Skazany na śmierć (Prison Break)
- Adex-fan Brooke
Ale dzisiaj lektor zaliczył wpadkę. Pomylił imiona braci w scenie gdy Michael rozmawia z Veronicą o Lincu. Mike mówił, że rok temu robił dokładnie to samo co ona, ale to otchłań bez dna. Tak ją stworzono, aby Lincoln umarł zanim dotrze się do jej końca. Wg lektora wyglądało to tak:
"To otchłań bez dna, Veronico. Tak ją stworzono. Po to, by Michael umarł, zanim dotrzesz do jej końca".
"To otchłań bez dna, Veronico. Tak ją stworzono. Po to, by Michael umarł, zanim dotrzesz do jej końca".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
No proszę a ja to przeoczyłem może dlatego ,że ktoś przeszkadzał mi w oglądaniu serialu
Dzisiejszy odcinek równie dobry. Podobał mi się, myśle ,że nowy współlokator Michaela nie wygada się i może nawet razem z nim ucieknie. Ja na miejscu Fernanda też nie poszedłbym w gre Michaela, jeśli ucieknie to do końca życia będzie poszukiwany a tak odsiedzi ten ponad rok i będzie wolny...
Dzisiejszy odcinek równie dobry. Podobał mi się, myśle ,że nowy współlokator Michaela nie wygada się i może nawet razem z nim ucieknie. Ja na miejscu Fernanda też nie poszedłbym w gre Michaela, jeśli ucieknie to do końca życia będzie poszukiwany a tak odsiedzi ten ponad rok i będzie wolny...
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
A ja byłem taki naiwny że miałem nadzieję iż on zostanie z palcem a tej kobiecie darują życie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
HeheAdex-fan Brooke pisze:A ja byłem taki naiwny że miałem nadzieję iż on zostanie z palcem a tej kobiecie darują życie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
-
SallyFan
Nie wierze, że Abruzzi sie zmienił.
Kellerman rlz
Nie wiem dlaczego, ale jest moją ulubioną postacią i będzie obojętnie kogo zabije
Nie pytajcie czemu, bo nie wiem. Poprostu go uwielbiam
Biedna Leticia.. Aczkolwiek gdyby Paul nie strzelił, ten drugi by jej nie zabił.
Teraz już wiem że serial jest nieobliczalny i w każdej chwili może polecieć głowa. Nawet któregoś z braci.
Całe szczęście że Veronica i Pacan Sebastian zerwali, pewnie jego już nigdy nie pokażą i całe szczęście. Może jeśli uda im sie uciec to będzie Veronica/Lincoln znów?
Palec...
Abruzzi mnie denerwuje, a Sucre (tak sie pisze?) rozumiem.
Tylko dziwny ten psychopata
Ale tekst na końcu mnie rozbroił:
"Ja nie śpie."

Kellerman rlz
Biedna Leticia.. Aczkolwiek gdyby Paul nie strzelił, ten drugi by jej nie zabił.
Teraz już wiem że serial jest nieobliczalny i w każdej chwili może polecieć głowa. Nawet któregoś z braci.
Całe szczęście że Veronica i Pacan Sebastian zerwali, pewnie jego już nigdy nie pokażą i całe szczęście. Może jeśli uda im sie uciec to będzie Veronica/Lincoln znów?
Palec...
Tylko dziwny ten psychopata
Ale tekst na końcu mnie rozbroił:
"Ja nie śpie."
-
Gabra-Sheila
To chyba mniejszy spadek niż zazwyczaj po pilocie 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
10% odpływu widowni to niewiele jak na kolejny odcinek po intensywnie reklamowanym pilocie.
6,3 miliona to i tak jeden z najlepszych wyników oglądalności na Polsacie od wielu miesięcy. A poza tym, to nie znaczy, że te wszystkie osoby przestały oglądać PB. Wśród moich znajomych jest conajmniej kilkoro takich, którzy po pierwszych 2 odcinkach na Polsacie ściagnęli cały 1 sezon i dalej oglądają z kompa w tempie intensywniejszym niż 43 minuty na tydzień. 
A ja już jestem po odcinku 2x16 i już się nie mogę doczekać, aż podzielę się spostrzeżeniami z pozostałymi oglądającymi na bieżąco 2 sezon. Ale to jeszcze nie teraz, bo wiem, że jeszcze nie wszyscy mieli okazję obejrzeć "Chicago".
A ja już jestem po odcinku 2x16 i już się nie mogę doczekać, aż podzielę się spostrzeżeniami z pozostałymi oglądającymi na bieżąco 2 sezon. Ale to jeszcze nie teraz, bo wiem, że jeszcze nie wszyscy mieli okazję obejrzeć "Chicago".