Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Thorne pisze:FanieStefci,Ty pewnie wiesz. Kiedy 3 sezon? :mrgreen:
Jeszcze nie ustalono daty, ale prawdopodobnie od września. ;) A 2 sezon kończy się w pierwszym tygodniu kwietnia, więc czeka nas 5 miesięcy przerwy. ::ysz:: :cry:

A jak się Polsatowcom podobał dzisiejszy odcinek? :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Czemu nie stuknęli tego pedałka? Jest podłym i okrutnym sukinsynem, zna ich sekret, zamordował strażnika. Nie mówię żeby Micheal, albo Sukre, ale Abruzzi... W trakcie zamieszek pewnie wiele osób zginęło i nie sposóbbędzie ustalić sprawców...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Bo gdyby go zabili, to wyszłoby, że Michael nie był w stanie temu zapobiec, co styawiałoby pod znakiem zapytania jego - i tak nadwątlony przez śmierć strażnika - wizerunek Nadczłowieka_o_Wielkim_Honorze_i_Niesamowitych_Zdolnościach.

Mnie bardziej interesuje dlaczego scenarzyści stworzyli taką postać. W wielu serialach dominuje teraz tendencja przełamywania schematów, łamania oczywistych skojarzeń i takich tam. Tu nie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Forrester

Post autor: Forrester »

Więc serial jak dla mnie rewelacyjny. Wciąga jak narkotyk :wink: W kilka dni oglądnąłem 28 odcinków (1 i 2 seria) i teraz jestem po 12 odcinku 2 serii :wink: Nie mogę się doczekać na kolejne :wink: To fakt,że Polsat z tym jednym odcinkiem tygodniowo będzie tracił sporą część widzów, chociaż na pewno warto oglądać i tam :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oh :serce:
Sara :serce:
Uwielbiam ją! Jest wspaniałą postacią i warto było czekać do wczorajszego odcinka, by to udowodnić. Stała się moją 2 ulubioną postacią razem z Veronicą :) :serce:
A co do innych spraw...
Wczorajszym odcinkiem stanowczo udowodnili że serial jest absolutnie nieobliczalny. Nigdy bym sie nie spodziewał, że Bob jednak zginie :shock:
Tak mnie to wciągnęło, że hej :shock:
Niestety nie było Paula (chyba że to on dzwonił - ale i tak go nie pokazali), więc czekam na rekompensate w następnym odcinku. LJ wyjątkowo mnie nie zdenerwował wczoraj (być może dlatego, że był w jednym odcinku).
Staram sie lubić wszystkich i narazie średnio mi to wychodzi - nie wybacze Abruzziemu odciętego palca/ów Michaela i nie moge sie stanowczo przekonać do LJ-a.

Spoiler!:
[shadow=black]Czy to prawda że w następnym odcinku ginie matka LJ-a i jej facet?[/shadow]
Awatar użytkownika
FanStefci

SallyFan pisze: Spoiler!:
[shadow=black]Czy to prawda że w następnym odcinku ginie matka LJ-a i jej facet?[/shadow]
[shadow=black]Tak, z rąk Kellermanka. ::chytry:: Będzie go za tydzień bardzo dużo - w ramach rekompensaty za nieobecność we wczorajszym odcinku.[/shadow] ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A wiecie jaką oglądalność miał wczorajszy odcinek PB?Teraz niestety ma dużą konkurencje ze strony tvn-u ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
FanStefci

Misia pisze:A wiecie jaką oglądalność miał wczorajszy odcinek PB?Teraz niestety ma dużą konkurencje ze strony tvn-u ::kwasny::
Skazany na śmierć 5 182 720 widzów (spadek o 870 tysięcy)
Taniec bez gwiazd 5 066 216.

:mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja teraz na kompie ogladam te odcinki co leca w Polsce akurat. Podobno sotatnio bylo jak uratowal ta lekarke fajne to bylo.
Awatar użytkownika
Misia

Yes!Yes!Yes!PB lepszy ,PB górą :D :serce:

[ Dodano: 2007-03-05, 16:44 ]
mailo pisze:Ja teraz na kompie ogladam te odcinki co leca w Polsce akurat. Podobno sotatnio bylo jak uratowal ta lekarke fajne to bylo.
Oj fajnie fajnie mailo :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

[glow=yellow][shadow=green]Juz widzialem kim jest ta kobieta ktora zleca te zabojstwa co jej twarzy nie pokazuja. Ale bylem w szoku[/shadow][/glow]
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

mailo pisze:[glow=yellow][shadow=green]Juz widzialem kim jest ta kobieta ktora zleca te zabojstwa co jej twarzy nie pokazuja. Ale bylem w szoku[/shadow][/glow]
8)

[shadow=black]- You're not just doing this for me, you know. Or my brother. Yes?
- The're ready for you, Madame Vice President. :: bow :: :serce:
- You're doing it for your country! ::chytry:: [/shadow]

[ Dodano: 2007-03-05, 17:24 ]
Za tydzian na polsacie w Eclusive bedzie wywiad z Wentem i Dominikiem!
Udzielony specjalnie dla polskiej tv!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

mailo pisze:[glow=yellow][shadow=green]Juz widzialem kim jest ta kobieta ktora zleca te zabojstwa co jej twarzy nie pokazuja. Ale bylem w szoku[/shadow][/glow]
Prawda? ::jezyk:: :: bow ::
B@r pisze:[shadow=black]- You're not just doing this for me, you know. Or my brother. Yes?
- The're ready for you, Madame Vice President.
- You're doing it for your country! [/shadow]
Uzupełnię jeszcze tekstem poprzedzającym. 8)

[shadow=black]- I don't have my glasses. How about you read this to me. Tell me the news. The latest developments.
- Evidently there was an explosion in Gold Coast Dept in Chicago yesterday. Gas leak. Everyone inside was killed.
- Shame! Anything else? How about that kid up in Oak Park, the one they say killed his parents.
- Oh they got him.
- They did?
- He's in custody.
- Good. I imagine heads would have rolled if he hadn't been caught. Lives would've been lost. How about you hand that back to me. Now that it's yesterday's news we can put it behind us, can't we? Move on to the next chapter of our lives.[/shadow]

Super, że ten wywiad będzie exclusivem. Może Went coś po polsku powie. 8) :P
Awatar użytkownika
Misia

FanieStefci bardzo,bardzo miło mi się ogląda twój avatarek :serce: :wink: Bedziesz mi się teraz kojarzył z Wentem :zeby:
Abec

Post autor: Abec »

FanStefci kiedyś ujawnił tu swoje zdjęcie, więc możesz porównać ;) (7. strona tematu "Podróże" ;)).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ