Skazany na śmierć (Prison Break)
To może jednak nie oglądaj mojego zdjęcia, bo ekhm.. Went jest troszeczkę przystojniejszy ode mnie.Misia pisze:FanieStefci bardzo,bardzo miło mi się ogląda twój avatarek![]()
Bedziesz mi się teraz kojarzył z Wentem
Właśnie B@r, przyłączam się do prośby wiwi.
-
SallyFan
Ha!FanStefci pisze:[shadow=black]Tak, z rąk Kellermanka.SallyFan pisze: Spoiler!:
[shadow=black]Czy to prawda że w następnym odcinku ginie matka LJ-a i jej facet?[/shadow]Będzie go za tydzień bardzo dużo - w ramach rekompensaty za nieobecność we wczorajszym odcinku.[/shadow]
Spoiler: [shadow=black]Za tą zbrodnie to zaczynam coraz bardziej lubić Paula. Pozbywa się postaci które mnie ni grzeją ni mrożą, a troche wkurzają
Nie bądź taki skromnyFanStefci pisze:To może jednak nie oglądaj mojego zdjęcia, bo ekhm.. Went jest troszeczkę przystojniejszy ode mnie.Misia pisze:FanieStefci bardzo,bardzo miło mi się ogląda twój avatarek![]()
Bedziesz mi się teraz kojarzył z Wentem
![]()
![]()
Też po tym avatarze zaczynasz mi sie kojarzyć z Wentem
Ma ktoś jakieś fajne avki z Paulem lub Sarą?
Super, że go uzupełniłeś!FanStefci pisze:Uzupełnię jeszcze tekstem poprzedzającym.B@r pisze:[shadow=black]- You're not just doing this for me, you know. Or my brother. Yes?
- The're ready for you, Madame Vice President.
- You're doing it for your country! [/shadow]![]()
[shadow=black]- I don't have my glasses. How about you read this to me. Tell me the news. The latest developments.
- Evidently there was an explosion in Gold Coast Dept in Chicago yesterday. Gas leak. Everyone inside was killed.
- Shame! Anything else? How about that kid up in Oak Park, the one they say killed his parents.
- Oh they got him.
- They did?
- He's in custody.
- Good. I imagine heads would have rolled if he hadn't been caught. Lives would've been lost. How about you hand that back to me. Now that it's yesterday's news we can put it behind us, can't we? Move on to the next chapter of our lives.[/shadow]
A teraz moja nowa teoria do 2x19.
[shadow=black]Wszyscy którzy myślą, że Kellerman zrobi coś Caroline są w wielkim błędzie! Śmierć Caroline jest ciągle podawana na tacy. Z reklam, trailerów jasno wynika, że nadchodzi "koniec" (nie zapominajmy, że Caroline jest "eternal")Madame President. No właśnie, czy to nie jest za jasne? Do odcinka 2x01 w którym umiera Veronica, z trailerów, reklam i artykułów nie dało się zorientować, że coś jej się stanie. Oglądając odcinek widz był maksymalnie zaskoczony. Tak też było z kolejnymi ofiarami.
Kellerman zabije Billa Kima. Gdy zobaczy Caroline zadrży mu ręka i przypomni sobie różne chwile z życia ze swoją Carolcią. Faktem jest, że w odcinku pojawi się Terrence Steadman!
W efekcie kulkę dostanie skośnooki! (Wszyscy się zastanawiali dlaczego ostatnio Paul nie zabił Billa Kima chociaż była ku temu taka świetna okazja!! Odpowiedź jest prosta- ano dlatego żeby w 2x19 było większe zaskoczenie. Wszyscy nastawiają się na pożegnanie Carolinki, a tu zonk!) Caroline i Paul padną sobie w ramiona. Razem pojadą do punktu beta po kaczątka, a następnie incognito zawitają w Panamie gdzie jak się okaże będą mieszkać przez jeden płot z Michaelem!!
[/shadow]
Fanie Stefci, wiwi... pewnie, że nagrywam ten program z Polsatu! Zamieszczę, spokojna głowa.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r! [shadow=black]Kellerman nie zabił Billa Kima,gdy miał ku temu sposobność,ponieważ chciał dalej jechać z braćmi i Sarą,a ich samochód już odjeżdżał,stąd zamiast trafić Chińczyka,ruszył biegiem za samochodem,potem samochód zwiał,więc i on (pewnie zapomniał o Kim'ie) ruszył "po wyższe cele",czyli załatwić sobie karabin.[/shadow] [shadow=black]Nie mógł zapomnieć o Kim'ie? Czy w tym serialu wszystko musi być " z przyczyny"?[/shadow]
[ Dodano: 2007-03-05, 22:01 ]
Mój merytoryczny argument na poparcie tezy,że zapomniał o Kim'ie :
[shadow=black]Nie spostrzegł nawet kluczyka w zawartości torebki Sary,którą przecież wyrzucił z torebki na komodę.[/shadow] A we wpadkę scenarzystów nie wierzę.
[ Dodano: 2007-03-05, 22:01 ]
Mój merytoryczny argument na poparcie tezy,że zapomniał o Kim'ie :
[shadow=black]Nie spostrzegł nawet kluczyka w zawartości torebki Sary,którą przecież wyrzucił z torebki na komodę.[/shadow] A we wpadkę scenarzystów nie wierzę.
If you can't beat them, join them...
[shadow=black]BOSKA teoria!!!B@r pisze: A teraz moja nowa teoria do 2x19.![]()
[shadow=black]Wszyscy którzy myślą, że Kellerman zrobi coś Caroline są w wielkim błędzie! Śmierć Caroline jest ciągle podawana na tacy. Z reklam, trailerów jasno wynika, że nadchodzi "koniec" (nie zapominajmy, że Caroline jest "eternal")Madame President. No właśnie, czy to nie jest za jasne? Do odcinka 2x01 w którym umiera Veronica, z trailerów, reklam i artykułów nie dało się zorientować, że coś jej się stanie. Oglądając odcinek widz był maksymalnie zaskoczony. Tak też było z kolejnymi ofiarami.![]()
Kellerman zabije Billa Kima. Gdy zobaczy Caroline zadrży mu ręka i przypomni sobie różne chwile z życia ze swoją Carolcią. Faktem jest, że w odcinku pojawi się Terrence Steadman!![]()
W efekcie kulkę dostanie skośnooki! (Wszyscy się zastanawiali dlaczego ostatnio Paul nie zabił Billa Kima chociaż była ku temu taka świetna okazja!! Odpowiedź jest prosta- ano dlatego żeby w 2x19 było większe zaskoczenie. Wszyscy nastawiają się na pożegnanie Carolinki, a tu zonk!) Caroline i Paul padną sobie w ramiona. Razem pojadą do punktu beta po kaczątka, a następnie incognito zawitają w Panamie gdzie jak się okaże będą mieszkać przez jeden płot z Michaelem!!![]()
[/shadow]
Mogę sobie pozwolić na własną teorię??
[shadow=black]Paul Kellerman zajmuje dogodną pozycję do zabójstwa pani Prezydent. Caroline zjawia się na horyzoncie. Kellerman spostrzega jej twarz. Zamyślony. Rozmyśla o wszelkich wspólnych eventach z przeszłości. Zastanawia się,czy chce zabić Prezydentową. Samochód ludzi z Firmy także przyjeżdża na miejsce przemowy pani Prezydent. Bill Kim jest przekonany,że Kellerman coś planuje. Tymczasem Kellerman oczekuje na najlepszy moment do strzału. Ktoś go zauważa-jakiś policyjny krawężnik. Biegnie w stronę samochodu "Company". Przekazuje wiadomość. Dwóch ludzi z Firmy wybiega z auta. Kellerman oddaje strzał. Caroline pada od kulki na ziemię,co wywołuje zamieszanie ze wszechstron. "But who was it? " Zadaje sobie pytanie Kellerman. Za jego plecami-Bill Kim : "Kellerman,we're seeing each other once again. I'm glad to see ya. What would you say about...",wymierza w Paula rewolwer...
...Kellerman próbuje powstrzymać Bill'a. Teraz już wie,że zabił sobowtórkę Caroline! A tak naprawdę jej siostrę bliźniaczkę!! Teraz potwierdza to Bill Kim! Wyjawia agentowi,że od początku wiedzieli,że zjawi się on w tym miejscu z karabinem,wiedzieli to po rozmowie Bill'a z Paul'em,w której Kellerman powiedział,żę wie o wszystkich ciemnych postępkach Caroline. A pojawienie się siostry Caroline było jedynym sposobem na zwabienie Kellerman'a,gdy prawdziwa pani Prezydent odpoczywa w swej posiadłości (gdzieśtam). Także to było uratowanie skóry prawdziwej,a fałszywa nic nie wiedziała o szali ryzyka,na które stawia swe życie. [/shadow]
Wiem,trochę kosmiczne,ale wg mnie możliwe...
[shadow=black]Paul Kellerman zajmuje dogodną pozycję do zabójstwa pani Prezydent. Caroline zjawia się na horyzoncie. Kellerman spostrzega jej twarz. Zamyślony. Rozmyśla o wszelkich wspólnych eventach z przeszłości. Zastanawia się,czy chce zabić Prezydentową. Samochód ludzi z Firmy także przyjeżdża na miejsce przemowy pani Prezydent. Bill Kim jest przekonany,że Kellerman coś planuje. Tymczasem Kellerman oczekuje na najlepszy moment do strzału. Ktoś go zauważa-jakiś policyjny krawężnik. Biegnie w stronę samochodu "Company". Przekazuje wiadomość. Dwóch ludzi z Firmy wybiega z auta. Kellerman oddaje strzał. Caroline pada od kulki na ziemię,co wywołuje zamieszanie ze wszechstron. "But who was it? " Zadaje sobie pytanie Kellerman. Za jego plecami-Bill Kim : "Kellerman,we're seeing each other once again. I'm glad to see ya. What would you say about...",wymierza w Paula rewolwer...
...Kellerman próbuje powstrzymać Bill'a. Teraz już wie,że zabił sobowtórkę Caroline! A tak naprawdę jej siostrę bliźniaczkę!! Teraz potwierdza to Bill Kim! Wyjawia agentowi,że od początku wiedzieli,że zjawi się on w tym miejscu z karabinem,wiedzieli to po rozmowie Bill'a z Paul'em,w której Kellerman powiedział,żę wie o wszystkich ciemnych postępkach Caroline. A pojawienie się siostry Caroline było jedynym sposobem na zwabienie Kellerman'a,gdy prawdziwa pani Prezydent odpoczywa w swej posiadłości (gdzieśtam). Także to było uratowanie skóry prawdziwej,a fałszywa nic nie wiedziała o szali ryzyka,na które stawia swe życie. [/shadow]
Wiem,trochę kosmiczne,ale wg mnie możliwe...
If you can't beat them, join them...
Thornie, Twoja teoria też jest niesamowita.
Bardzo mi się podoba.
Cieszę się, że zgadzamy się co do jednego - [shadow=black]Carolinka nie zginie. Jeśli by było tak jak piszesz, tzn. że zginie podróbka, to najlepiej by było gdyby się to okazało dopiero w 3 sezonie. Do tego czasu Madam President będzie przebywała z kaczątkami w punkcie Beta!
Carolinka by niespodziewanie powróciła zza grobu - tak jak Taylor. [/shadow]