Amber vs Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Amber Forrester

Post autor: Amber Forrester »

Pewnie ze Brooke i Amber są bardzo podobne:)

Ale w tym konflikcie ja stawiam na Amber!!!

A w ostatnich odcinkach Brooke znowu zaczyna marudzić o Amber:) Może ten konflikt sie reaktywuje:) mam taką nadzieje!!!
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mam nadzieję, że Brooke uda się rozdzielić Amber i Ricka, bo są najnudniejszą parą pod słońcem... ::kwasny:: Z drugiej strony wydaje mi się to dziwne, że na siłę próbuje ratować synka. Ciekawe, jak Rick zareaguje, kiedy dowie się że to Brooke uknuła intrygę. :)
Pomyślałam, że trzeba przywrócić temat do życia w zaistniałych okolicznościach. 8)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kaska pisze:Mam nadzieję, że Brooke uda się rozdzielić Amber i Ricka, bo są najnudniejszą parą pod słońcem... ::kwasny:: Z drugiej strony wydaje mi się to dziwne, że na siłę próbuje ratować synka. Ciekawe, jak Rick zareaguje, kiedy dowie się że to Brooke uknuła intrygę. :)
Pomyślałam, że trzeba przywrócić temat do życia w zaistniałych okolicznościach. 8)
Tylko, że dla mnie to jest nienormalne, że Brooke wtrąca się do ich życia. Oni nie są dziećmi i chyba sami najlepiej wiedzą czego chcą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke może mieć racje, ale i tak źle robi że na wzór Stephanie chce podyrygować życiem uczuciowym Ricka. Jestem tu po stronie Amber, bo Brooke mimo wszystko jest ślepa na to że jest między nimi miłość, ten związek zasługuje na to aby Brooke dała im szansę a nie robiła intrygi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Adex-fan Brooke pisze:Brooke może mieć racje, ale i tak źle robi że na wzór Stephanie chce podyrygować życiem uczuciowym Ricka. Jestem tu po stronie Amber, bo Brooke mimo wszystko jest ślepa na to że jest między nimi miłość, ten związek zasługuje na to aby Brooke dała im szansę a nie robiła intrygi.
No nawet jeśli Brooke ma rację, to powinna załatwić to w inny sposób, może najpierw porozmawiać z synem, dowiedziec się czego On tak naprawdę chcę, zanim sama będzie za Niego mówić ::ok::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke może mieć racje, ale i tak źle robi że na wzór Stephanie chce podyrygować życiem uczuciowym Ricka. Jestem tu po stronie Amber, bo Brooke mimo wszystko jest ślepa na to że jest między nimi miłość, ten związek zasługuje na to aby Brooke dała im szansę a nie robiła intrygi.
Masz rację :!:
Też mnie denerwuje to zachowanie Brooke.
Smutne, że Brooke chce być taka jak Stephanie.
Fakt, że przyznała się do tego, że Stephanie jest dla niej wzorem ale bez przesady.
Cały czas podkreśla, że wie co czuje Rick.
Skąd może wiedzieć skoro z nim nie rozmawia.
Nawet Rick jak ma jakiś problem to idzie do Stephanie. :nie:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
weronika

AMBER!

Post autor: weronika »

Nie wiem czy ktoś napisał to przedemną. Ale Brooke i Amber, to podobny konflikt do Stephanie i Amber... A powiedzenie Brooke: "Nie porównuj mnie do niej!", oznacza to, że jest ona całkowicie przeciwko... Osobiście nie mam nic przeciwko Brooke, ale ona i Amber mogłyby się pogodzić... :)
Ale lepiej, jakby była z Deconem ;)
Ostatnio zmieniony 2007-05-04, 19:42 przez weronika, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

W tej sprawie jestem za Brooke bo para Rick&Amber jest taaka nuudna :ziewam: :ziewam: .Oni do siebie nie pasują. W serialu nie ma chyba jeszcze dziewczyny dla Ricka. Ale mam przeczucie że Amber i tak będzie z Rickiem. Wątpię żeby się poddali...
Awatar użytkownika
Kaska

weronika pisze:"Nie porównuj mnie do niej!"
Brooke nawet nie wie, co mówi. :evil: Jest taka sama, jak Amber, a nawet gorsza. :x
Wielka pani się znalazła. Amber - oszustka, Brooke też. :evil:
Obie są siebie warte. :lol:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Lizzy pisze:W serialu nie ma chyba jeszcze dziewczyny dla Ricka
Kimberly, albo Amanda. Wielkie paniusie, pepki świata.
Awatar użytkownika
Kaska

Może Amanda, ale Kimberly na pewno nie uważa się za pępek świata. :nie:
Awatar użytkownika
paulincia

Kaska pisze:Może Amanda, ale Kimberly na pewno nie uważa się za pępek świata. :nie:
Nie?? Ja bym jednak miała inne zdanie na ten temat... Zauważmy jaka przemiana nastąpiła u Niej od pojawienia się owej postaci w serialu. I przypomnij sobie też pewną rozmowę Brooke z Kim, gdzie właśnie Ona (Kim) mówiła do Brooke, że to ona jest najpiękniejsza itd...a, że niestety Brooke ma swoje lata itd... Poza tym już nie tylko o tę sytuację chodzi, ale o ogólne jej zachowanie w ciągu ostatnich kilku miesięcy jej gry w serialu ::ok::
Primok

Post autor: Primok »

Ale Brooke była dzisiaj malutka przy Amber ::jezyk:: .
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Jakby z Rickiem żaniłą się jakaś zadufana w sobie lalunia która ma bogatych rodziców to Brooke pewnie by tak nie protestowała. Ale Amber - no, to w końcu zła i głupia Amber! :evil:
Awatar użytkownika
paulincia

Cosmo pisze:Jakby z Rickiem żaniłą się jakaś zadufana w sobie lalunia która ma bogatych rodziców to Brooke pewnie by tak nie protestowała. Ale Amber - no, to w końcu zła i głupia Amber! :evil:
Dokładnie ::ok::
Ja nie rozumiem jak Brooke może wmawiać Amber, że nie kocha Ricka itd...no przepraszam, ale to chyba o tym Amber wie najlepiej a nie Ona :roll:
ODPOWIEDZ