Ostry Dyżur (ER)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Lolex, czy w najbliższych odcinkach będzie się pojawiać nasza ukochana Elizabeth Mitchell? :serce:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Moją ulubioną postacią z ER jest dr Benton :zeby: :zeby:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

FanieStefci: niestety nie :roll: dr Legaspi odeszła z County General i już nie wróci. Nie mogła już dłużej pracować w tej atmosferze poniżania przez szefa.

[ Dodano: 2007-02-25, 14:17 ]
Tiril pisze:Moją ulubioną postacią z ER jest dr Benton :zeby: :zeby:
A ja go tak średnio lubię. Straszny z niego egoista. Nie podoba mi się jak traktuje personel. Z drugiej strony doceniam jego walkę o syna.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

LoLex pisze:FanieStefci: niestety nie :roll: dr Legaspi odeszła z County General i już nie wróci. Nie mogła już dłużej pracować w tej atmosferze poniżania przez szefa.
No to oficjalnie straciłem motywację do oglądania. :roll: Dzięki za odp.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czyli na TVN7 mają teraz 8 sezon a kolejne pokaże TVN i pewnie będzie to o 14:00 ::kwasny:: Szkoda mnie nigdy nie pasuje.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

LoLex pisze:Całe szczęście ER wrócił po storpedowaniu mailami TVN7. Teraz leci 8 sezon. W poniedziałek odcinek 8x03. Podobno mają pokazać kolejne sezony (od 9) już na TVN-ie a nie TVN7.
Bo chyba na TVNie było do 8 sezonu? Więc 9 u nich premierowy?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

B@r: tak, ósmy sezon dwa lata temu był emitowany na TVN-ie. Teraz zbliża się polska premiera 9 serii. A tak w ogóle to chodzą głosy, że ER skończy się po 15 sezonie.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

TVN 7 skonczym z ER... pokaza 9 sezon? Jak tak to gdzie? Musza pokazac! :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
LoLex

Plaska: jak chcesz i masz chwilę to wyślij wiadomość z http://tvnsiedem.pl/kontakt.html
Wprawdzie podobno każdemu odpisują, że "trudno przewidzieć kiedy nastąpi dalsza emisja", ale im więcej ludzi napisze tym być może szybciej się pojawi 9 sezon już na TVN-ie a nie TVN7. ;p
Goku

Post autor: Goku »

LoLex pisze:Plaska: jak chcesz i masz chwilę to wyślij wiadomość z http://tvnsiedem.pl/kontakt.html
Wprawdzie podobno każdemu odpisują, że "trudno przewidzieć kiedy nastąpi dalsza emisja", ale im więcej ludzi napisze tym być może szybciej się pojawi 9 sezon już na TVN-ie a nie TVN7. ;p
Serio??Mi jeszcze TVN nigdy nie odpisał na żadnego maila z pytaniem, prośbą i.t.p. ::kwasny::...Skoro 9 sezon dopiero mają zacząć emitować to te odcinki które były ostatnio na TVN Siedem to były powtórki?? :)
Awatar użytkownika
LoLex

Goku pisze: Skoro 9 sezon dopiero mają zacząć emitować to te odcinki które były ostatnio na TVN Siedem to były powtórki?? :)
Tak. 2 lata temu TVN wyemitował całe 8 sezonów. ::ok::
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Ech, no i skończyło się już na TVN7, Green umarł :/.... Mogliby dalszą serię puścić...
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Mandy pisze:Ech, no i skończyło się już na TVN7, Green umarł :/.... Mogliby dalszą serię puścić...
Green umarł? Oglądałam ten odcinek :P To ostatni jaki u nas leciał? Jeśli tak to znaczyłoby, że jestem na bieżąco :)

Ostry dyżur zaczęłam oglądać daaaawno temu, jeszcze jak na POLSACIE leciał... 8) Pamiętam, wtedy mogłam patrzeć na te wszystkie krojenia itp, a teraz... Nadwrażliwa się zrobiłam :roll: :P :zeby:
Co złego, to nie ja ;)
amerika

Post autor: amerika »

O ile pamiętam to to był ostani odcinek jak Green umarł. Carter przeczytał list od niego a na końcu była dopiska od jego żony że on Nie żyje :(

Szkoda że nie leci naprawde...
Awatar użytkownika
LoLex

W ostatnim wyemitowanym odcinku na TVN7 zamknięto izbę przyjęć z powodu zagrożenia epidemią ospy variola vera. Na sam koniec Carter całował się z Abby. Wcześniej był też cały odcinek poświęcony Greenowi aż do jego śmierci (ostatnie dni na Hawajach). :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ