Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

pisze:No Martin :!: Co za avatar :!:
:mrgreen: :wink: :mrgreen:

Marisa, też słyszałem wiele pochlebieństw na temat "Destilando amor" mimo, że podobno Azteca toczy wojnę z Televisą zarzucając tej drugiej plagiat. W końcu zarówno "Destilando..." Televisy jak i "Cuando seas mia" Azteki są remake'ami "Cafe con aroma de mujer" Telemundo...Czytałem w necie, że rozważali już zawieszenie emisji tej telci do czasu wyjaśnienia sprawy, ale na szczęście się upiekło. :)
Oglądałem kilka odcinków "Gitanas" ale mimo kilku osób z obsay, które lubię to sama telcia mnie nie zaskakuje.. Wolę już "Gata salvaje" - wreszcie może będę miał okazję obejrzeć odcinek, w którym Eva zostaje zjedzona przez krokodyle... ::loll:: :zeby:
A co do "El cuerpo del deseo" - telcia wciąga i to bardzo. Świetnie gra Andres Garcia, Lorena Rojas i Vanessa Villela - klasa. Najgorzej, moim zdaniem, wychodzi Martin Karpan, którego chyba zatrudniono ze względu na urodę a nie na talent... Gdziekolwiek on gra, nigdzie mi się nie podoba... Vanessa jest za to świetna - żałuję, że nie widziałem "Un nuevo amor" z jej udziałem, ale tutaj gra świetnie. Już się nie mogę doczekać aż znów staną się z Isabel wrogami.. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2009-06-23, 23:45 przez Ryan Lavery, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja też z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki "El Cuerpo Del Deseo", strasznie podoba mi się ta telenowela, jest idealna. Dramatyczna, tajemnicza i lekko komediowa bo wątek z matką Isabel jest lekko śmieszny ale bez przesady. Będzie jeszcze ciekawiej, dziwne jest tylko to co śni Pedro Jose, kim jest ten Salvador...
Co do "Mi Gorda Bella" to to jedna z moich ulubionych telenowel jakie widziałem. Akcja jest szybka i jest mnóstwo wątków. Powoli sekret Orestesa wychodzi na jaw i wyda się ,że to on jest srebrnym Irysem. Bella coraz bardziej zbliża się do Orestesa, wkrótce wybuchnie i go pocałuje. A sceny Jordiego i Pandory vel Hugo są extra, wszyscy myślą ,że to para gejów ::loll::
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze: A sceny Jordiego i Pandory vel Hugo są extra, wszyscy myślą ,że to para gejów ::loll::
A tak w ogóle to dlaczego ona przebiera się za faceta?? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Pandora przebiera się za chłopaka bo uciekła z piwnicy w której zamkneła ją matka by dziewczyna nie widywała się własnie z Jordim. Powiedziała wszystkim ,że Pandora oszalała i wysłała ją na lecznie za granicę. Tymczasem zamkneła ją w piwnicy ale Pandora się wydostała po jakimś czasie i nie chciała się ujawniać.
Nobody does it better
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Kocham "Prawo Pożądania" ! :serce:
Telenowela jest absolutnie świetna!

Strasznie polubiłem Andreasa. Niestety, nie bardzo kojarze z imion, ale widze że wszystko zostaje w rodzinie. Strasznie pozytywnie wkurzająca jest Nina :twisted:

[shadow=black]Słyszałem, że koleś który pojawia się w wizjach Pedra przyjedzie po jego śmierci. To prawda?[/shadow]
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

SallyFan pisze: [shadow=black]Słyszałem, że koleś który pojawia się w wizjach Pedra przyjedzie po jego śmierci. To prawda?[/shadow]
[shadow=black]Tak przyjedzie! :wink: Żeby było jeszcze "śmieszniej" to Pedro Jose umrze, ale jego dusza cudownym sposobem wejdzie do ciała tego wieśniaka (Salvatora) ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: [/shadow]
Forrester

Post autor: Forrester »

Pokręcona fabuła, ale ujdzie to jakoś oglądać. Uważam, że nienajgorsza telenowela, chociaż "Cena marzen" to była klasa jednak :: bow ::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Marisa

Post autor: Marisa »

Podzielam zdanie Forrestera :wink: Oglądam ECDD, ale narazie nie ma nic ciekawego, czekam na rozwój akcji :wink:
Ryan Lavery

Mario Cimarro dostał nagrodę za rolę Salvadora na Fama Awards 2006. Wtedy też jedną ze statuetek zgarnęła Gaby Spanic.. :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ooo no to czekam na więcej scen w ECDD.

Dzisiaj był ciekawy odcinek. Pedro Jose znowu dostał ataku, to już chyba 10 w 9 odcinkach, Andres i Isabela musieli się kochać w domu Pedra i Angela ich nakryła, ależ to był gorący sex ::krzyw::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Isabel i Andres nawet nie zamknęli drzwi na klucz. Ciekawe co knuje matka Isabel.
Aktorka grająca Isabel gra w Mojej pięknej grubasce?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie powiem bo ich sex był gorący :!: Ale miny kiedy Angela wpadła do ich pokoju bezcenne ::jezyk::
Najbardziej polubiłem z tego serialu Angele i Antonia.
Lorena Rojas czyli Isabela nie gra w "Mojej pięknej grubasce".
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze: Najbardziej polubiłem z tego serialu Angele i Antonia.
Ja tak samo :wink:
Ryan Lavery

Brooklyn pisze:Aktorka grająca Isabel gra w Mojej pięknej grubasce?
Lorenę Rojas możemy oglądać w powtórkowej wersji "Tak jak w kinie (Como en el cine)" w Zone Romantica gdzie gra......Isabel Montero. A propos Zone Romantica, już 28 lutego zaczyna się nowa, premierowa telcia komediowa "La Ex" z nietypowym polskim tłumaczeniem: "Dlaczego właśnie ja?"... :| :nie:
Dla ciekawostki z ECDD powiem, że Lorena Rojas bardzo niepochlebnie wypowiadała się o współpracy Mario Cimarro. Podobno aktor był dla wszystkich opryskliwy, niemiły i sam uważał się za wielką gwiazdę.....
A ogląda ktoś "Sekret Laury (Culpable de este amor)? Ja uzupełniam nieobejrzane odcinki z Zone Romantica, bo dopiero niedawno się wkręciłem..Gianella Neyra ma klasę jak zawsze. :)
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Co do "El cuerpo del deseo" to nie ogladam, bo po tym jak zobaczylem czołowke to odrzucilo mnie od ekranu. Wiem, że nie powinno sie oceniac teli po tym wstępie, no ale z tą muzyką to taka wiocha, ze od razu kojarzy sie to z telą dla staruszek czy emerytek. mimo to nagrywam :wink:

"Amigas y rivales", "Las vias del amor" czy "Mujer de madera" to dopiero były tele. ::ok::
Prawie kazdy odcinek to była jedna wielka uczta. Niezłe jazdy tam odwalali. Szkoda że tvn przerzucił się na takie przeciętniactwo ::kwasny::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
ODPOWIEDZ