweek Polska" na 16. stronie publikuje list Szymona.
Drodzy nerwsweekowcy!
W numerze noworocznym przeczytałem za radoscią, że program Szymon Majewski Show przypadł Wam do gustu. Od dziś noszę ten numer niby przypadkiem ze sobą i niby przypadkiem otwarty na tej stronie. Gdy ktoś przychodzi i pyta: Co tam jest? - odpowiadam: Wiesz, nie mam okularów, przeczytaj co tam napisali. Na wszelki wypadek kupiłem dziesięć "Newsweeków" i porozkładałem w newralgicznych punktach redakcji. Kolejne dziesięć biorę w góry. Jeden zostawię na Giewoncie. Pozdrawiam Wszystkich. Dziękuję. ("Hity i kity 2006", "Newsweek" 1/2007).
Szymon Majewski
Drodzy nerwsweekowcy!
W numerze noworocznym przeczytałem za radoscią, że program Szymon Majewski Show przypadł Wam do gustu. Od dziś noszę ten numer niby przypadkiem ze sobą i niby przypadkiem otwarty na tej stronie. Gdy ktoś przychodzi i pyta: Co tam jest? - odpowiadam: Wiesz, nie mam okularów, przeczytaj co tam napisali. Na wszelki wypadek kupiłem dziesięć "Newsweeków" i porozkładałem w newralgicznych punktach redakcji. Kolejne dziesięć biorę w góry. Jeden zostawię na Giewoncie. Pozdrawiam Wszystkich. Dziękuję. ("Hity i kity 2006", "Newsweek" 1/2007).
Szymon Majewski
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
A dziwne że często parodiują Krystynę Jandę jak ostatnio nie widać tej aktorki publicznie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
compek
Chyba nie powinniśmy wnikać w to co robi Jarek, brat Lecha, co? Ciekawe jak on sobie radzi z osamotnieniem? Szymon (albo Kuba W.) powinien go zaproscić na szczerą, męską (?) rozmowęIreth pisze: No,jak wywaliła z tym wibratorem to aż.Ja nic nie mówie,ale jak sama stwierdziłą "będzie afera"
.W końcu w naszym pięknym kraju i przy obecnej sytuacji politycznej taki tekst zasługuje na potępienie
- Adex-fan Brooke
Ta Agnieszka co była w poniedziałkowym odcinku trochę mi przypomina Jackie z B&B
Fajna była parodia tego programu co zszedł na psy- "Warto rozmawiać" 
Fajne też jest to jak podchwycili to wielkie ssanie z palca
tak się przecież chyba nie mówi?
Fajne też jest to jak podchwycili to wielkie ssanie z palca
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak nie?Adex-fan Brooke pisze:Fajne też jest to jak podchwycili to wielkie ssanie z palcatak się przecież chyba nie mówi?
Jak dla mnie świetna była Fotyga w Rozmowach
I przegląd prasy... zwłaszcza ostatni news, z tym, że złość i przeklinanie bardzo szkodzą, i po jeszcze jednym roku koalicji zostanie nas ze 20 mln
W końcu od dawien dawna bodobały mi się ,,rozmowy w tłoku'' . Janda jak zwykle wspaniała . To samo Renata Beger ,, kawa czy Renata ''
no i oczywiście najlepsza pani minister Fotyga ,, nie wiem '' 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl