Pa
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Bardzo, ale to bardzo podobał mi sie wczorajszy odcinek. Super były sceny przy kolacji u Bree, szkoda tylko, że nie była wyluzowana, bo atmosfera wyraźnie sprzyjała ku temu(opowiastki Lynette o przygodach w Disneylandzie, ciekawostki z łózkiem wodnym Gabrielle) i w ogóle, a moja kochana Bree ni z gruszki ni z pietruszki o tym, co sami usłyszeliście zresztą. Mam nadzieję, że Bree zacznie walczyć o swoje małżeństwo i że dla dobra rodzimy troszkę zmieni swoje nastawienie. Masz rację wiwi, że spokojnie mogła wziąć też i kasetę Rexa, w ogóle to sprytna z niej kobitka.
Jestem ciekawy czy zobaczy co jest na kasecie Mary Alice i czy powie o tym Lynette, Susan i Gabrielle(osobiście chciałbym żeby sama zaczęła śledztwo
). Uwielbiam ten serial!!!!
Pa
Pa
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
niestety chyba masz rację wiwi....
[ Dodano: 2005-09-18, 19:28 ]
kilka fotek Brre, Lynette i Gabrielle z pogrzebu Mary Alice dla fanów serialu
Bree
[/img]
Lynette
[/img]
I Gabrielle
[/img]
Mam nadzieję, że się podobały zdjęcia. Niedługo kolejne!!!
[ Dodano: 2005-09-18, 19:28 ]
kilka fotek Brre, Lynette i Gabrielle z pogrzebu Mary Alice dla fanów serialu
Bree
[/img] Lynette
[/img] I Gabrielle
[/img] Mam nadzieję, że się podobały zdjęcia. Niedługo kolejne!!!
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
Jak o żadnym od dawna serialu USA teraz gazety nadal piszą o "Gotowych na wszystko". Zauważyłem że w nowym "Tele tygodniu" i "Twoje imperium" jest artykuł. Widziałem też już że był kiedyś w "Przekroju" i "To i owo", na pewno też w innych gazetach (oczywiście także w "Świecie seriali")
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak, racja Adex. Kiedyś też była chyba wzmianka w telewizyjnym dodatku do Faktu.
A dziś w porannej panoranie była krótka relacja z wręczenia nagród Emmy (gala była chyba wczoraj)... Było głównie o sukcesie sitcomu "Wszyscy kochają Raymunda" ze znanej nam doskonale stacji CBS i o tym, że większe szanse na nagrody mają seriale emitowane od lat, mające stałą, wierną widownię, a nie te co pojawiąją się na sezon, dwa.... ale do rzeczy... powiedzieli też o "Gotowe na wszystko", oczywiście używając własnego tłumaczenia (żenada TVP
Po prostu ŻE NA DA
| Może gazety zamiast używać tytułu MNS też wymyślą sobie nowy - 'Pyskaci i piękni', albo coś w tym stylu
Tak jak pewna polska gazeta, drukująca program Primy pisze, że B&B to 'Bajecznie bogaci', więc ktoś może się nigdy nie pokapować, że to o MNS chodzi, ale ok dosyć odbiegania od tematu...). O ile dobrze pamiętam miał najwięcej nominacji, a zdobył tylko 1 nagrodę - dla najlepszej aktorki (chyba tej, co gra mamuśkę o stalowych nerwach)..ale dokładnie nie pamętam może ktoś inny wie...
Aha jeszcze jedno - jakby ktoś nie wiedział - MNS nie brano pod uwagę, bo to inna 'kategoria wagowa'
Soap opery mają swoje Emmy w maju 
A dziś w porannej panoranie była krótka relacja z wręczenia nagród Emmy (gala była chyba wczoraj)... Było głównie o sukcesie sitcomu "Wszyscy kochają Raymunda" ze znanej nam doskonale stacji CBS i o tym, że większe szanse na nagrody mają seriale emitowane od lat, mające stałą, wierną widownię, a nie te co pojawiąją się na sezon, dwa.... ale do rzeczy... powiedzieli też o "Gotowe na wszystko", oczywiście używając własnego tłumaczenia (żenada TVP
Aha jeszcze jedno - jakby ktoś nie wiedział - MNS nie brano pod uwagę, bo to inna 'kategoria wagowa'
Zgadza się Oleg, statuetkę Emmy otrzymała Felicity Huffman, czyli Lynette;) W kategorii najleszej aktorki komediowej nominowane jeszcze były odtwórczynie ról Bree i Susan i to im dawano największe szanse, ale jak widać nastąpiła niespodzianka
W sumie serial "Desperate Housewives" zdobył 14 nominacji w tym 6 statuetek!
Zdjęcia aktorek z rozdania Emmy:
Nicollette Sheridan jako Edie
Eva Longoria jako Gabrielle
nominowana Teri Hatcher jako Susan
nominowana Marcia Cross jako Bree
Zwyciężczyni Felicity Huffman jako Lynette
Panie razem

Zdjęcia aktorek z rozdania Emmy:
Nicollette Sheridan jako Edie
Eva Longoria jako Gabrielle
nominowana Teri Hatcher jako Susan
nominowana Marcia Cross jako Bree
Zwyciężczyni Felicity Huffman jako Lynette
Panie razem

Marcia Cross ma piekną suknię!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielka szkoda, że nie zdobyła nagrody, bo to chyba Bree jest najbardziej komediową postacią w serialu....
Pozdrawiam fanów Bree(wiwi - wspaniałe fotki, dzięki!!!)
Wielka szkoda, że nie zdobyła nagrody, bo to chyba Bree jest najbardziej komediową postacią w serialu....
Pozdrawiam fanów Bree(wiwi - wspaniałe fotki, dzięki!!!)
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
i jakieś moje fotki starsze:

Marcia Cross:

Doug Savant:

Doug z żoną -Laurą Leighton i Marcia (cała trójka była w serialu ,,Melrose Place"):

Marcia Cross:

Doug Savant:

Doug z żoną -Laurą Leighton i Marcia (cała trójka była w serialu ,,Melrose Place"):

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke