Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Forrester - ja szukam tego odcinka w internecie, ale narazie z marnym rezultatem. Jak znajdę to dam Ci znać. :)
Goku, to prawda - Rubi wyglądała jak strach na wróble, ale w końcu życie ją pokarało... ::jezyk::

Przypominam, że dziś o 15.00 pierwszy odcinek "El cuerpo del deseo" z piękną Vanessą Villela jako antagonistką. :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

A w tym momencie na Polsacie leci świetna telenowela "Sidła Miłości"...Właśnie oglądam i nie mogę powstrzymać się od śmiechu...Juanita i jej koleżanki są takie głupie ::loll::...Ale najlepsza jest Rebeca "Mam zniszczone włosy!" ::loll:: Albo jak zaczęła gadać o Bradzie Pitt'cie i Angelinie Jolie ::loll::...Fajna jest też Betty :mrgreen:...I jak w każdej telenoweli-Betty jest brzydka ::jezyk::...Mogliby chociaż zmienić imię a nie zawsze nam dają brzydką Betty...
Ryan Lavery

Ja niestety nie oglądam "Sideł miłości", bo w czasie emisji jestem w pracy. :? W każdym razie dzisiejszy, premierowy odcinek "Prawa..." w wersji polskiej był świetny. Oczywiście najbardziej podobała mi się Angela - to już trzeci serial, który oglądam z tą laleczką.. :serce: Dużym plusem, moim zdaniem, jest lektor. Naprawdę fajnie dobrany. Szkoda tylko, że tłumaczenie nie jest pełne i pomija się sporo zdań i kwestii... :nie: Ale w przypadku tvn to normalka, jak odnotowałem.. :zmiesz::
Marisa

Post autor: Marisa »

Nie oglądałam jeszcze ostatniego odcinka Rubi, bo nie było mnie wtedy w domu ::kwasny:: I czekam, aż koleżanka zamieści na forum :wink: Martin skąd ściągasz MDF :?: Ja widziałam tylko początkowe odcinki, bo później już nie mogłam żadnych znaleść ::kwasny:: Jakby ktoś był zainteresowany Destilando Amor z Angelicą Riverą i Eduardem Yanezem niech pisze, mam pare filmików :wink: Pierwszy odcinek ECDD może być, ale zaczął się przed czasem :roll: Ta matka Isabel mnie strasznie denerwuje :evil: No i tandetny lektor ::ysz::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mariso, ja to samo, nie było mnie w domu, jak ta twoja koleżanka zamieści na forum to uprzejmie prosze o podesłanie mi linka :wink: Bede bardzo wdzieczny :)
Ryan Lavery

Znalazłem ciekawą wypowiedź Gaby Espino o Edith Gonzalez:

"Televisa me faltó al respeto y Edith Gonzalez esta loca" ::ke::

http://foro.univision.com/univision/boa ... id=2185625 :mrgreen:

Bravo Gaby za szczerość, chociaż lubię i Gaby i Edith.... Ciężko mi się wypowiedzieć na temat ich konfliktów.. Co prawda Gaby twierdzi, że na czas kręcenia telenoweli przeprowadziła się do Meksyku, gdzie Televisa miała zapewnić jej mieszkanie itp... a tego nie zrobiła. Natomiast Edith ponoć wymusiła na producentach, żeby nazwisko Gaby (w czołówce) znalazło się na czwartym miejscu, a jej na pierwszym. Pierwszy raz się spotykam, żeby nazwisko kontrafigury było pierwsze w czołówce, a głównej bohaterki czwarte.. Hmmm.... Śmierdzi mi tu wszędzie ambicjami i obawami o zdetronizowanie z pozycji w telenovelach... :zmiesz::

Tak przy okazji, to Jocelyn ("Mundo de fieras") faktycznie lubiła sobie ciąć żyłki hehehe... Polecam poniższy filmik. Takich postaci trzeba w "Modzie.."!!!

http://rapidshare.com/files/15824950/mdf35-1.wmv.html
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oglądąłem pierwszy odcinek telenoweli "Prawo pożądania"... Swietna telenowela, spodobała mi się, świetnty lektor. I piękne aktorki, troche byłem rozczarowany bo chłopak który biegał pół nago po ogrodzie wydaje się mieć ADHD a mnie to nie bawi... Ale chyba będę ją oglądał ::ok::
Nobody does it better
Marisa

A mi się właśnie lektor nie podoba, wieje tandetą z TV4 czy Pulsu :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Obecnie oglądam "Moja piękna grubaska" i prawdopodobnie "Prawo pożądania" gdyż wracam ze szkoły zazwyczaj o 15:00 i do 16:00 nic nie robię czekając za Modą więc mam czas na tę telcie.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Oglądałem pierwszy odcinek "Prawo Pożądania" i mam jedną istotną uwagę-skąd wzięli tego beznadziejnego lektora?? ::ke::
Ryan Lavery

Alexander pisze:Obecnie oglądam "Moja piękna grubaska" i prawdopodobnie "Prawo pożądania" gdyż wracam ze szkoły zazwyczaj o 15:00 i do 16:00 nic nie robię czekając za Modą więc mam czas na tę telcie.
A propos wenezuelskiej "Mi gorda bella", podobno meksykańska Televisa szykuje remake tej telenoweli o tytule "Esa gorda". :)
Marisa

Goku pisze:Oglądałem pierwszy odcinek "Prawo Pożądania" i mam jedną istotną uwagę-skąd wzięli tego beznadziejnego lektora?? ::ke::
Z TV Puls :lol: Czyta "Cyganki" :wink:
Ryan Lavery

Małe pytanko do Marisy :mrgreen: ... Mariangela i Jocelyn okazały się siostrami?? Bo tak do tej pory wnioskuję.. :) Swoją drogą, Mariangela się wyrobiła w dalszych odcinkach i ostro dorzuca Jocelyn :)
Mariso, czy widziałaś już jakiś odcinek "Destilando amor"? Bo obsada bardziej przyciąga mnie do "La verdad oculta". Poleć proszę, Twoim zdaniem lepszą. :)
Marisa

Nie są siostrami, Jocelyn jest córką przyjaciela rodziny (nie pamiętam imienia, tego z wąsem :lol: ) :wink: . Widziałam tylko pare filmików z La Verdad Oculta, ale słyszałam, że tela jest kiepska.. Za to oglądam Destilando amor i jest OK, ma bardzo dobre wyniki oglądalności w Meksyku :wink:
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

No Martin :!: Co za avatar :!:
Jedno piwo to nie piwo.......
ODPOWIEDZ