Zmarła Darlene Conley
-
kuba-fan-sheili
Przyłączam się o prośbę o zdjęcia lub jakieś nagrania z pogrzebu Darlene Conley. Jestem nadal w szoku..przez tydzień myślałem o niej, a kiedy patrzę na przykład na wideo pożegnalne na youtube i słyszę tą smutną muzykę, mam wrażenie, że mi serce pęknie i się same łzy poleją z oczu. ;-(
Żegnaj Darlene Conley...
Żegnaj Darlene Conley...
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Notka o Darlene w „Twoim Imperium” , nr 4 /2007 , str. 7
Przegrała z chorobą
W wieku 72 lat zmarła na raka gwiazda popularnego serialu „Moda na sukces”, Darlene Conley. Aktorka grała w nim bogatą i wpływową magnatkę ze świata mody, Sally Spectrę. Robiła to od 1988 r. do ubiegłorocznej jesieni.
Zaangażowanie Darlene w pracę nad serialem było tak wielkie, że zbyt późno odkryła u siebie złośliwy nowotwór. Walka z nim trwała 3 miesiące. W jej trakcie gwiazda przebywała stale w szpitalu. w chwili śmierci była przy niej najbliższa rodzina – syn i dwie siostry. Pogrzeb wyprawili jej serialowi koledzy.
Jest także zdjęcie Darlene z Joe Mascolo ( Massimo Marone chyba).
Przegrała z chorobą
W wieku 72 lat zmarła na raka gwiazda popularnego serialu „Moda na sukces”, Darlene Conley. Aktorka grała w nim bogatą i wpływową magnatkę ze świata mody, Sally Spectrę. Robiła to od 1988 r. do ubiegłorocznej jesieni.
Zaangażowanie Darlene w pracę nad serialem było tak wielkie, że zbyt późno odkryła u siebie złośliwy nowotwór. Walka z nim trwała 3 miesiące. W jej trakcie gwiazda przebywała stale w szpitalu. w chwili śmierci była przy niej najbliższa rodzina – syn i dwie siostry. Pogrzeb wyprawili jej serialowi koledzy.
Jest także zdjęcie Darlene z Joe Mascolo ( Massimo Marone chyba).
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Całe szczęście że w chiciaż niektóych gazetach o tym wspominają. Nadal jestewm w szoku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Może będzie później (trzeba sprowadzić Cain'a i Eakes na plan itd.), niezależnie od tego. Chyba nie mogą wszystkiego ograniczyć do 3 minutowego teledysku

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi