W tym pierwszym odcinku nawet ładnie wyglądała Kimberly...
Styl w "MnS"
Zaskoczę Was. Najbardziej stylowa w tym serialu jest wtej chwili... kanciapa Amber i CJa.
Przez stylowa rozumiem tyle co "charakterystyczna", "wyróżniająca się", "klimatyczna", właśnie "mająca własny styl". A przecież po niej od razu widać, że droga nie jest i w jakiej dzielnicy LA się znajduje. I dobrze, lubię takich wstawki w serialach, zwłaszcza jeżeli większa liczba scen jest kręcona w jednym miejscu.
Przez stylowa rozumiem tyle co "charakterystyczna", "wyróżniająca się", "klimatyczna", właśnie "mająca własny styl". A przecież po niej od razu widać, że droga nie jest i w jakiej dzielnicy LA się znajduje. I dobrze, lubię takich wstawki w serialach, zwłaszcza jeżeli większa liczba scen jest kręcona w jednym miejscu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Bridget wyglądała dziś o niego lepiej. Lepiej jej w prostych włosach. No i lepsze ciuchy miała.
Zastanawiam się jak Brooke może chodzić tak ubrana do pracy. Ok, jest dyrektorką ale to i tak nie zwalnia jej z przyzwoitości. Ona miała na sobie samą bieliznę plus jakieś przeźroczyste szmaty nałożone na to.
Zastanawiam się jak Brooke może chodzić tak ubrana do pracy. Ok, jest dyrektorką ale to i tak nie zwalnia jej z przyzwoitości. Ona miała na sobie samą bieliznę plus jakieś przeźroczyste szmaty nałożone na to.
Kim na krótko zmieniła fryzurę na taką, którą miała Taylor. I gdy miały wspólne sceny, pokazali najpierw Kim, myślałem, że to Tay.
Taylor dziś zmieniła fryzurę i wygląda głupio jak zawsze. Amber cały czas ma na łbie jakąś margaryne. Jak na nią patrzę, to naprawdę robi mi się niedobrze.
Teraz Morgan, Kim i Sally mają najlepsze fryzury.
Taylor dziś zmieniła fryzurę i wygląda głupio jak zawsze. Amber cały czas ma na łbie jakąś margaryne. Jak na nią patrzę, to naprawdę robi mi się niedobrze.
Teraz Morgan, Kim i Sally mają najlepsze fryzury.
Okropnie ostatnio ubierają Brooke
Nosi jakieś szmaty z "odzieży na wagę". Do tego w Firmie! U mnie sekretarka jest bardziej elegancko ubrana.
Taylor może latać w beznadziejnych łachach, bo nikogo nie reprezentuje, tylko Ridżunia, bo jest gospodynią domową
Ale Prezes poważnej Firmy nie powinna chodzić w dresikach - jak ten czerwony pajacyk, który już jest na niej w czterech odcinkach.
Kiedyś Brooke była bardzo stosownie i elegancko ubierana.
Zresztą babskie stroje w serialu są coraz gorsze
Brooklyn masz rację, Amber ma wiecznie tłuste włosy, przylizane i cienkie, jakby jej już połowa wylazła. Taylor w lokach wygląda bardzo banalnie, a Kimberly to najczęściej ma na głowie kompletną katastrofę.
Zresztą moja ukochana Brooke też miała kiepską główkę w ostatnich odcinkach, ale to pewnie z rozpaczy
Nosi jakieś szmaty z "odzieży na wagę". Do tego w Firmie! U mnie sekretarka jest bardziej elegancko ubrana.
Taylor może latać w beznadziejnych łachach, bo nikogo nie reprezentuje, tylko Ridżunia, bo jest gospodynią domową
Ale Prezes poważnej Firmy nie powinna chodzić w dresikach - jak ten czerwony pajacyk, który już jest na niej w czterech odcinkach.
Kiedyś Brooke była bardzo stosownie i elegancko ubierana.
Zresztą babskie stroje w serialu są coraz gorsze
Brooklyn masz rację, Amber ma wiecznie tłuste włosy, przylizane i cienkie, jakby jej już połowa wylazła. Taylor w lokach wygląda bardzo banalnie, a Kimberly to najczęściej ma na głowie kompletną katastrofę.
Zresztą moja ukochana Brooke też miała kiepską główkę w ostatnich odcinkach, ale to pewnie z rozpaczy
-
SallyFan
Ależ Boldfanko!Boldfanka pisze:Okropnie ostatnio ubierają Brooke![]()
Brooke poprostu wzięła ostatnie trendy z Forrester Creat.. przepraszam Szmatejszons! (Zapewne zaprojektowane przez boskiego, uroczego, młodziutkiego, powalającego przystojniutkiego Ridżunia
Wystarczy spojrzeć na ubrania piękności Stephanie Douglas Forrester I The Queen
Kobieta zawsze, ależ to zawsze zmienia ciuchy, problem w tym że jeszcze nie widziałem jej w czymś porządnym.
Wyłączam śluby. Sukienki jak do tej pory najlepsze - chyba powinna cześciej brać śluby (znając Stefanke niekoniecznie z Ericiem - najlepiej niech weźmie z Jamesem
No niestety tez zauwazyłam że Brook ostatnio wygląda nie najlepiej...
...a podobało mi sie to ze parwie zawsze była elegancka!
Amber najlepiej wygląda jak ma lekko uniesione włosy a nie takie jak by z pod rynny wyszła..
Kim najładniej w upietych lub rozpuszczonych b o jak a tak przod do tyłu wyglada jak by ja cos lizło...
Stefie chyba znow zageścili nieco włosy
Bridget w prostych jest fajnie tylko jeszcze te slady rudej farby niech zamienią sie na blond refleksy i bedzie super
...a podobało mi sie to ze parwie zawsze była elegancka!
Amber najlepiej wygląda jak ma lekko uniesione włosy a nie takie jak by z pod rynny wyszła..
Kim najładniej w upietych lub rozpuszczonych b o jak a tak przod do tyłu wyglada jak by ja cos lizło...
Stefie chyba znow zageścili nieco włosy
Bridget w prostych jest fajnie tylko jeszcze te slady rudej farby niech zamienią sie na blond refleksy i bedzie super
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Coco Chanel
Obecna czerwona sukienka Brooke rzeczywiście okropnie wygląda. Ciekawe czy aktorzy mają coś do powiedzenia w garderobie 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Uważam, że Brooke jest ostatnio ubrana nienajgorzej. Niestety Amber i Bridget wyglądają fatalnie. Naprawdę nie wiem czy da się coś zrobić z Adrienne Frantz czy ona po prostu z góry jest pozbawiona jakiejkolwiek urody. Jak widzę Finnigan w "Krok od domu" to rozumiem, że naprawdę wiele można zrobić z brzyduli.
- Adex-fan Brooke
A ja wcale nie uważam, że Brooke jest źle ubrana.
Trzeba na to spojrzeć z perspektywy czasu. Oczywiście, że jakby dzisiaj ubrała takie zwężane i przykrótkie, różowe spodnie( jak miała podczas wyjazdu na Hawaje) to wyglądałaby jak ostatnia... Ale ona to nosiła w roku 2000!!!! Wystarczy pooglądać stare zdjęcia i przekonacie się, że w waszym otoczeniu też tak się ubierano. A poza tym, chce czy nie chce, powinna nosić jednak ubrania zaprojektowane przez jej pracowników, aby promować swoją firmę.
Jedyne co mi się obecnie w Brooke nie podoba to długość jej włosów. Bardzo ładnie było jej w króciótkich włosach a'la Lady DI, i oczywiście w długich. Obecnie powinna je sobie jakoś wiązać, wtedy wyglądałaby lepiej.
Co do Stefy- ona przecież musi nosić kostiumy zaprojektowane przez swojego kochanego męża w stylu- elegancja i tradycja....
Stroje Bridget- żałosne, podobnie z Kimberly( chociaż ta biała suknia na pokazie była całkiem, całkiem....)
A Sally na swoim żakiecie miała pięknego kwiatka- bratka

Trzeba na to spojrzeć z perspektywy czasu. Oczywiście, że jakby dzisiaj ubrała takie zwężane i przykrótkie, różowe spodnie( jak miała podczas wyjazdu na Hawaje) to wyglądałaby jak ostatnia... Ale ona to nosiła w roku 2000!!!! Wystarczy pooglądać stare zdjęcia i przekonacie się, że w waszym otoczeniu też tak się ubierano. A poza tym, chce czy nie chce, powinna nosić jednak ubrania zaprojektowane przez jej pracowników, aby promować swoją firmę.
Jedyne co mi się obecnie w Brooke nie podoba to długość jej włosów. Bardzo ładnie było jej w króciótkich włosach a'la Lady DI, i oczywiście w długich. Obecnie powinna je sobie jakoś wiązać, wtedy wyglądałaby lepiej.
Co do Stefy- ona przecież musi nosić kostiumy zaprojektowane przez swojego kochanego męża w stylu- elegancja i tradycja....
Stroje Bridget- żałosne, podobnie z Kimberly( chociaż ta biała suknia na pokazie była całkiem, całkiem....)
A Sally na swoim żakiecie miała pięknego kwiatka- bratka