Zagubieni (Lost)
Mówiąc twórcy mam oczywiście na myśli ekipę realizującą, a głównie reżyserów i scenarzystów. Jeśli chodzi o tych, którzy chcą serial rozciągać, to może nieprecyzyjnie się ostatnio wyraziłem. Miałem na myśli zleceniodawców kręcenia kolejnych odcinków LOSTa, czyli włodarzy ABC.
Zawsze jest ktoś taki jak twórcy serialu. Z powietrza nic się nie bierze.
Zawsze jest ktoś taki jak twórcy serialu. Z powietrza nic się nie bierze.
Nowy spoiler od Ausiello: http://www.tvguide.com/News-Views/Co.../Ask-Ausiello/
[shadow=black]Charlie's about to get his comeuppance for kidnapping Sun last season. "That is getting resolved in an upcoming episode," exec producer Carlton Cuse tells me. "Sun finally finds out who actually did that to her. It takes place in another character's episode, but it becomes an important ancillary part of that episode." Cuse adds that it's a "reasonable assumption" that the reveal will cause problems between Charlie and Claire.
Oj chyba Charlie nieźle oberwie od krewkiego Jina.
Mam nadzieję, że powie jednak, że akcja z Sun była pomysłem Sawyera.
[/shadow]
[ Dodano: 2007-01-26, 11:13 ]
Nowy LOST MOMENT: http://www.youtube.com/watch?v=Z--vtQyWTzU&eurl=
[shadow=black]Charlie's about to get his comeuppance for kidnapping Sun last season. "That is getting resolved in an upcoming episode," exec producer Carlton Cuse tells me. "Sun finally finds out who actually did that to her. It takes place in another character's episode, but it becomes an important ancillary part of that episode." Cuse adds that it's a "reasonable assumption" that the reveal will cause problems between Charlie and Claire.
Oj chyba Charlie nieźle oberwie od krewkiego Jina.
[ Dodano: 2007-01-26, 11:13 ]
Nowy LOST MOMENT: http://www.youtube.com/watch?v=Z--vtQyWTzU&eurl=
Jak skończy się "Lost".
Oglądajcie na własna odpowiedzialność.
link
Najlepszy fragment z wejściem Jack'a
i rozmowa Bena z Sayid'em 
Oglądajcie na własna odpowiedzialność.
link
Najlepszy fragment z wejściem Jack'a
1) Hurley dobrym słowem wydobywa od niego listę pasażerów (dzięki temu zmusili Eathana do ujawnienia się).
2) Rozmowy z Michaelem na tratwie (o wychowywaniu Walta, pragnieniu śmierci itd.).
3) The Long Con - całość
---------------------------------
Jutro o 18.30 na AXN dokument "Za kulisami Lost, część pierwsza".
2) Rozmowy z Michaelem na tratwie (o wychowywaniu Walta, pragnieniu śmierci itd.).
3) The Long Con - całość
---------------------------------
Jutro o 18.30 na AXN dokument "Za kulisami Lost, część pierwsza".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Czy wyjdzie bardzo złośliwie, jeśli powiem, że scena, gdy Sayid aplikował mu drzazgi pod paznokcie?
A tak poważnie, to lubię te sceny z Sawyerem, gdy nie zachowuje się jak dupek - rozmowy na tratwie (1x24 Exodus part 2), 2 szczere rozmowy z Jackiem (1x23 Exodus part 1, 2x21 The question mark) i drinking game z Kate (1x16 Outlaws).
A tak poważnie, to lubię te sceny z Sawyerem, gdy nie zachowuje się jak dupek - rozmowy na tratwie (1x24 Exodus part 2), 2 szczere rozmowy z Jackiem (1x23 Exodus part 1, 2x21 The question mark) i drinking game z Kate (1x16 Outlaws).
Właściwie wszystkie.B@r pisze: Tak w ogóle to jaka jest Wasza ulubiona scena z Sawyerem?
A z 3 sezonu:
[shadow=black]- tzw. "tykający Sawyer" z 'Every Man for Himself'
- scena kiedy Picket mówi do Kate, która nie chce pracować w sukience, że może ją zadjąć. Następuje uśmieszek Sawyera i dopiero po sojrzeniu Kate, mówi: "Jak śmiesz!"
- No i oczywiście rozmowa z Tomem na temat krakersów dla niedżwiedzi
-
SallyFan
No fakt wiwi, scena z dzikiem była fajna.
Ale zgładzenie żabki było nieludzkie!
Mam tylko nadzieję, że Charlie puści farbę i powie, że to Sawyer go zainspirował do tego numeru. Już się nie mogę doczekać jak na to zareagują rozbitkowie, a zwłaszcza Kate, której Sawyer próbował wmówić, że za atakiem na Sun stoi Ana-Lucia.[/shadow]

[shadow=black]W kwestii ewentualnej śmierci nadal nic nie wiadomo, chociaż ostatnio pojawiły się spekulacje, że być może umrze nie Charlie, ale Claire... Natomiast na pewno już wkrótce ma się wydać, że to Charlie napadł na Sun w odcinku 2x13.SallyFan pisze:[shadow=black]Bwrr i co z tym Charlie'm?[/shadow]
[shadow=black]Czyli "samochód" znajdą naprawdę
. Ale gorąco zapowiadają się sceny z tą Tajką
. Charlie nie zginie
.
Coś się odbija w szybie
:
http://www.dailymotion.com/video/x12jq0_whatisit2
[/shadow]
Coś się odbija w szybie
http://www.dailymotion.com/video/x12jq0_whatisit2
[/shadow]
Nie mogą się zdecydować kogo uśmiercić??FanStefci pisze: [shadow=black]W kwestii ewentualnej śmierci nadal nic nie wiadomo, chociaż ostatnio pojawiły się spekulacje, że być może umrze nie Charlie, ale Claire... Natomiast na pewno już wkrótce ma się wydać, że to Charlie napadł na Sun w odcinku 2x13.Mam tylko nadzieję, że Charlie puści farbę i powie, że to Sawyer go zainspirował do tego numeru. Już się nie mogę doczekać jak na to zareagują rozbitkowie, a zwłaszcza Kate, której Sawyer próbował wmówić, że za atakiem na Sun stoi Ana-Lucia.[/shadow]
Mam nadzieję że Charlie wyda Sawyer'a
A Jack w końcu będzie normalnie pojawiał się w odcinkach(normalnie czyli tak jak we wszystkich dotychczasowych odcinkach LOST 3
Goku, przecież Kate - i wszyscy pozostali - wiedzą, że to Sawyer stał za tym napadem na Sun. I Sawyer powiedział to już nawet w tym samym odcinku. Nikt nie wie, że pomagał mu Charlie, i to właśnie Sawyer może ewentualnie go wsypać, ale nie na odwrót (no bo jak?).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Nie wiedzą, że to Sawyer. Mogą co najwyżej przypuszczać. Sawyer się wyparł w żywe oczy:
2x13 (36:20-36:30):
Kate: Did you have anything to do with Sun?
Sawyer: What kind of person do you think I am?
Goku, [shadow=black]Jacka nie będzie w odcinkach 10,11, 12 i prawdodobnie 13.[/shadow]
Tylko tyle i aż tyle.
Ale mam też coś ciekawego:
[shadow=black]Jeden z amerykańskich fanów niedawno napisał na amerykańskim forum, że odwiedzając Hawaje natknął się na plan Losta i widział jak ekipa kręciła sceny w miasteczku Othersów (nazwane przez fanów Othersville). W zdjęciach mieli brać udział Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), Terry O'Quinn (Locke), Naveen Andrews (Sayid), MC Gainey (Tom/Zeke), Elizabeth Mitchell (Juliet). Początkowo nie dawano temu postowi specjalnej wiary, ale teraz ów fan dorzucił zdjęcia, z których wynika, że jednak mówił prawdę.
Prawdopodobnie są to zdjęcia do odcinka 3x14 lub 3x15. Można się spodziewać, że Kate, Sayid i Locke wyruszają do miasteczka Othersów, aby odbić Jacka.[/shadow] 
Cały zestaw zdjęć: click
Fox i O'Quinn: click
O'Quinn i Lilly: click
2x13 (36:20-36:30):
Kate: Did you have anything to do with Sun?
Sawyer: What kind of person do you think I am?
Goku, [shadow=black]Jacka nie będzie w odcinkach 10,11, 12 i prawdodobnie 13.[/shadow]
Ale mam też coś ciekawego:
[shadow=black]Jeden z amerykańskich fanów niedawno napisał na amerykańskim forum, że odwiedzając Hawaje natknął się na plan Losta i widział jak ekipa kręciła sceny w miasteczku Othersów (nazwane przez fanów Othersville). W zdjęciach mieli brać udział Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), Terry O'Quinn (Locke), Naveen Andrews (Sayid), MC Gainey (Tom/Zeke), Elizabeth Mitchell (Juliet). Początkowo nie dawano temu postowi specjalnej wiary, ale teraz ów fan dorzucił zdjęcia, z których wynika, że jednak mówił prawdę.
Cały zestaw zdjęć: click
Fox i O'Quinn: click
O'Quinn i Lilly: click