Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

B@r, jest szansa że nagrasz ten wywiad i wrzucisz na forum? :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Misia pisze:FanieStefci bardzo,bardzo miło mi się ogląda twój avatarek :serce: :wink: Bedziesz mi się teraz kojarzył z Wentem :zeby:
To może jednak nie oglądaj mojego zdjęcia, bo ekhm.. Went jest troszeczkę przystojniejszy ode mnie. 8) :lol:

Właśnie B@r, przyłączam się do prośby wiwi. ;) A już jutro rano będziemy zasysać 2x19 "Sweet Caroline". :serce: Nie mogę się doczekać tego odcinka. :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

FanStefci pisze:
SallyFan pisze: Spoiler!:
[shadow=black]Czy to prawda że w następnym odcinku ginie matka LJ-a i jej facet?[/shadow]
[shadow=black]Tak, z rąk Kellermanka. ::chytry:: Będzie go za tydzień bardzo dużo - w ramach rekompensaty za nieobecność we wczorajszym odcinku.[/shadow] ::jezyk::
Ha! :serce: I całe szczęście. :mrgreen:
Spoiler: [shadow=black]Za tą zbrodnie to zaczynam coraz bardziej lubić Paula. Pozbywa się postaci które mnie ni grzeją ni mrożą, a troche wkurzają ::rad:: Czas na Bellicka ::chytry:: [/shadow]
FanStefci pisze:
Misia pisze:FanieStefci bardzo,bardzo miło mi się ogląda twój avatarek :serce: :wink: Bedziesz mi się teraz kojarzył z Wentem :zeby:
To może jednak nie oglądaj mojego zdjęcia, bo ekhm.. Went jest troszeczkę przystojniejszy ode mnie. 8) :lol:
Nie bądź taki skromny ::rad::
Też po tym avatarze zaczynasz mi sie kojarzyć z Wentem ::ok:: :mrgreen: ::jezyk::

Ma ktoś jakieś fajne avki z Paulem lub Sarą? :serce:
Awatar użytkownika
FanStefci

SallyFan pisze:Ma ktoś jakieś fajne avki z Paulem lub Sarą?
Powiedz tylko słowo... :lol:

Mała garść avatarków różnych. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. ::jezyk::

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Która to rozmowa,jaką przytoczyliście? :mrgreen: Nie mogę teraz skojarzyć. :(
If you can't beat them, join them...
Forrester

Post autor: Forrester »

A ty Thornie ktorą z pań wolisz - Sarę czy Veronicę? :wink: Ja Sarę :serce:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Thorne

Forrester pisze:A ty Thornie ktorą z pań wolisz - Sarę czy Veronicę? :wink: Ja Sarę :serce:
Veronicę! Veronica to urocza laska! :serce:

Ale z każdym odcinkiem coraz bardziej lubię Sarę! :serce: Jej szlachetność,dobroć serca,taka fajna małomówność... :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Thorne pisze:Która to rozmowa,jaką przytoczyliście? :mrgreen: Nie mogę teraz skojarzyć. :(
[shadow=black]Ostatnią scenę 8 odcinka. Carolinka ujawniająca swoją twarz. [/shadow] 8)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Och śliczne te avatarki :serce: Nie moge się powstrzymać i powiem jeszcze raz :mrgreen: cudowny masz ten avek FanieStefci no.Po prostu od razu mi lepiej jak go widze :lol:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Thorne

Misia pisze:Och śliczne te avatarki :serce: Nie moge się powstrzymać i powiem jeszcze raz :mrgreen: cudowny masz ten avek FanieStefci no.Po prostu od razu mi lepiej jak go widze :lol:
Przyznam,że mi też lepiej. :D Dodam,że mam całe,super zdjęcie Wenta na swym pulpicie!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

FanStefci pisze:
B@r pisze:[shadow=black]- You're not just doing this for me, you know. Or my brother. Yes?
- The're ready for you, Madame Vice President.
- You're doing it for your country! [/shadow]
Uzupełnię jeszcze tekstem poprzedzającym. 8)

[shadow=black]- I don't have my glasses. How about you read this to me. Tell me the news. The latest developments.
- Evidently there was an explosion in Gold Coast Dept in Chicago yesterday. Gas leak. Everyone inside was killed.
- Shame! Anything else? How about that kid up in Oak Park, the one they say killed his parents.
- Oh they got him.
- They did?
- He's in custody.
- Good. I imagine heads would have rolled if he hadn't been caught. Lives would've been lost. How about you hand that back to me. Now that it's yesterday's news we can put it behind us, can't we? Move on to the next chapter of our lives.[/shadow]
Super, że go uzupełniłeś! 8)

A teraz moja nowa teoria do 2x19. 8)

[shadow=black]Wszyscy którzy myślą, że Kellerman zrobi coś Caroline są w wielkim błędzie! Śmierć Caroline jest ciągle podawana na tacy. Z reklam, trailerów jasno wynika, że nadchodzi "koniec" (nie zapominajmy, że Caroline jest "eternal")Madame President. No właśnie, czy to nie jest za jasne? Do odcinka 2x01 w którym umiera Veronica, z trailerów, reklam i artykułów nie dało się zorientować, że coś jej się stanie. Oglądając odcinek widz był maksymalnie zaskoczony. Tak też było z kolejnymi ofiarami. ::chytry::
Kellerman zabije Billa Kima. Gdy zobaczy Caroline zadrży mu ręka i przypomni sobie różne chwile z życia ze swoją Carolcią. Faktem jest, że w odcinku pojawi się Terrence Steadman! 8)
W efekcie kulkę dostanie skośnooki! (Wszyscy się zastanawiali dlaczego ostatnio Paul nie zabił Billa Kima chociaż była ku temu taka świetna okazja!! Odpowiedź jest prosta- ano dlatego żeby w 2x19 było większe zaskoczenie. Wszyscy nastawiają się na pożegnanie Carolinki, a tu zonk!) Caroline i Paul padną sobie w ramiona. Razem pojadą do punktu beta po kaczątka, a następnie incognito zawitają w Panamie gdzie jak się okaże będą mieszkać przez jeden płot z Michaelem!! 8)
[/shadow]

Fanie Stefci, wiwi... pewnie, że nagrywam ten program z Polsatu! Zamieszczę, spokojna głowa. 8) W końcu jedna team zobowiązuje :!:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

B@r! [shadow=black]Kellerman nie zabił Billa Kima,gdy miał ku temu sposobność,ponieważ chciał dalej jechać z braćmi i Sarą,a ich samochód już odjeżdżał,stąd zamiast trafić Chińczyka,ruszył biegiem za samochodem,potem samochód zwiał,więc i on (pewnie zapomniał o Kim'ie) ruszył "po wyższe cele",czyli załatwić sobie karabin.[/shadow] [shadow=black]Nie mógł zapomnieć o Kim'ie? Czy w tym serialu wszystko musi być " z przyczyny"?[/shadow]

[ Dodano: 2007-03-05, 22:01 ]
Mój merytoryczny argument na poparcie tezy,że zapomniał o Kim'ie :

[shadow=black]Nie spostrzegł nawet kluczyka w zawartości torebki Sary,którą przecież wyrzucił z torebki na komodę.[/shadow] A we wpadkę scenarzystów nie wierzę.
Awatar użytkownika
FanStefci

B@r pisze: A teraz moja nowa teoria do 2x19. 8)

[shadow=black]Wszyscy którzy myślą, że Kellerman zrobi coś Caroline są w wielkim błędzie! Śmierć Caroline jest ciągle podawana na tacy. Z reklam, trailerów jasno wynika, że nadchodzi "koniec" (nie zapominajmy, że Caroline jest "eternal")Madame President. No właśnie, czy to nie jest za jasne? Do odcinka 2x01 w którym umiera Veronica, z trailerów, reklam i artykułów nie dało się zorientować, że coś jej się stanie. Oglądając odcinek widz był maksymalnie zaskoczony. Tak też było z kolejnymi ofiarami. ::chytry::
Kellerman zabije Billa Kima. Gdy zobaczy Caroline zadrży mu ręka i przypomni sobie różne chwile z życia ze swoją Carolcią. Faktem jest, że w odcinku pojawi się Terrence Steadman! 8)
W efekcie kulkę dostanie skośnooki! (Wszyscy się zastanawiali dlaczego ostatnio Paul nie zabił Billa Kima chociaż była ku temu taka świetna okazja!! Odpowiedź jest prosta- ano dlatego żeby w 2x19 było większe zaskoczenie. Wszyscy nastawiają się na pożegnanie Carolinki, a tu zonk!) Caroline i Paul padną sobie w ramiona. Razem pojadą do punktu beta po kaczątka, a następnie incognito zawitają w Panamie gdzie jak się okaże będą mieszkać przez jeden płot z Michaelem!! 8)
[/shadow]
[shadow=black]BOSKA teoria!!! ::rad:: :lol: Oby się sprawdziła! :serce: Myślę, że masz rację. Świetnie to wykombinowałeś. 8) Śmierć Caroline nie byłaby zaskoczenie, a przecież PB bazuje na takich zagraniach - wszystkim wydaje się, że wiedzą co się wydarzy, a tu nagle zwrot o 180 stopni. ::jezyk:: Carolinka musi żyć, ona jest niepokonana. ::chytry:: A wiesz jakie to będzie ciekawe jak Carolinka i Paul zamieszkają przez płot od Sary i Mike'a?? :lol: To spowoduje dużo zamieszania. :P Carolinka leci na Micheala co nie od dziś wiadomo. ::rad:: "He's like the hot guy and so adorable" itd. :mrgreen: No więc będzie czworokąt Carolinka/Michael/Paul/Sara i mnóstwo ciekawych scenek z nimi. :twisted: :zeby:[/shadow]
Awatar użytkownika
Thorne

Mogę sobie pozwolić na własną teorię??

[shadow=black]Paul Kellerman zajmuje dogodną pozycję do zabójstwa pani Prezydent. Caroline zjawia się na horyzoncie. Kellerman spostrzega jej twarz. Zamyślony. Rozmyśla o wszelkich wspólnych eventach z przeszłości. Zastanawia się,czy chce zabić Prezydentową. Samochód ludzi z Firmy także przyjeżdża na miejsce przemowy pani Prezydent. Bill Kim jest przekonany,że Kellerman coś planuje. Tymczasem Kellerman oczekuje na najlepszy moment do strzału. Ktoś go zauważa-jakiś policyjny krawężnik. Biegnie w stronę samochodu "Company". Przekazuje wiadomość. Dwóch ludzi z Firmy wybiega z auta. Kellerman oddaje strzał. Caroline pada od kulki na ziemię,co wywołuje zamieszanie ze wszechstron. "But who was it? " Zadaje sobie pytanie Kellerman. Za jego plecami-Bill Kim : "Kellerman,we're seeing each other once again. I'm glad to see ya. What would you say about...",wymierza w Paula rewolwer...
...Kellerman próbuje powstrzymać Bill'a. Teraz już wie,że zabił sobowtórkę Caroline! A tak naprawdę jej siostrę bliźniaczkę!! Teraz potwierdza to Bill Kim! Wyjawia agentowi,że od początku wiedzieli,że zjawi się on w tym miejscu z karabinem,wiedzieli to po rozmowie Bill'a z Paul'em,w której Kellerman powiedział,żę wie o wszystkich ciemnych postępkach Caroline. A pojawienie się siostry Caroline było jedynym sposobem na zwabienie Kellerman'a,gdy prawdziwa pani Prezydent odpoczywa w swej posiadłości (gdzieśtam). Także to było uratowanie skóry prawdziwej,a fałszywa nic nie wiedziała o szali ryzyka,na które stawia swe życie. [/shadow]

Wiem,trochę kosmiczne,ale wg mnie możliwe...
Awatar użytkownika
FanStefci

Thornie, Twoja teoria też jest niesamowita. :mrgreen: Bardzo mi się podoba. :serce: Cieszę się, że zgadzamy się co do jednego - [shadow=black]Carolinka nie zginie. Jeśli by było tak jak piszesz, tzn. że zginie podróbka, to najlepiej by było gdyby się to okazało dopiero w 3 sezonie. Do tego czasu Madam President będzie przebywała z kaczątkami w punkcie Beta! 8) Carolinka by niespodziewanie powróciła zza grobu - tak jak Taylor. [/shadow] ::cojest:: :zeby:
ODPOWIEDZ