Forrester - ja szukam tego odcinka w internecie, ale narazie z marnym rezultatem. Jak znajdę to dam Ci znać.
Goku, to prawda - Rubi wyglądała jak strach na wróble, ale w końcu życie ją pokarało...
Przypominam, że dziś o 15.00 pierwszy odcinek "El cuerpo del deseo" z piękną Vanessą Villela jako antagonistką.
A w tym momencie na Polsacie leci świetna telenowela "Sidła Miłości"...Właśnie oglądam i nie mogę powstrzymać się od śmiechu...Juanita i jej koleżanki są takie głupie ...Ale najlepsza jest Rebeca "Mam zniszczone włosy!" Albo jak zaczęła gadać o Bradzie Pitt'cie i Angelinie Jolie ...Fajna jest też Betty ...I jak w każdej telenoweli-Betty jest brzydka ...Mogliby chociaż zmienić imię a nie zawsze nam dają brzydką Betty...
Ja niestety nie oglądam "Sideł miłości", bo w czasie emisji jestem w pracy. W każdym razie dzisiejszy, premierowy odcinek "Prawa..." w wersji polskiej był świetny. Oczywiście najbardziej podobała mi się Angela - to już trzeci serial, który oglądam z tą laleczką.. Dużym plusem, moim zdaniem, jest lektor. Naprawdę fajnie dobrany. Szkoda tylko, że tłumaczenie nie jest pełne i pomija się sporo zdań i kwestii... Ale w przypadku tvn to normalka, jak odnotowałem..
Nie oglądałam jeszcze ostatniego odcinka Rubi, bo nie było mnie wtedy w domu I czekam, aż koleżanka zamieści na forum Martin skąd ściągasz MDF Ja widziałam tylko początkowe odcinki, bo później już nie mogłam żadnych znaleść Jakby ktoś był zainteresowany Destilando Amor z Angelicą Riverą i Eduardem Yanezem niech pisze, mam pare filmików Pierwszy odcinek ECDD może być, ale zaczął się przed czasem Ta matka Isabel mnie strasznie denerwuje No i tandetny lektor
Bravo Gaby za szczerość, chociaż lubię i Gaby i Edith.... Ciężko mi się wypowiedzieć na temat ich konfliktów.. Co prawda Gaby twierdzi, że na czas kręcenia telenoweli przeprowadziła się do Meksyku, gdzie Televisa miała zapewnić jej mieszkanie itp... a tego nie zrobiła. Natomiast Edith ponoć wymusiła na producentach, żeby nazwisko Gaby (w czołówce) znalazło się na czwartym miejscu, a jej na pierwszym. Pierwszy raz się spotykam, żeby nazwisko kontrafigury było pierwsze w czołówce, a głównej bohaterki czwarte.. Hmmm.... Śmierdzi mi tu wszędzie ambicjami i obawami o zdetronizowanie z pozycji w telenovelach...
Tak przy okazji, to Jocelyn ("Mundo de fieras") faktycznie lubiła sobie ciąć żyłki hehehe... Polecam poniższy filmik. Takich postaci trzeba w "Modzie.."!!!
Oglądąłem pierwszy odcinek telenoweli "Prawo pożądania"... Swietna telenowela, spodobała mi się, świetnty lektor. I piękne aktorki, troche byłem rozczarowany bo chłopak który biegał pół nago po ogrodzie wydaje się mieć ADHD a mnie to nie bawi... Ale chyba będę ją oglądał
Obecnie oglądam "Moja piękna grubaska" i prawdopodobnie "Prawo pożądania" gdyż wracam ze szkoły zazwyczaj o 15:00 i do 16:00 nic nie robię czekając za Modą więc mam czas na tę telcie.
Alexander pisze:Obecnie oglądam "Moja piękna grubaska" i prawdopodobnie "Prawo pożądania" gdyż wracam ze szkoły zazwyczaj o 15:00 i do 16:00 nic nie robię czekając za Modą więc mam czas na tę telcie.
A propos wenezuelskiej "Mi gorda bella", podobno meksykańska Televisa szykuje remake tej telenoweli o tytule "Esa gorda".
Małe pytanko do Marisy ... Mariangela i Jocelyn okazały się siostrami?? Bo tak do tej pory wnioskuję.. Swoją drogą, Mariangela się wyrobiła w dalszych odcinkach i ostro dorzuca Jocelyn
Mariso, czy widziałaś już jakiś odcinek "Destilando amor"? Bo obsada bardziej przyciąga mnie do "La verdad oculta". Poleć proszę, Twoim zdaniem lepszą.
Nie są siostrami, Jocelyn jest córką przyjaciela rodziny (nie pamiętam imienia, tego z wąsem ) . Widziałam tylko pare filmików z La Verdad Oculta, ale słyszałam, że tela jest kiepska.. Za to oglądam Destilando amor i jest OK, ma bardzo dobre wyniki oglądalności w Meksyku