Jerycho (Jericho)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Abec pisze: Skeet Ulrich, odtwrca Jake'a Greena zdradził, że - i tu olbrzymia niespodzianka ;) - druga połówka pierwszego sezonu zdradzi odpowiedź na wiele dotychczasowych zagadek (kto zaatakował???), ale stworzy też wiele nowych pytań ;)
Czyli szykuje nam się druga seria serialu :zeby: Mam nadzieję ,że będzie ich wiele.
Wogóle gdyby nie było watku wojny ,to ten serial mógłby być niezła soap-operą ,mam bardzo podobne wątki.
agatka pisze: Mam 2 pytania: Który odcinek leci teraz w stanach?
Teraz będzie 12 :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Post autor: Abec »

Agatko - na razie nie ma, ale, jak znam stację, wkródce powtórzą cały serial. I to nie raz ;)

Tkk -ściśle to oznacza, że producenci chcą następnych sezonów, a to z kolei jest dość oczywiste. Ale ja też spodziewam się i mam nadzieję że będą ;)

[ Dodano: 2007-02-01, 20:20 ]
Artykuł o serialu ukazał się dziś na głównej stronie wp.pl
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Niespodzianka! Mój 1000 post właśnie o Jerycho, zapomnianym jako temacie (mam nadzieję, że nie jako serialu) :wink: .
Zdziwił mnie ten film. Pierwsze odcinki przeziewałam zastanawiając się, co ciekawego można wymyślić o kolejnej katastrofie związanej z ataiem nuklearnym. Raziła mnie wyrazistość postaci, na dodatek, nie obejrzałam dwóch odcinków pod rząd, czego nie znoszę. A tu z odcinka na odcinek akcja nam się rokręca. nawet nie potrafię zrozumieć, co się właściwie zmieniło, bo często dalej wkurzają mnie bohaterowie, po których w większości wiadomo jak się zachowają. Ale "wyczyszczony" szpital, akcja na moście - to mnie bierze.
Akcja - wielki plus, bohaterowie - minus. Ale i tak oglądam :lol:

[ Dodano: 2007-02-19, 20:12 ]
Abec, wiesz kiedy teraz będę emisje Jericho? Dziś poniedziałek, na AXN leci jakiś serial...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

No właśnie teraz w ogóle nie ma w programie ::kwasny:: :zmiesz:: Możliwe, że AXN chce odwzorować przerwę wewnątrzsezonową, która miała miejsce w Stanach.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Ale po 11 odcinku? Kurcze, Jerycho jest dużo lepsze od MjM lub innch seriali lecących w tym czasie w TV :?
Tkk_Bolly

Pewnie AXN póści drugą częśc sezonu od kwietnia, żeby się wyrobić przed wakacjami .Teraz musza mieć przerwę bo gdyby puszczali to wyprzedziliby USA.
Naszczęście jest internet . Jestem po 12 odcinku, wiele naprawdę wiele wyjaśnia co do zamachów .
Awatar użytkownika
Szogunka

Tylko please, nie spoileruj jawnie!
Tkk_Bolly

A dałem jakis spoiler?Bo wydaje mi się ,ze nie....
Awatar użytkownika
Szogunka

Nie, nie! Ja tylko tak, na zaś...
Tkk_Bolly

Mogę ci obiecać ,że nie będę, nawet w tamtym poście uważałem , żeby nie napisać spoilera :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Super! Dzięki. Dziwi mnie tylko fakt, że AXN reklamowało mocno Jericho i tak nagle przerwali emisję odcinków. Nie zadbali nawet o to, by widzowie dowiedzieli się, że po prostu skończyła się I seria. Dziwne to... :nie:
Abec

Bo się nie skończyła :P To jest przerwa wewnątrzsezonowa ;) Serial dalej jest na stronie internetowej stacji, więc wróci.
Awatar użytkownika
Szogunka

Nie wytrzymałby konkurencji PB, Rancza, 4400? :wink:
Bez szacunku dla widza zawiesili emisję. Chyba do nich napiszę. Jak tylko wprowadzili reklamy, wściekła napisałam mdo nich maila, że przerywają w połowie zdanai bohaterom. Odpisali. Ciekawe czy i tym razem doczekałabym się odpowiedzi?
Abec

A co odpisali? ::chytry::
Awatar użytkownika
Szogunka

Że przepraszają za utrudnienia! Że wprowadzają reklamy i muszą się jeszcze wiele nauczyć. Obiecali wziąć do serca moje uwagi i nie przerywać środka akcji reklamą. mail podpisał jakiś pan (nie bezosobowo np. zaspół AXN). Ale to był pierwszy raz w życiu (i pewnie ostatni), kiedy napisałam do jakiejś stacji. Strasznie wściekła i sfrustrowana musialam być. :wink:
ODPOWIEDZ