Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bridget i Kimberly ze sobą współpracowały przecież, bo miałe podobne interesy. Brodget chciała rozbić związek matki z Thorne'em, a Kim chciała mieć Thorne'a dla siebie. Obie działały razem. Ale w ostatecznym rozrachunku bardziej winna jest Bridget, bo to ona jest córką Brooke. I ona zniszczyła jej życie. Kim i Brigdet są siebie warte.
boska666
boska666

Post autor: boska666 »

Hm. A ja wlasnie Kim teraz polubila,pokazla pazurki i nie jest juz taka szara myszka ;) No i odwalila sie od Amber i Ricka =) Ogolnie to mozna powiedziec ze ja lubie ;]

Post autor: paulincia »

Pamiętam dokładnie pierwszy odcinek, w którym grała Kim. Była taaka ułożona, wyrafinowana, i skromna bardzo. A teraz??? Tutak nawet nie ma porównania, zmieniła się całkowicie, uważa się za niewiadomo co... Poza tym nie jest wogóle naturalna, przesadza z solarium i wogóle... Ja nie lubie takich dziewczyn, a te jej miny, bleee ::ke::

Post autor: Mareczek »

paulincia pisze:Pamiętam dokładnie pierwszy odcinek, w którym grała Kim. Była taaka ułożona, wyrafinowana, i skromna bardzo. A teraz??? Tutak nawet nie ma porównania, zmieniła się całkowicie, uważa się za niewiadomo co... Poza tym nie jest wogóle naturalna, przesadza z solarium i wogóle... Ja nie lubie takich dziewczyn, a te jej miny, bleee ::ke::
Zgadzam się zupełnie. Słodziutka lalka, a teraz.... wredna baba

Post autor: Mikiks »

Teraz jest lepsza ;) Kiedyś to taka leluja i pipidówa, a teraz to pewne siebie dziewuszysko i do tego dopieka tej zboczonej Brooke :)

Poza tym jest b. ładna, choć ubiera się nie najlepiej.

Post autor: Cosmo »

Nie potrafię już na nią patrzeć :evil: ! Nie dość, że jest okropna z charakteru, to jeszcze coraz gorzej wygląda ::ke:: ! Ona jest chodzącym solarium ::ke:: !
Muszę się z tobą zgodzić, zaczyna mnię mdlić na jej widok. ::ysz:: Na dodatek myśli se że wszyscy naokoło będą jej pomagać w zdobyciu Thorne'a który jej nie chce, myśli że jak wróci z wyspy to jako jego kochaneczka, jakaż ona głupia. ::plask wczolo:

Cosmo pisze:
Nie potrafię już na nią patrzeć :evil: ! Nie dość, że jest okropna z charakteru, to jeszcze coraz gorzej wygląda ::ke:: ! Ona jest chodzącym solarium ::ke:: !
Muszę się z tobą zgodzić, zaczyna mnię mdlić na jej widok. ::ysz:: Na dodatek myśli se że wszyscy naokoło będą jej pomagać w zdobyciu Thorne'a który jej nie chce, myśli że jak wróci z wyspy to jako jego kochaneczka, jakaż ona głupia. ::plask wczolo:
Tak ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok::

Kim mnie denerwuje ciągle...albo tym, że beczy albo, że udaje nie wiadomo kogo...aż strach sie bać co będzie teraz jak zaczęła płakać to już pewnie nie skończy :)
P.S: Ja mam pytanie... Czy Oleg nie może zmienić nazwiska w tytule? Bo Fairchild to troche rażące jest...

Post autor: Cosmo »

paulincia pisze:Kim mnie denerwuje ciągle...albo tym, że beczy albo, że udaje nie wiadomo kogo...aż strach sie bać co będzie teraz jak zaczęła płakać to już pewnie nie skończy :)
P.S: Ja mam pytanie... Czy Oleg nie może zmienić nazwiska w tytule? Bo Fairchild to troche rażące jest...
No właśnie, Fairchild to troche do niej nie pasuje. ::plask wczolo:

Niech Kimberly tyle nie beczy bo sie odwodni. ::cojest:: Myśli se że cały świat kręci się wokół niej i że wszyscy będa jej pomagać. ::plask wczolo: Sorry ale musze to powiedzieć: żygać mi się chcę na jej widok.

No to mam nadzieję że się odwodni i umrze. ::plask wczolo: ::loll::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ona jest denerwująca, samolubna, bujająca w obłokach,bezczelna, żałosna ale...rozumiem jej miłość, nie życze śmierci, niech patrzy na szczęście Thorne'a i Brooke ::rad:: ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Ambrossia Moore »

Adex-fan Brooke pisze: niech patrzy na szczęście Thorne'a i Brooke ::rad:: ::chytry::
I niech się uczy :!:

Post autor: Kaska »

Biedna Kim... :( Wolałam, że by to ONA była z Tornem.. :wink:

Kaska pisze:Biedna Kim... :( Wolałam, że by to ONA była z Tornem.. :wink:
:shock: Kim z Thornem :?: :nie: Wtedy to bym chyba przestała oglądać film :zeby: Jak mogliby być razem, skoro Thorne kocha Brooke :?: :roll: Ja się cieszę, że Brooke i Thorne są razem, przynajmniej są szczęśliwi

Ja Kimberly osobiście nielubię. Ciągle gada do siebie, ryczy wzdycha i patrzy się na Thorne'a jak w obrazek. Po 100 odcinkach to robi się nudne :!: :!: :!:

Post autor: nutelka »

Mareczek pisze:Ja Kimberly osobiście nielubię. Ciągle gada do siebie, ryczy wzdycha i patrzy się na Thorne'a jak w obrazek. Po 100 odcinkach to robi się nudne :!: :!: :!:
Powyższy opis równie dobrze mógłby charakteryzować zachowanie Brooke. Teraz pewnie się to zmieni. Biedny Thorne. ::chytry::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
ODPOWIEDZ