Wiesz, skoro ona ciągle go Kocha to może tylko tak mowiła bo bardzo chiała dziecka.. a wiecie ze w miare jedzenia apetyt rosnie... teraz chce by jej dzidzius miał przy sobie swojego prawdziwego tatusia...ana pisze:Zgadzam się z WamiDziwi mnie również to, że Ridge nie kazał Morgan opuścic L.A-bo z tego co pamiętam, to obiecywała że jak zajdzie w ciąże to zniknie z miasta i życia Forresterów
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Coco Chanel
Z pewnością....anna pisze:Wiesz, skoro ona ciągle go Kocha to może tylko tak mowiła bo bardzo chiała dziecka.. a wiecie ze w miare jedzenia apetyt rosnie... teraz chce by jej dzidzius miał przy sobie swojego prawdziwego tatusia...ana pisze:Zgadzam się z WamiDziwi mnie również to, że Ridge nie kazał Morgan opuścic L.A-bo z tego co pamiętam, to obiecywała że jak zajdzie w ciąże to zniknie z miasta i życia Forresterów
Nie martw się, ja też nie cierpię ani Ridge'a ani Taylor ani Morgan. Widzę że w wielu sprawach mamy podobną opinię paulinciu.paulincia pisze:A ja się cieszę, że Morgan jest w ciąży z RidgemSamej Morgan za bardzo nie lubię, bo nie jest szczera i nie można jej ufać, ale Ridgea nie lubie i cieszę się, że wreszcie ma jakieś kłopoty! I oby miał więcej niech ma za to co zrobił Brooke i Thornowi
Wiem, że okropna jetem, ale cóż....
Cosmo pisze:Nie martw się, ja też nie cierpię ani Ridge'a ani Taylor ani Morgan. Widzę że w wielu sprawach mamy podobną opinię paulinciu.paulincia pisze:A ja się cieszę, że Morgan jest w ciąży z RidgemSamej Morgan za bardzo nie lubię, bo nie jest szczera i nie można jej ufać, ale Ridgea nie lubie i cieszę się, że wreszcie ma jakieś kłopoty! I oby miał więcej niech ma za to co zrobił Brooke i Thornowi
Wiem, że okropna jetem, ale cóż....
Ja jednak jestem evil
, bo lubię i Morgan i Deacona, zdecydowanie "złe" postacie obecnie w MnS. Ale wnoszą tyle ciekawego... W czasach, gdy reglamantują nam dostęp do Brooke, oni są jedynym jasnym punktem w tej komedii absudu
I podoba mi się Morgan z grzywką!
I podoba mi się Morgan z grzywką!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Morgan powinna tego pytona dać Ridge'owi -jest taki okropny w stosunku do niej że to on zasłużył. Faktycznie Morgan ma teraz ładniejszą fryzurkę 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city