Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Spokojnie, ja mam 84%, więc myślę, że dzisiaj zdążę obejrzeć i też coś napiszę ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Świetny był ten odcinek!! W końcu Sara i Michael razem :serce: Długo trzeba było na to czekać, ale było warto :) Chyba nie było wątku w tym odcinku, który by mi się nie podobał:
- T-Bag i jego rodzinka ::loll:: Najlepsza była przeprowadzka i ta beztroska muzyczka lecąca w radiu kiedy jechali samochodem ::plask wczolo:
- Bellick długo nie posiedział w więzieniu... Agent Brad Bellick, FBI ::loll:: Nie mogłam z tego :)
- Sara trochę dokuczyła Kellermanowi, chociaż należy mu się więcej i liczę, że w przyszłości Michael mu się odpłaci za to co zrobił jego ukochanej :twisted:
- Pani prezydent jednak nie wydzwania stęskniona do Kellermana ;) Nieźle to wymyślili... Nie wpadłam na to wcześniej.
- Do C-Note'a uśmiechnęło się szczęście i ludzie mu pomogli :) Mam nadzieję, że jego córce nic nie będzie. Słodka dziewczynką ją gra :)
- Patoshik nie żyje :( Szkoda, bo to była bardzo sympatyczna postać. Najgorsze, że to inna bardzo lubiana przeze mnie postać doprowadziła do jego śmierci... Ale jak widać Mahone już tak musi ;) Bardzo mi się podobała końcówka odcinka jak Patoshik spadał a Sara i Michael wchodzili razem do budynku :) Tylko czy ci drudzy nie mogą powiedzieć sobie wprost "kocham Cię"? ::jezyk::

A zauważyliście, że w scenie z pociągiem był błąd? W zależności od ujęć policjanci stali przed samochodami podczas blokady lub wcale ich nie było ;)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]W którym odcinku będzie ucieczka więźniów?[/shadow]
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alexander pisze:[shadow=black]W którym odcinku będzie ucieczka więźniów?[/shadow]
[shadow=black]21[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]Dopiero :shock: Myślałem ,że nastąpi to znacznie szybciej to co do tego czasu się będzie działo... ::chytry:: ::kwasny:: [/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Alexander pisze:[shadow=black]Dopiero :shock: Myślałem ,że nastąpi to znacznie szybciej to co do tego czasu się będzie działo... ::chytry:: ::kwasny:: [/shadow]
[shadow=black]Nie martw się, będzie tyle komplikacji, że ani chwili się nie będziesz nudzić oglądając. ;) Jak chcesz się co nieco dowiedzieć, poczytaj pierwsze strony tego wątku, ale po co psuć sobie zabawę... ;) [/shadow]

Wiwi, mam podobne przemyślenia jak ty odnośnie 2x16. :)
[shadow=black]- Świetny początek odcinka. Tym razem Michael i Sara przywitali się bez takich oporów jak w Gili. ;) Tak jak się spodziewałem, Micheal oczywiście rycersko wstawił się za swoją kobietą. :mrgreen: Mógł Kellermana poddusić trochę bardziej. :evil: W ogóle sceny w pociągu - pierwsza klasa. Nie spodziewałem się, że Sara jest zdolna do takich czynów. :D Ostra laska! :P :serce: I do tego jej tekst: "Paul, it's nothing personal". ::rad::
- Akcja z wypchnięciem z pociągu ucharakteryzowanych na naszą 4kę pasażerów to szczyty pomysłowości twórców serialu. :) W tym lesie byłem już pewien, że ich dopadli! :shock:
- Scena w łazience. :serce: :serce: :serce: Sara zaczęła nareszcie otwarcie mówić o swoich uczuciach no i oczywiście długo oczekiwany i długi pocałunek. Kto wie do czego by doszło w tej toalecie, gdyby nie ta pieprzona blokada. ::chytry:: ::plask wczolo: Kolejny powód, żeby nienawidzić Kima! :evil:
- Od samego początku odcinka zacząłem podejrzewać, że Carolinka coś zbyt często wydzwania do Paula. W dodatku można powiedzieć, że cały czas mówiła to samo, poruszała się wokół tych samych zdań, sloganów. No i proszę! Okazało się, że Kellermana nie łatwo przechytrzyć. Szczwany z niego lis! ::jezyk:: Mina żółtka gdy okazało się, że plan się sypnął była BEZCENNA! :twisted:
- Bardzo podobał mi się wątek z C-Notem. Nie był przewidywalny i zakończenie było wzruszające, gdy ludzie ze sklepu pozwolili mu odejść. :)
- Teddy i jego rodzinka - to było straszne. Cierpnie mi kręgosłup jak to oglądam. Biedna pani Hollander! Ostatnia odsłona - Hollanderowie i Teddy upchnięci do samochodu i podróżujący po kraju w rytm wesolutkiej piosenki była zabawna, a zarazem odrażająca. ::bojesie:: 8)
- Biedny Haywire! :( Strasznie mi się go żal zrobiło na końcu jak był już zapędzony przez Mahone'a w kozi róg i tłumaczył, że on tylko chce do Holandii. ::kwasny:: Mahone nie ma za grosz sumienia. Nie dość, że sprowokował świruska do skoku, to jeszcze patrzył sobie jak spada na śmierć. ::kwasny:: To było chyba podlejsze niż zastrzelenie Tweenera. :|
- Bellickowi trenujący przedstawianie się był po prostu rozbrajający. ::loll:: Czekałem tylko na: My name is Bellick! Brad Bellick! 8)
- Zakańczające odcinek wyznanie Michaela też mnie wkurzyło. Nie mógł już powiedzieć tego słowa na L? ::chytry:: Biorą nas na wytrzymałość. ::chytry:: [/shadow]

A 2x17 dopiero za 2 tygodnie. :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Dorka16

Post autor: Dorka16 »

bardzo fajny serial, aż nie moge się doczekać dalszych odcinków :)
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

SPIOLER!!

Jejku.
Świrek... ;(
I taką muzykę jeszcze puścili... :(
Smutno mi było, ale nie popłakałam się...
Alex...nie wiem, ale i tak lubię tego gościa. ;)
Najlepsza była scena Brada w samochodzie, on jest słodziutki. :mrgreen:
Ciekawe co się stało z prawdziwą panią prezydent...
Ale i tak największy szok to była SARA.
Jak chciała zabić Kallermana jaką miała mściwą minę, żyły jej było widać na szyi, myślałam, że może Linc mu coś zrobi albo raczej Mike (te zdjęcia promocyjne) a tu ONA takie coś!
Widać, że psycha jej wysiada. 8)
Jest zdesperowana, taka niby na początku spokojna, taka nudna może, a teraz widać, że jest zdesperowana, mam nadzieje, że nie posunie się do czegoś strasznego, Michaś będzie pilnował. ;)
To był szok i przy tych wspomnieniach jej z Kallermanem mi łezka poleciała.
SZOK, SZOK, SZOK!!!
Kocham ten odcinek, kocham Sarcię, jak ona ładnie oceniała swoją sytucje. ^^
Osobiście to nic do Ciebie nie mam Paul. 8)

PIĘKNY KISS!!! :D
Wreszcie wyznali sobie miłość, no tak jakby
Lubię C-Note, to dobrze, że są jeszcze tacy dobrzy ludzie.
Fajnie, że mu pomogli.
Wątek T - Baga mnie wkurza, ale niektóre sceny rozśmieszają mnie do łez, np ta wyprowadzka i ta muzyczka. ::loll::
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Esm

Post autor: Esm »

Nawet fajne mojej mamie się podoba
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Heja!Nie bylo mnie wiec nie pisalam ale ten serial jest super :serce: !Lepszy od LOST ::ok:: .Bardzo mi sie podoba i serial i glowny aktor :zeby: :P Michel jest niesamowity,szczesciara z tej Sary ::krzyw:: Wiecie co nawet na pulpicie ustawilam sobie tapete z Michelem i Sucrem.A wlasnie wiele osob sie bulwersuje ze zle jest czytane jego imie czy nazwisko :P to w koncu jak powinno brzmiec poprawnie :?:
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

majkel skofild? ;) A kto się bulwersował? ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Majkel Skołfild. ;) Tam jest dyftong OŁ, którego pan Olejniczak nie wymawia. ::chytry:: Ale to jeszcze nic w porównaniu z Burrows czytane BArołs (tak jak kiedyś Mulder był Malder) i Sucre czytane Sukr! :roll:
Ale i tak ukłony dla Polsatu, nawet mimo takich kwiatków jak w/w. ;)

Przed chwilą widziałem zajawkę niedzielnego odcinka. Kobieta siekająca warzywa mówi: Zajmijcie się młodszym bratem! 8) ::bojesie::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie chodzilo mi o Majkela tylko o Sucra.A to w ogole jest imie czy nazwisko bo niewiem :oops: Jak ma sie to wymawiac ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Myślałam, że Sucre to szugar, ale jakoś inaczej to czytają. Sama nie wiem...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
FanStefci

Sucre to nazwisko, imię Fernando. ;) A wymawia się Sukre - nazwisko jest hiszpańskie, a w tym języku końcówkę -e się wymawia. Panu Olejniczakowi chyba pomyliło się z francuskim, w którym końcowe -e jest nieme. :P Ot, taki mały wykład z fonetyki. :wink:
ODPOWIEDZ