[*]
Zmarła Darlene Conley
- Marek Forrester
Okropna wiadomość. Strasznie mi smutno. B&B bardzo się zmieni po odejściu Sally.
Nie przypuszczałam, że miała tak wielkie osiągnięcia teatralne, estradowe i filmowe jak to jest opisane. Grała w świetnych obsadach.
Żegnaj kochana Sally, nikt Cię nie zastąpi w w naszym serialu i w naszych sercach.
Dziękujemy za wszystko

Nie przypuszczałam, że miała tak wielkie osiągnięcia teatralne, estradowe i filmowe jak to jest opisane. Grała w świetnych obsadach.
Żegnaj kochana Sally, nikt Cię nie zastąpi w w naszym serialu i w naszych sercach.
Dziękujemy za wszystko
Chodzi Ci pewnie o Stany. U nas, obecbie ostatnia z nią scena, to wydaje mi się się, że po raz kolejny wzniosła się ponad przeciętność i mimo niechęci do Amber, to z miłości do C.J. pobłogosławiła ich związek. Za to właśnie ją lubiliśmy, za serce i przywiązanie do najbliższych. Oglądajmy ją jeszcze póki możemy. Przez kilka lat...B@r pisze:Kto pamięta ostatnią scenę Sally w Modzie?
Ja nie mogę sobie przypomnieć...
Wspaniała Sally,
Darlene spoczywaj w pokoju.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- alexisjunior
Gdy weszłam na forum od razu w oczy rzucił mi się ten temat w spoilerowych. Jestem zszokowana, no i zarazem smutna
. Znam tą aktorkę tylko z roli Sally, jednak mimo to, jest dla mnie dobrą aktorką i mogę mówić o niej w samych superlatywach. Wielka szkoda, że teraz padło na nią, ale my już nic nie możemy zrobić, nie przywrócimy jej do życia
. Na każdego kiedyś przychodzi czas i to najwyraźniej było jej pisane.
Niech spoczywa w pokoju [*]
Niech spoczywa w pokoju [*]
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Nie napiszę nic nowego, jestem w szoku i zarazem bardzo, bardzo smutna
. Darlene świetnie grała postać Sally. W ogóle była wspaniałą aktorką.
Miała w sobie tyle siły, optymizmu. Zawsze wydaje mi się, że tacy ludzie są niezniszczalni. A tak niestety nie jest.
Na każdego przyjdzie czas, ziemskie życie nie trwa wiecznie.
Wielka szkoda, że odeszła.
Darlene, spoczywaj w pokoju.
Miała w sobie tyle siły, optymizmu. Zawsze wydaje mi się, że tacy ludzie są niezniszczalni. A tak niestety nie jest.
Wielka szkoda, że odeszła.
Darlene, spoczywaj w pokoju.
Ta wiadomośc mnie dobiła
Strasznie mi smutno.Nie moge w to uwierzyć
W takim razie nie będe już oglądał MNS ,bez Sally to już nie będzie to samo i nie bede mógł oglądać na TVP także ,ze świadomością ,że Darlene nie żyje,ogladałem ją równy rok ,raz było lepiej raz gorzej ale nie żałuje.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Niestety ja już postanowiłem...poprostu oglądanie mns przestanie być dla mnie taką przyjemnościa jak było do tej pory.I jak ogladać Darlene ze świadomością ,żeona nie żyje Moze bede oglądał od 2002 ,niewiem zobacze,ale na pewno robię sobie bardzo dłuugą przerwę
Mam ostatni odcinek z udziałem Darlene ,kiedy opuszczała firme Forresterów ,kiedy zostali oni zwolnieni przez Nicka.Łezka się w oku kręci jak się to ogląda
Teraz zastanwiam się nad zmieniem nicku ,tylko pierwszy człon chyba pozostanie..
Mam ostatni odcinek z udziałem Darlene ,kiedy opuszczała firme Forresterów ,kiedy zostali oni zwolnieni przez Nicka.Łezka się w oku kręci jak się to ogląda
Teraz zastanwiam się nad zmieniem nicku ,tylko pierwszy człon chyba pozostanie..
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Powiem co wszyscy, ale ze swojego serca: smutno mi, jej postać była WIELKA, pozostanie w pamięci na zawsze jako wspaniała postać i aktorka, miałem złe przeczucia jak zaczeła podupadać na zdrowiu, ale że tak szybko odeszła to rzeczywiście szok
[*]
To że odeszła nie powinno zmienić waszych sympatii przy oglądaniu, jednak żal już pozostanie.
To że odeszła nie powinno zmienić waszych sympatii przy oglądaniu, jednak żal już pozostanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wgrałen na youtube scenę, gdy Sally zrobiła striptiz przed Massimo....
http://www.youtube.com/watch?v=FSu-1_K6COk
http://www.youtube.com/watch?v=FSu-1_K6COk
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
-
Gabra-Sheila