Pamiętacie czasy gdy Sheila się przyjaźniła z Brooke? To były świetne odcinki.
Przeszłość
Gdy Sheila wyszła z więzienia, chyba w 1998 r., to na początku odwiedziła Brooke i wygłupiała się, że chce ją otruć. A gdy Brooke poprosiła, by Sheila najpierw sama spróbowała zrobionej przez siebie herbaty, ta napiła się i udawała konwulcje 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Sheila zawsze była fałszywą przyjaciółką, najpierw w ogóle chciała ją otruć aby usunąć jako przeszkodę na drodze do Eryka, potem kiedy Brooke sprzyjała Sheili szczegolnie dlatego że miały za wroga Stephanie zbliżyły się, potem Sheila bez zahamowań była w stanie ją znowu zabić gdy trzymała Forresterów pod bronią w rezydencji, po wyjściu z zakładu Brooke jeszcze okazała jej przyjaźń, ale w końcu wycofała się bo oświeciło ja jaka to osoba, Sheila zemściła się doprowadzając do ujawnienia iż kiedyś pomieszała wyniki na ojcostwo Bridget. Sheila więc podrzuciła ten list o ojcostwie i prawdopodobnie zabiła na parkingu lekarkę (nie było jasno powiedziane czy ona czy Mike, ale raczej Sheila)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Tu akurat rozumiem Sheile, była prawie zakochana w BrookeB@r pisze:Ale Sheila później miała obsesję na punkcie Brooke...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Szkoda, że Brooke na nią nie poleciała i nie stworzyły jakiegoś pikantnego związku.Adex-fan Brooke pisze:Tu akurat rozumiem Sheile, była prawie zakochana w BrookeB@r pisze:Ale Sheila później miała obsesję na punkcie Brooke...Na szczęście Brooke olała fałszywą, dwulicową Sheilę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- karoleczka
- Adex-fan Brooke
Bardziej Sheila jest zdolna do wszystkiego
A właśnie jeszcze odnośnie jej to pamiętacie scenkę kiedy pędziła z Mikem do kościoła i przerwała ślub Maggie i Jamesa mówiąc że jest w ciąży z Jamesem? Dziwne że chociaż przerwała ślub, potem dowiedzieliśmy się że jest ważny
a może to była wpadka scenarzystów?
Ja właśnie za ten fałszywy i dwulicowy charakter uwielbiałem Sheile . Ona miała cel do którego dążyła nawet po trupach ( po prawdziwych trupach )Adex-fan Brooke pisze:Tu akurat rozumiem Sheile, była prawie zakochana w BrookeB@r pisze:Ale Sheila później miała obsesję na punkcie Brooke...Na szczęście Brooke olała fałszywą, dwulicową Sheilę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Pamiętam to doskonale. Właśnie jakiś czas temu gdy oglądałem ponownie te odcinki, to zainspirowały mnie one do założenia tego tematu i pisałem o tymw pierwszym poście tego tematu.Adex-fan Brooke pisze:Bardziej Sheila jest zdolna do wszystkiegoA właśnie jeszcze odnośnie jej to pamiętacie scenkę kiedy pędziła z Mikem do kościoła i przerwała ślub Maggie i Jamesa mówiąc że jest w ciąży z Jamesem? Dziwne że chociaż przerwała ślub, potem dowiedzieliśmy się że jest ważny
a może to była wpadka scenarzystów?
Mike wtedy uknuł intrygę żeby dowiedzieć się gdzie jest ślub i zadzwonił do FC podając, że jest z kwiaciarni.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r, dałeś ostatnio link z czasów, gdy Shila była żoną Erica, a Brooke stawała się właścicielką większości udziałów w FC.
rewelacyjna scena, gdy Shila pokazuje obrączkę Stephanie, a ta krzyczy: "Eric! Co Ty mu zrobiłaś?" Shila oczywiście śmieje się złowieszczo
rewelacyjna scena, gdy Shila pokazuje obrączkę Stephanie, a ta krzyczy: "Eric! Co Ty mu zrobiłaś?" Shila oczywiście śmieje się złowieszczo
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Mam prośbę, czy mógłby mi ktos przytoczyć losy Macy Alexander w MNS
. Ogladam serial od wielu lat
, ale z przerwami
i mam troche luk w pamieci
. czy to prawda, ze po raz pierwszy spotkała Thorne'a jeszcze kiedy grał go "pierwszy aktor" ten przed Trachtą (kuzynka mówiła mi ze to było w jakimś barze). Chciałabym wiedziec ile mieli ze soba ślubów, coś około 3 i dlaczego aż tyle.
Hmm... Losy Macy Alexander są bardzo skomplikowane i jest to naprawdę dłuuuga historia, ale na parę pytań mogę odpowiedzieć.
Macy poznała Thorna - Trachtę na statku Queen Mary. Sally chciała zeswatać Macy z Ridgem i kazała Darli skierować Macy do kajuty Ridga. Jednak Darla jak to Darla wskazała Macy kajutę, która tak naprawdę była kajutą Thorne. Macy myślała, że jest w zarezerwowanej dla niej kajucie. Kiedy Macy przebywała w kajucie Thorna, wszedł Thorne i zdziwił się, że ktoś zajmuje jego pokój. Tak się poznali.
Tak, Macy wychodziła za Thorna do tej pory trzy razy, ale na ślubnym kobiercu stawali aż cztery razy! (raz nie doszło do ślubu, bo Thorne został aresztowany pod zarzutem morderstwa modelki Ivany).
Pierwsze małżeństwo rozpadło się z powodu Antonia Armando, drugie z zadrości o Claudię Cortez, trzecie małżeństwo w Amsterdamie.
Macy poznała Thorna - Trachtę na statku Queen Mary. Sally chciała zeswatać Macy z Ridgem i kazała Darli skierować Macy do kajuty Ridga. Jednak Darla jak to Darla wskazała Macy kajutę, która tak naprawdę była kajutą Thorne. Macy myślała, że jest w zarezerwowanej dla niej kajucie. Kiedy Macy przebywała w kajucie Thorna, wszedł Thorne i zdziwił się, że ktoś zajmuje jego pokój. Tak się poznali.
Tak, Macy wychodziła za Thorna do tej pory trzy razy, ale na ślubnym kobiercu stawali aż cztery razy! (raz nie doszło do ślubu, bo Thorne został aresztowany pod zarzutem morderstwa modelki Ivany).
Pierwsze małżeństwo rozpadło się z powodu Antonia Armando, drugie z zadrości o Claudię Cortez, trzecie małżeństwo w Amsterdamie.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela