Zgadzam się, definitywnie!Brooke pisze:Uważam, że dla Kim nie ma znaczenia, jaką postać gra pozytywną czy też negatywną i tak jest beznadziejna
Kimberly Fairchild
Kim przeszla chyba najwieksza przemiane ze wszystkich postaci w filmie.Zewnetrznie ze slodkiej blondyneczki w uwodzicielskiego wampa
ale takze wewnetrznie kiedys romantyczka(wiersze ,piosenki itd)a teraz wyrachowana,bezczelna gotowa na wszystko byle osiagnac swoj cel
Tak czy tak zawsze mnie denerwowala i to sie chyba nie zmieni

Team Hunter:)A jak!
DokładnieMisia pisze:Kim przeszla chyba najwieksza przemiane ze wszystkich postaci w filmie.Zewnetrznie ze slodkiej blondyneczki w uwodzicielskiego wampaale takze wewnetrznie kiedys romantyczka(wiersze ,piosenki itd)a teraz wyrachowana,bezczelna gotowa na wszystko byle osiagnac swoj cel
Tak czy tak zawsze mnie denerwowala i to sie chyba nie zmieni
![]()
![]()
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Kimberly sama to kiedyś przyznała w rozmowie z Brooke gdy ta była oburzona jej zachowaniem.mucha331 pisze:Do Kimberly pasuje stwierdzenie: "Z kim się zadajesz, taki się stajesz"Za dużo przebywała z Brooke
Brooke jest hipokrytką bo niegdyś działała podobnie i używała równie podłych sztuczek żeby zdobyć Ridge'a.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Boldfanko, naprawdę nie musisz się o nikogo martwić
Może czas zająć się sobą i swą nienawiścią do Taylor ? 
Zapraszam do czytania:
- Adex-fan Brooke
Wiecie dlaczego jest żałosna? Bo nie dorasta do pięt Brooke i innym a ma się za niewiadomo kogo, na dodatek jest ślepa że Thorne ją ma gdzieś i nigdy jej nie będzie chciał
Szkoda mi jej fanów pewnie czują się zawiedzeni bo już całkiem wyszło szydło z worka. Wielka szkoda że Brooke darowała sobie aby ją spoliczkować, przydałby się jakis zimny prysznic tej małej, zarozumiałej.... 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adexie, Brooke uważa inaczej chyba. Wielkim atutem Kimberly jest młodość i piekność. Zawsze gdy Kimberly wypomina Brooke wiek, to ta się denerwuje jakby jej zazdrościła.
Dzisiaj Kim miała super tekst, że Brooke jest pięknymzabytkiem.
Śmieszy mnie to, że najeżdżacie na Kimberly, że lata za Thornem w bieliźnie, a Brooke jeszcze niedawno robiła to samo tylko, że za Ridgem...
Śmieszy mnie to, że najeżdżacie na Kimberly, że lata za Thornem w bieliźnie, a Brooke jeszcze niedawno robiła to samo tylko, że za Ridgem...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Brooke-Ridge to co innego, Ridge'a zawsze kręci uwodzenie Brooke bo łączy ich szczególna więź a Kimberly jak napisałem prędzej nie dorasta Brooke do pięt. Tekst o zabytku był dobry
Ciekawe czy ktoś kiedyś tak powie o Kim
A Brooke nie była zbyt wkurzona tylko smutna i właśnie szkoda.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Smutna z powodu tego że nie jest z Thorne'm, taki żałosny, prowokujący tekst musiała olać skoro nawet nie było reakcji
Poza tym Brooke i starość?