Skazany na śmierć (Prison Break)
...albo zasugerował się jakże dobrze sobie znaną MnS, gdzie słowo sigar i pochodne kojarzą się właśnie więziennie (koleżanka Sheili itd.) 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Chodzi Ci o [shadow=black]Sugar?[/shadow]Abec pisze:...albo zasugerował się jakże dobrze sobie znaną MnS, gdzie słowo sigar i pochodne kojarzą się właśnie więziennie (koleżanka Sheili itd.)
Odnośnie 2x16:
[shadow=black]Odcinek świetyny! Kolejny przykład, że "enemies become allies".
Wreszcie Michael i Sara znowu razem!
Świetna scena gdy Sara przyjeżdża na spotkanie z Michaelem, który czeka na stacji. Na powitanie obejmują się... z ulgą. Potem Linc przysiada się do Sary na chwilę rozmowy - mówi, że zaluje że została w to wciągnieta i dziękuje jej, że im pomaga. Na finale Linc dotyka jej ręki w geście wdzięczności. Bardzo wzruszająca scena.
Z cyklu "mocne"- flashbacki Sary i duszenie Kellermana.
Swoją drogą moja koleżanka zauważyła ciekawą rzecz- Kellerman przekonuje braci, że wie do czego służy klucz który ma Sara. Natmiast gdy złapał Sarę i w motelu przy umywalce w łazience cała zawartość torebki Sary byla rozłożona, jakoś owy klucz nie zrobił wrażenia na Kellermanie.
Nie zabrakło też romantycznych scen z naszą parą. Scena w wc....
Sara rozmyśla nad swoim życiem, że jeszcze niedawno byla doktorem, o tym że teraz ucieka przed prawem i o mało nie zabiła człowieka. Michael mówi jej, by wierzyla, że jeszcze będzie jak dawniej i na jej pytanie, czy on wierzy że jego żcie wrói do normy, odpowiada, że bez wiary jest nikim. Sara zwierza mu się, że trzymają ją przy życiu dwie rzeczy:
"First, is that I want the people who killed my dad. And actually, the second ironically, I probably wouldn't even you should know that... The first thing they tell you when you take the job, is never to fall in love with an inmate." I KISS!!
Że też ta blokada musiała im przerwać.
Ciekawe co będzie dalej.
Wielki zonk odcinka to "Caroline".
Gdyby nie blokada, Paul by się nie zorientował co jest grane i wydałby braci. Bill Kim wszystko zniszczył blokadą.
A ja wiem gdzie Kellerman i Caroline obchodzili jego 35 urodziny
Myślałem, że Mahone zmądrzał. Myliłem się.
Gdy oglądałem sceny z Bellickiem myślałem, że padnę ze śmiechu!!
C-Nota było mi dzisiaj autentycznie żal.
Szkoda, że następny odcinek za 2 tygodnie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Możesz tylko napisać jednym słowem czy zginie lub czy spotka go kara za złe uczynki 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, chodzi Ci o Bellicka? Ja mogę odpowiedzieć
[shadow=black]Na razie nie wygląda na to, żeby Bellick miał umrzeć... A co do kary to spotkała go, ale dopiero w drugim sezonie i to niestety długo też nie potrwało
Jeszcze wszystko przed nim mam nadzieję
[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Wyciskacz lez...
[ Dodano: 2007-02-18, 11:05 ]
Mam pytania do pan wchodzacych na te forum: ktory z mezczyzn bardziej was pociaga:
Lincoln Burrows or Michael Scofield

[ Dodano: 2007-02-18, 11:05 ]
Mam pytania do pan wchodzacych na te forum: ktory z mezczyzn bardziej was pociaga:
Lincoln Burrows or Michael Scofield
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Obejrzałam 13 odcinków 2 serii i z całą pewnością stwierdzam, że bardziej pociągający jest LINCOLN BURROWS. Taki typ faceta jest moim ulubionym. Twardziel dla pozoru, a tak naprawdę ciepły, dobry i uczciwy człowiek. Dominic Purcell w tej roli doskonale się sprawdza.
Michael też jest fajny, ale to nie jest facet w moim typie. Chociaż bardzo lubię na niego patrzeć. Podziwiam jego inteligencję.
Niezły też jest Fernando.
Jedno trzeba przyznać realizatorom projektu Prison Break - obsada aktorska jest na najwyższym poziomie. Wszyscy idealnie wręcz wpasowali się w swoje role.
Michael też jest fajny, ale to nie jest facet w moim typie. Chociaż bardzo lubię na niego patrzeć. Podziwiam jego inteligencję.
Niezły też jest Fernando.
Jedno trzeba przyznać realizatorom projektu Prison Break - obsada aktorska jest na najwyższym poziomie. Wszyscy idealnie wręcz wpasowali się w swoje role.
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
-
Gabra-Sheila
Oczywiście, że Michael
Ale fajny jest Prison Break
Wczorajszy odcinek był super
Już się wydawało, że Pan Scotfield opuści Fix River, puścili nawet jakąś muzykę na pożegnanie, a tu proszę
Bardzo lubię dyrektora więzienia =) Dobrze, że wstawil się za Michaelem, choć może mieć teraz kłopoty
Ile odcinków ma 2 sezon?
Ale fajny jest Prison Break
Ile odcinków ma 2 sezon?
- Marek Forrester
Ale koszmarnie przetłumaczyli scenę z Warzywną. Poszli na łatwiznę, sprościli świetne teksty, a mysterius women from Montana słynie z bardziej wyszukanych tekstów.
Wklejam jej rozmowę z Kellermanem w oryginale.
Mysterious women- Yes?
Kellerman- The transfer didn't go throught.
Mysterious women- That's disappointing.
Kellerman- We can refile, but the warden...
Mysterious women- It's a waste of time. I think it's time we stop beating around the bush, gentelmen, and go after the damn bush!
Kellerman- Burrows. That do you want done?
Mysterious women- Take the only thing Burrows has left- TIME. After all, the chair isn't the only way to take a man's life in prison.
Wklejam jej rozmowę z Kellermanem w oryginale.
Mysterious women- Yes?
Kellerman- The transfer didn't go throught.
Mysterious women- That's disappointing.
Kellerman- We can refile, but the warden...
Mysterious women- It's a waste of time. I think it's time we stop beating around the bush, gentelmen, and go after the damn bush!
Kellerman- Burrows. That do you want done?
Mysterious women- Take the only thing Burrows has left- TIME. After all, the chair isn't the only way to take a man's life in prison.
Ostatnio zmieniony 2007-02-19, 15:19 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dzisiaj jest premiera odcinka 2x17?? wie ktos moze kiedy bedzie najszyciej do sciagniecia w internecie? A jezeli chodzi o obu panow to chyba dla mnie tez bardziej pociagajacy jest Lincoln 
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...