Eric III
- Adex-fan Brooke
Clarke zdradził córkę Eryka i Stephanie Kristen i miał romans z jej przyjaciółką, projektantką Margo, która mu urodziła synka Marka. Margo potem była związana z Billem Spencerem, ale się rozwiedli i wyjechała z synkiem.
Co do EricaIII to trochę gafa że dostał takie imię gdy nie jest prawdziwym Forresterem, jak sądzicie?
Co do EricaIII to trochę gafa że dostał takie imię gdy nie jest prawdziwym Forresterem, jak sądzicie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
-
Dawidek
- Administrator
Taaak, najlepiej wprowadzić wątek 5 romansów jednocześnie. I co ciekawe, nie byłoby Brooke.
A wracając do Eric'a, to jego sytuacja jest nie do pozazdroszczenia. Ma 3 ojców, zaczynam się zastanawiać, czy pojawi się czwarty, piąty, a może jeszcze jakaś mamusia
Chłopczyk ma takie, powiedziałbym "zezowate szczęście".
A wracając do Eric'a, to jego sytuacja jest nie do pozazdroszczenia. Ma 3 ojców, zaczynam się zastanawiać, czy pojawi się czwarty, piąty, a może jeszcze jakaś mamusia
- Adex-fan Brooke
No jedna mogłaby się szykować
w końcu Deacon jest związany z Carmen 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ciotek i wyjków już się nawet nie zliczy.Forrester pisze:A spójrzcie ile on ma babć: Tilly,Tawny,Stephanie,Sally i na upartego i Brooke - pięćoraz trzech dziadków: Joe,Clarka i Erica
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
DokładnieCosmo pisze:Tak,to prawda, ja też tego bardzo chcę. A taki C.J. to pod pociąg z nim.paulincia pisze:I ja też tak myślęMareczek pisze:Według mnie Eric III jest naprawdę słodki! Powinni go wychowywać Amber i Rick. Tą parę lubię najbardziejTo oni wychowywali go od maółego i oni powinni nadal być z Nim
Po ostatnich wydarzeniach uważam, że mały Eric powinien być z Amber i z Deaconem. Widać, że Deacon go polubił, a Amber zdała sobie sprawę, że nie pasuje do Ricka, więc nie ma się nad czym zastanawiać! 
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...