M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Jak po raz pierwszy przeczytałam w gazecie o wątku tej Julki i Piotra, to myślałam, że to będzie cos ciekawszego ::jezyk:: Dziewczyna moze i ladna, ale jej gra jest tak sztuczna... ze az sam sposob w jaki probuje 'uwiesc' Piotrka jest sztuczny i malo wiarygodny ::jezyk::

Ostatnio wiele postaci z 'm jak miłość' strasznie dziala mi na nerwy ::jezyk:: Najlepiej powybijalabym polowe ::ok:: ::jezyk:: ::krzyw::
agavill

Post autor: agavill »

Dzisiejsza akcja z Leszkiem i jego "zonami" byla super:) dawno nie bylo tak ciekawie:)
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

agavill pisze:Dzisiejsza akcja z Leszkiem i jego "zonami" byla super:) dawno nie bylo tak ciekawie:)
A ja oglądając tą akcję pomyślałem sobie: więcej ich w domu Ewy nie było ? ::loll:: Leszek to drań, a Dominika Figurska (Ewa) nie umie grać ;/
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dzisiaj próbowałm oglądac MjM ponieważ od jutra będzie tam grała Ewa Gorzelak :serce: Jedna z moich ulubionych aktorek.
Ale niestety tego nie da się oglądać , sceny z Leszkiem i Ewą były co najwyżej komediowe a nie dramtyczne ::loll:: I jeszcze ta jej ciotka ::plask wczolo:
W sprawie z Marzeną próbowali robić napięcie ale im to niestety nie wychodziło.Wogóle nie ma tu żadnych kacji
A poziom aktorstwa niektórych (patrz głównie Dominika Figurska) jest poprostu niski.
Nie wiem czy dla p.Ewy będę się w stanie tak poświęcić .A w ŚS było już jej zdjęcie z planu ,ma dłuzsze włosy i wygląda uroczo :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Forrester

Post autor: Forrester »

mucha331 pisze:
agavill pisze: A ja oglądając tą akcję pomyślałem sobie: więcej ich w domu Ewy nie było ? ::loll:: Leszek to drań, a Dominika Figurska (Ewa) nie umie grać ;/
Ale aktor grający Leszka to też beztalencie, również gra bardzo sztucznie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Niestety zgadzam się z Wami. Tylko dlaczego zostali zatrudnieni? Małżeństwo grające małżeństwo? Figurska chyba gra też w innym polskim serialu. Też jej tak kiepsko idzie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Widziałem serial z Figurską pt. "Zostać Miss", gdzie była o wiele młodsza i jej gra aktorska tam mi się bardzo podobała. Za to w MjM dno...

Słyszałem, że Figurska i jej mąż w życiu prywatnym tez mieli konflikt i nawet mówiło się o rozwodzie. Za pewne ciezko im sie gralo wspolne sceny, a byc moze są to te, które właśnie oglądamy...
Awatar użytkownika
Szogunka

Kilka stron temu właśnie o tym wspominałam. Ale plotka głosi, że jeszcze raz próbują. Ciekawe czy to się przełoży na serial?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Jeśli już o nich mowa to warto zaznaczyć, że Oleńka - dziecko Ewy i Leszka też gra ich córka! :)

Chyba zdecydowali sie na wszelki wypadek usunąć ten wątek. Być może boją sie kolejnych konfliktów. [shadow=black]Z tego co wiem, to Leszek odejdzie od niej do tej kochanki i Ewunie bedzie pocieszał dr Januszek. Nie wiem co z tego wyniknie..[/shadow]
Awatar użytkownika
Tęczowy

[glow=blue]Ja gdzieś czytałem, że Leszek, podobnie jak Janeczka i Teodor odejdą na zawsze...[/glow]

A widzieliście, jak wczoraj mała Oleńka całowała to drugie malutkie dziecko ? ::loll::
agavill

Wie ktos moze o co chodzi z marzena??
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ewa Gorzelak :serce: Dziś wystąpiła pierwszy raz w tym serialu jako postać Doroty "Dody" jako postać przyjaciółki a może kogoś więcej z przed lat Artura.Były z nią tylko dwie sceny a już można było dostrzeć ,że Doda czuje coś do Rogowskiego i jest zazdrosna o Marysię.
Niewiem czy będę dalej ogladał serial ,bo teksty w stylu "Cholera ale leje" lub "masz może majeranek""mam ale może być przeterminowany" totalnie mnie rozwalają.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Szogunka

agavill pisze:Wie ktos moze o co chodzi z marzena??
Pewnie bym pomogła, ale nie rozumiem pytania? Ukonkretnij jakoś.
agavill

Szogunka, wczoraj w zwiastunach bylo pokazane jak Sławek trzyma Marzene i przystawia jej noz do gardla. Jestem ciekawa jak sie skonczy ten watek..
Awatar użytkownika
Tęczowy

Podejrzewam, że gdy Sławek napadnie Marzenę, to Kuba by ją chronić postrzeli go i pewnie będzie miał jakieś problemy w pracy... Ale to tylko moje podejrzenia.
ODPOWIEDZ