Eric III

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Forrester

Post autor: Forrester »

Skoro już o dzieciach mowa, ciekawe czy Clarke jeszcze pamięta, że ma drugiego nieślubnego synka, który gdzieś się pewnie pałenta po świecie :zeby:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

Eee... ja nie pamiętam, może odświeżysz nam pamięć?
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Clarke zdradził córkę Eryka i Stephanie Kristen i miał romans z jej przyjaciółką, projektantką Margo, która mu urodziła synka Marka. Margo potem była związana z Billem Spencerem, ale się rozwiedli i wyjechała z synkiem.
Co do EricaIII to trochę gafa że dostał takie imię gdy nie jest prawdziwym Forresterem, jak sądzicie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Zgadza się i już pomijając fakt że jest dwóch Ericów III :roll: No bo oryginalnego( 8) ) urodziła Ambrosia, a Becky wrzuciła podróbke :mrgreen: ::cojest::

Misia: Ależ bardzo chętnie, jeśli posadka jest wolna :mrgreen: ::jezyk:: Zacząłbym od kreowania postaci Ridge'usia ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

:mrgreen: :zeby: O tak Ridzusia trzeba by troche rozruszac :zeby: :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taaak, najlepiej wprowadzić wątek 5 romansów jednocześnie. I co ciekawe, nie byłoby Brooke.
A wracając do Eric'a, to jego sytuacja jest nie do pozazdroszczenia. Ma 3 ojców, zaczynam się zastanawiać, czy pojawi się czwarty, piąty, a może jeszcze jakaś mamusia :mrgreen: ::chytry:: ::rad:: ::loll:: Chłopczyk ma takie, powiedziałbym "zezowate szczęście".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No jedna mogłaby się szykować :wink: w końcu Deacon jest związany z Carmen :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

A spójrzcie ile on ma babć: Tilly,Tawny,Stephanie,Sally i na upartego i Brooke - pięć ::loll:: oraz trzech dziadków: Joe,Clarka i Erica ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Forrester pisze:A spójrzcie ile on ma babć: Tilly,Tawny,Stephanie,Sally i na upartego i Brooke - pięć ::loll:: oraz trzech dziadków: Joe,Clarka i Erica ::loll::
Ciotek i wyjków już się nawet nie zliczy. ::loll::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Według mnie Eric III jest naprawdę słodki! Powinni go wychowywać Amber i Rick. Tą parę lubię najbardziej :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Mareczek pisze:Według mnie Eric III jest naprawdę słodki! Powinni go wychowywać Amber i Rick. Tą parę lubię najbardziej :serce:
I ja też tak myślę ::ok:: To oni wychowywali go od maółego i oni powinni nadal być z Nim ::rad::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

paulincia pisze:
Mareczek pisze:Według mnie Eric III jest naprawdę słodki! Powinni go wychowywać Amber i Rick. Tą parę lubię najbardziej :serce:
I ja też tak myślę ::ok:: To oni wychowywali go od maółego i oni powinni nadal być z Nim ::rad::
Tak,to prawda, ja też tego bardzo chcę. A taki C.J. to pod pociąg z nim.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Cosmo pisze:
paulincia pisze:
Tak,to prawda, ja też tego bardzo chcę. A taki C.J. to pod pociąg z nim.
Dokładnie ::ok:: ::ok:: ::ok:: Przecież CJ jest z małym od niedawna, a Rick od zawsze, to on był przy nim jak rósł, zawsze był z nim, a teraz? Ja rozumiem Ricka, że tak walczy o swoje dziecko i trzymam kciuki, żeby udało mu się być z Amber i małym
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Po ostatnich wydarzeniach uważam, że mały Eric powinien być z Amber i z Deaconem. Widać, że Deacon go polubił, a Amber zdała sobie sprawę, że nie pasuje do Ricka, więc nie ma się nad czym zastanawiać! :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

E tam... Powinni go oddać do adopcjii jakiejs rodzinie... Nie ma dziecka nie ma problemu zwlaszcza ze kazdy uwaza ze to jego...
Jedno piwo to nie piwo.......
ODPOWIEDZ