Ten tytuł zmienili na "Sekret Laury". Poszli po rozum do głowy bo w Polsce była już emitowana telenowela "Przeklęta miłość" (Rauzan).Alexander pisze:1 Lutego o 10:00 na antenie POLSAT wyemitowana została nowa telenowela "Przeklęta miłość", ktoś widział? Polsat bardzo emituje teraz telcie, aż 3 ale o tak wczesnej porze? Mnie to nie przekonuje!
Telenowele latynoamerykańskie
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery
-
GL Forever
Czy pisałem już, że nie lubię telenowel ? Heh, nie lubię jak coś się szybko kończy, a telenowele kończą się szybko
Najlepsze jest skrzyżowanie opery mydlanej z telenowelą
Leci wiele lat, a wątki są takie, że ho, ho
dzięki temu że jest skrzyżowana z telcią ? Wyobrażacie sobie operę mydlaną lecącą przez wiele lat od pon. do pt. z jakimiś Fernandezami i Rubimi ?
-
Ryan Lavery
Tutaj znajdziecie wszystkie seriale amerykańskie www.series.fora.pl/ ( trzeba się zarejestrować aby zobaczyć więcej )
A tutaj telenowele www.telenovella.fora.pl/
A tutaj telenowele www.telenovella.fora.pl/
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ja też oglądałem, wciągnąłem się w ten serialMartin - fan Bree pisze:Kto oglądał finał Rubi?Bidulka, pokarało ją za matactwa... A Fernanda stała się taka jak ciocia. Szkoda, że nie dane nam było obejrzeć całego odcinka "La descarada"...
W każdym razie, finał mi się podobał. Podeszli do wszystkiego z humorem...
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
-
Ryan Lavery
Właśnie pytam znajomych czy nie mają tego odcinka..
Forrester, a jak podobała Ci się Rubi/Fernanda jako blondynka? Moim zdaniem słodka..
A już jutro pierwszy epizodzik "El cuerpo del deseo". Warto obejrzeć! Forrester, postaraj się looknąć, a może i ten Cię wciągnie..
Ja tymczasem ściągam sobie z necika "Mundo de Fieras" ale mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy je też na tvn.
A oto trailer dla chętnych:
http://youtube.com/watch?v=iZPZkp_tRQs
Forrester, a jak podobała Ci się Rubi/Fernanda jako blondynka? Moim zdaniem słodka..
Ja tymczasem ściągam sobie z necika "Mundo de Fieras" ale mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy je też na tvn.
http://youtube.com/watch?v=iZPZkp_tRQs
-
GL Forever
Niezła, ale chyba Rubi - jako brunetka lepszaMartin - fan Bree pisze:Właśnie pytam znajomych czy nie mają tego odcinka..![]()
Forrester, a jak podobała Ci się Rubi/Fernanda jako blondynka? Moim zdaniem słodka..A już jutro pierwszy epizodzik "El cuerpo del deseo". Warto obejrzeć! Forrester, postaraj się looknąć, a może i ten Cię wciągnie..
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.