Herosi (Heroes)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Scenarzyści podjeli decyzję o tym ,że pod koniec I sezonu jedna z głównych postaci... umrze! Narazie planowane jest to która postać ma najmniej silny wątek i kogo widzowie lubią ale nie kochają. Ma to być osoba pośrednio lubiana. NBC zamierza to zrobić na wzór LOST tam także jeden z rozbitków, Boone zmarł na wyspie, teraz jeden z Heroesów ma zginąć....

Oby to nie była Claire ::bojesie:: Dramatycznie byłoby gdyby zmarł Mickah ale nie sądze aby uśmiecili tego chłopczyka, może to być także kolega Hiro...

TVN zakupił licencję na emisję "Men in Trees" a zamiast tego mógł kupić jakiś większy hit typu właśnie "Heroes" albo "Brothers And Sisters". Czekam na polską emisję "Heroes" to będzie hit!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Oby to nie była Nikki.Juz żałuję ,że uśmiercili Eden(chociaż scena w której ginie mi wynagradza jej brak)Wogóle mam nadzieję ,że nie zginie nikt z wątku Nikki ,ani jej mąż ani syn,czy koleżanka.To jest mój ulubiony wątek ,gdyż jest najciekawszy,przede wszystkim za sprawą Jessici.Zależy mi jeszcze na Issacu i Mohinerze.Z reszty mogą scenarzyści sobie wybierać i przebierać :mrgreen: byle ,żeby nie uśmiercili zadnej z moich ulubionych postaci.I wbrew pozorom cieszę się ,że kogoś uśmiercają .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Post autor: Abec »

Pojawiają się także dość konktetne spoilery na temat drugiego sezonu - [shadow=black]główny bud guy przetrwa i dalej będzie mącił ::krzyw:: ::jezyk:: :mrgreen: [/shadow]
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Abec zacząłeś oglądać Heroes? ::chytry::
Abec

Niestety nie :( Czytam scifi.com szukając infa o innych serialach ::chytry:: :wink:

[ Dodano: 2007-02-03, 18:16 ]
Jak donosiportal TrekToday George Takei - znany w występów w oryginalnym Star Treku, w obszernyw wywiadzie wypowiedział się nt. swojej roli w Heroes, o tym jak bardzo lubi serial ;) , jak mu przypomina ST, a także o swojej roli - bogatego, uczciwego i konserwatywnego japońskiego biznesmena, ojca jednego z tytuł0owych bohaterów serialu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Podobno główny bohater ma zginąć już w lutym .
Po przeczytaniu wszystkich wywiadów z twórcami doszłem do wniosku ,że to będzie najprawdopodobniej Mohinder lub Ando.Mam nadzieję,że to będzie ten drugi .Na jego smierci serial by najmniej stracił ,a nawet zyskał.Szkoda ,ze trzymają to w tak wielkiej tajemnicy kogo usuną ,przecież dawno ten odcinek nakręcili , a nie ma przecieków
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja jestem na odcinku 6 :mrgreen:
Najbardziej lubię Claire, ma naprawdę ciekawą osobowość, jest lekko tajemnicza, pozatym jej przyrodni ojciec jest podejrzany no i Claire jest prześliczna. Lubię też Niki i Nathana.

Ja też jestem strasznie ciekaw kto będzie osobą która zginie i chciałbym aby to był jednak Hiro, strasznie denerwuje mnie jego głos, zachowanie i ta dziecinność. Wprost mam dość kiedy on się pojawia, Ando jest znacznie mądrzejszy ale za to pazerny.

To niesamowity serial. Gorąco polecam jeśli ktoś go nie widział. Każdy odcinek wyjawia pewien sekret, jest dużo akcji i trzeba dokładnie ogladać aby kojarzyć fakty. Chyba mogę śmiało powiedzieć ,że Heroes to obecnie jeden z najlepszych serialów na świecie.
Nobody does it better
Abec

Właśnie, korzystając z p*****onego przeziębienia obejrzałem 1x01. Łał to było najbardziej zaskakujące zakończenia wszechczasów ;)

Więcej napiszę za jakiś czas - jak spłynie na mnie natchnienie :P

Teraz zaś wrzucam następny odcinek ;)

-----EDYCJA-----

Za to początku 1x02 dobrze się domyśliłem :D Starszy z braci mówi dokładnie to co ja bym włożył w jego usta będąc scenarzystą ;)

[ Dodano: 2007-02-22, 14:02 ]
Dziwnie się teraz ogląda jak ten policjant uczy się czytać w myślach, gdy kilka tygodni temu widziało się IDENTYCZNY motyw Murzyna-beysbolisty w 4400 ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Pasjonujący serial, jestem na 8 odcinku i każdy mnie zaskakuje i w każdym jest nutka tajemnicy, jedna się tworzy, druga wyjaśnia.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

W 16 odcinku ginie Simone Deveaux ,w akcji kiedy Isaac chciał zastrzelić Petera,jednak ten był niewidzialny i przez przypadek zastrzelił właśnie ją 2 strzałami w serce i w brzuch.
W tym odcinku został także poszczelony Ando ,ale tylko w ramię i przeżył.
Całe szczęcie , że nie zginąl nikt z moich ulubionych bohaterów Isaac Mohinder Peter Nikki/Jessica i Meredith
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek. Może jestem mało wymagający, ale bardzo mi się podobał. Na początku nie było ciekawie, ale później się rozkręciło. Najbardziej podobały mi się sceny z matką Nathana i Petera (życiowa scena w serialu fantastycznym, operze mydlanej czy telenoweli zawsze mi się podoba) oraz ostatnia scena. Odcinek ściągałem przeszło 5 godzin, więc dogonię was pewnie dopiero w wakacje. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No kolejny fan przybywa, mam nadzieje ,że zostaniesz dużym fanem Heroes bo tego serialu nie da się nie lubić. Po kilku kolejnych nie będziesz mógł zerwać z tym serialem. Ja jestem po 8 odcinku i dobrze ,że Heroes nie mają przerwy jak teraz Ugly Betty.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

A masz może Heroses.SO1E02.HDTV.XviD-LOL.avi w swoim BitComecie czy innym programie i możesz włączyć wysyłanie? Mi on się jeszcze wcale nie ściągnął, bo nikt inny go teraz nie ściąga.
Abec

Brooklyn pisze:Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek. Może jestem mało wymagający, ale bardzo mi się podobał. Na początku nie było ciekawie, ale później się rozkręciło. Najbardziej podobały mi się sceny z matką Nathana i Petera (życiowa scena w serialu fantastycznym, operze mydlanej czy telenoweli zawsze mi się podoba)
Ona rzeczywiście jest fajna, zastanawiam się czy może przypadkiem nie wie więcej niż mówi ;) W końcu jej mąż popełnił samobójstwo - czyżby już u niego zaczeły się ujawniać jakieś zdolności?
oraz ostatnia scena.
Ostatnia scena była bardzo mocna i zaskakująca, ale chyba nie do końca logiczna

[shadow=red]SPOILER ZONE - NIE OGLĄDAŁEŚ 1X01, NIE CZYTAJ W ŻADNYM WYPADKU ;)[/shadow]

Otóż wygląda na to, że starszy z braci od dawna wiedział o swoich zdolnościach, ba nawet kontrolował je w jakimś stopniu. Po prostu uzanał, że więcej z nich kłopotów niż pożytku. Dlaczego więc wszyscy pozostali z Herosów odkrywają je jednocześnie i później niż kandydat na kongresmena?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Brooklyn zapodam Ci linka w rapidshare do odcinka drugiego bo mnie torrenty pod żadną postacią nie działają a jeśli będziesz chciał ściągać tak kolejne odcinki to wyślij mi PW.

http://rapidshare.com/files/11604087/He ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/11605511/He ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/11607019/He ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/11607941/He ... .part4.rar

Myśle ,że osobą która ma zostać uśmiercona na finał serialu to Isaac bo Hiro widział w początkowych odcinkach jego śmierć... Chociaż może to nie być prawdą.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ