Post autor: piotrek11 »

jestem nowy na forum więc żeby być konsekwentnym zaczynam swoje "postowanie" od napisania jak to się u mnie zaczeło z B&B :) , a więc serial ogląam od bardzo dawna , od odcinków z 1988 roku (u nas 1995) :mrgreen: , to możę sie wydawac dziwne ale jako mały chłopiec :) zamiast bajek w telewizji oglądałem B&B :P ,nawet rodzice sie dziwili , ogólnie ten serial bardzo mi sie podoba bo jest dużo ciekawych wątków i niegdy nie wiadomo kto z kim sie przespi :twisted:

Post autor: wiwi »

Witaj na forum, mam nadzieję, że Ci się tutaj spodoba :) A na początek doradzam przeczytanie regulaminu (np. punkt o rozpoczynaniu zdań wielką literą ;) )
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Misia »

Niektórzy oglądają Mode,żeby dowiedzieć się jak się zakończy :lol:
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Hannibal »

Ja zacząłem oglądać ten serial, gdy miałem jakieś 12 lat. Był wtedy jakiś 700-ny odcinek i chyba wątek był taki, że Ridge postrzelił Thorna. Oglądałem sporo odcinków, ale nie wszystkie. Teraz zabrałem się za najnowsze z USA. :)
All good things to those who wait

Post autor: Tęczowy »

Swoją historię już opisywałem. Teraz postanowiłem sobie odkryć, od jakiego odcinka zacząłem oglądać serial. Miałem wtedy 5 latek (oglądałem go z mamą), więc nie wiele pamiętam z tego okresu, aczkolwiek mam nadzieję, że streszczenia odcinków przywrócą mi trochę pamięć. Doskonale pamiętam wątek z postrzeleniem Ridge'a, z Angelą - ale co było wcześniej, nie mogę sobie przypomnieć. Zna ktoś może stronkę ze streszczeniami starych odcinków i najlepiej z fotkami ? Byłbym bardzo wdzięczny :: bow :: A może ktoś pamięta, od którego odcinka zaczęła się akcja z postrzeleniem Thorne'a ? Przypominam też sobie watek ze zdjęciami Bill'a, ktory ostatnio był opisywany. No i Sally, jaka dawniej była zadziorna ::jezyk::
KMGKW
KMGKW

Post autor: KMGKW »

Haha kiedy to było miałem chyba 3 latka zawsze chodziliśmy do takiej straszej pani u niej zawsze leciała moda na sukces i wszyscy ogldalismy nic nie pamietam oprocz czolowki. Potem mialem zastoj przez 8 lat ale teraz oglądam odcinek po odcinku czasami nie moge ale za to czytam spoilery moda na sukces jest najlepszym serialem na swiecie i niech zyje caly czas :D

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja zaczęłam oglądać MnS jakieś 1,5 roku temu u mojej babci, bo oglądała to i w moim pierwszym odc Mody najbardziej spodobałą mi się Sheila :D

Post autor: Robi »

Jednak dobrze ,że są te babcie :zeby:

Post autor: Ambrossia Moore »

Ja Modę oglądała od samego urodzenia :P
Dzięki babci :serce:

Post autor: Dragon_Scale »

No więc moja przygoda tym serialem trwa już 7 lat,ale wtedy jeszcze nie oglądałem serialu regularnie.Ogólnie nei przeżywam tego tak jak niektórzy w mojej rodzinie :D ,często wątki sa śmieszne lub po porstu wciągające.Moda na sukces ma swój odrębny klimat.Regularnie oglądam mode od śmierci Granta

Post autor: martynia »

ja ogladam mode wlasciwie pol mojego zycia z mama i babcia najwczesniejsze wspomnienie chociaz nie musi to byc wcale B&B :P to jak jakas babka w zielonej sukience stoji na schodach naturalnie mam wrazenie ze to Stefa byla.... no ale takie juz prawdziwsze to moment w ktorym Thorne postrzelil brata....
pozatym utkwil mi w pamieci motyw jak Clarke rowodzil sie Kristen i rozwalili lozko na pol

wybaczcie ale obecnie mieszkam w niemczech i nie posiadam polskich liter...

w Polsce zatrzymalam sie na momencie Wenecji takze teoretycznie ucieklo mi pare lat bo w tej chwili ogladam mode na ZDF (mam nadzieje ze tyle wystarczy)

Post autor: Damians »

Martynio, wiatamy Cię serdecznie, ale edytuj Swojego posta :!:
Tu nie wolno spoilerować :!:

Post autor: Tiril »

"jestem nowy na forum więc żeby być konsekwentnym zaczynam swoje "postowanie" od napisania jak to się u mnie zaczeło z B&B , a więc serial ogląam od bardzo dawna , od odcinków z 1988 roku (u nas 1995) , to możę sie wydawac dziwne ale jako mały chłopiec zamiast bajek w telewizji oglądałem B&B ,nawet rodzice sie dziwili , ogólnie ten serial bardzo mi sie podoba bo jest dużo ciekawych wątków i niegdy nie wiadomo kto z kim sie przespi"

Piotrku 11! Jak to nie wiadomo? Wiadomo, wiadomo! To będzie Brook i ktoś!:)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

martynia pisze:ja ogladam mode wlasciwie pol mojego zycia z mama i babcia najwczesniejsze wspomnienie chociaz nie musi to byc wcale B&B :P to jak jakas babka w zielonej sukience stoji na schodach naturalnie mam wrazenie ze to Stefa byla.... no ale takie juz prawdziwsze to moment w ktorym Thorne postrzelil brata....
pozatym utkwil mi w pamieci motyw jak Clarke rowodzil sie Kristen i rozwalili lozko na pol

wybaczcie ale obecnie mieszkam w niemczech i nie posiadam polskich liter...

w Polsce zatrzymalam sie na momencie Wenecji takze teoretycznie ucieklo mi pare lat bo w tej chwili ogladam mode na ZDF (mam nadzieje ze tyle wystarczy)
Martyniu, na youtube są zamieszczane całe obecne odcinki z TVP1 więc Ci polecam! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: paulincia »

Ja Mode oglądam od lutego tamtego roku, czyli jakiś rok już jest:) I od tamtej pory nie opuściłam żadnego odcinka...hmm...no może 2 ::rad::
ODPOWIEDZ