"MnS" w Polsce
Niech zostanie tak jak jest z ilością odcinków , natomiast mogliby emitować MNS w sobotę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Dragon_Scale
A ja jestem za obydwoma rozwiązaniami tzn sobotni odcinke byłby super biorąc pod uwagę straszną nudę w publicznej telewizji w weekendy.Ale trzeci odcinek tez byłby ok,bo czasami nawet przez te dwa nic się praktycznie nie dzieje,a wywalając kawałek ramówki lub skracając reklamy w tych godzinach upchałoby się ten dodatkowy odcinek...
Ja też jestem za dwoma odcinkami dziennie, raczej nie znalazłabym czasu na oglądanie trzech, nie mam tyle czasu by codziennie poświęcać ponad godzinę przez pudłem.Jest dobrze tak jak jest.
[ Dodano: 2007-03-05, 18:19 ]
[ Dodano: 2007-03-05, 18:19 ]
Już widzę jak TVP rezygnuje z reklamDragon_Scale pisze:skracając reklamy w tych godzinach upchałoby się ten dodatkowy odcinek...
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Ambrossia Moore
Uwzgledniając obecne tempo wyświetlania Mns na TVP1 (2 odcinki dziennie) i w USA (1 odcinek dziennie) wychodzi na to, że z każdym dniem roboczym różnica maleje o 1 odcinek. Dlatego emisja na TVP1 zrówna się z emisją w USA w... 2013 roku.Abec pisze:Dogonimy w 2012 roku![]()
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
-
przystojny_noca
Uwzlędniłem tę różnicę. Jesteśmy opóźnieni o ponad 1500 odcinków. To daje ponad 6 lat (dokładniej: 6 lat i niecałe 3 miesiące) i właśnie za 6 lat (w 2013), a nie za 5 lat możemy oczekiwać zrównania się z odcinkami z USA.Dawidek pisze:Uwzględnijcie też róźnice między polską a amerykańską numeracją. Jeśli ją uwzględnimy, to o rok krócej poczekamy na zrównanie się. wydaje mi się, że dojdzie do tego w 2012 roku.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela