E tam z "Mody.." się nauczyły przecież Morgan wysłała takie coś w imieniu Taylor
A wcześniej Tawny i Amber zdjęcia dla Becky. Poza tym jeszcze wcześniej chyba było o mailach, ale może ty wspomniałeś tylko o ostatniej akcji z powodu... sklerozy u siebie bądź babć.
Pora skończyć dyskusję, bo mało prawdopodobne jest, żeby zdjeli "Modę" z anteny.
W środę nie ma "Mody". Szkoda. Pocieszam się jednak, że akurat w środę mam coś ważnego do zrobienia, więc będę mogła z czystym sumieniem popracować dłużej. Inaczej cały czas myślałabym, że pracuję w czasie, kiedy jest emitowany mój ulubiony serial. A to nie wpływa dobrze na wydajność mojej pracy, haha.
Moim zdaniem powinny być trzy odcinki dziennie, żeby szybko nadrobić zaległości do USA. I żeby trwały od 16.00 do 17.00 (bez reklam!) Ale można tylko o tym pomarzyć... Szkoda tylko, że czasami się nie wyrabiam ze szkołą i nie zdążam (tak się to pisze?! ) na "Modę...", a później już nie mam okazji obejrzeć powtórki, bo o tej porze "tym bardziej" jestem w szkole.
Zgadzam się "Moda ..." mogłabybyć 3 razy dziennie od 16.00 - 17.00(no nawet z reklamami ale wtedy od 15.50 lub 15.45) tak jak kiedyś. Może ktoś z autorów strony www.mns.friko.pl znowu przygotuję jakomś petycje. Proszę
Nie, to już przesada. Ja sceptycznie podchodziłem do pomysłu emisji dwóch odcinków, ale jednak nie jest źle. Ale trzy odcinki to przesada, ja się po prostu nie wyrobię, tym bardziej, że emisja zaczynałaby się wcześniej. Wystarczą dwa i nie szalejmy już. I tak powolusieńku doganiamy amerykanów. TVP to nie tylko MNS.
Ja uważam że to głupi pomysł. Trzy odcinki to przesada, nie zamierzam całego dnia poświęcić MNS, a bez reklam to możemy pomarzyć. Zresztą nie ma nawet co zawracać głowy TVP.