Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
compek

Post autor: compek »

Takie pochwały dajecie o tym serialu, że aż naszła mnie na niego chęć ::krzyw::

Wiecie może ile ma być sezonów PB?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

compek pisze:Wiecie może ile ma być sezonów PB?
Przynajmniej 3, a plotki głoszą że twórcy planują 6 :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No wlasnie tez mialem zapytac o ilosc sezonow. Ja mam na kompie chyba 22 odc wiec sie domyslam ze to tylko 1 sezon (?) ile odc nakrecono do tej pory?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

mailo pisze:No wlasnie tez mialem zapytac o ilosc sezonow. Ja mam na kompie chyba 22 odc wiec sie domyslam ze to tylko 1 sezon (?) ile odc nakrecono do tej pory?
Pierwsza seria miała 22 odcinki, więc masz cały 1 sezon. :)

Wyemitowano obecnie 19 odcinków 2 serii (w tym 19 wczoraj/przedwczoraj).

I moje pytania (bardzo spoilerowe!):
[shadow=black]Czy faktycznie w obecnej czołówce dalej jest trzecia Robin Tunney (Veronica) ? ::ysz:: Oglądałem na YT czołówke i ona jest trzecia. Na diabła dawali ją skoro ginie w 2x01 ::plask wczolo:
Kiedy pojawi się Tweener?
W którym odcinku ginie Abruzzi?
Czy Nick, ten od Veronici jest do dziś w serialu? A jeśli nie, to kiedy znika i co sie z nim stało?
To prawda że Terrence, brat Caroline który zginął... żyje?! :shock: [/shadow]
Ostatnio zmieniony 2007-03-07, 15:33 przez SallyFan, łącznie zmieniany 3 razy.
Abec

Post autor: Abec »

22 (pierwszy sezon) + 19 (drugi sezon) = 41 , z tym, że do końca bieżącego (w Stanach) sezonu zostały jeszcze 3 odcinki. Jak łatwo obliczyć drugi sezon również będzie sobie liczył 22 odcinki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

[shadow=black]Czy faktycznie w obecnej czołówce dalej jest trzecia Robin Tunney (Veronica) ? Oglądałem na YT czołówke i ona jest trzecia. Na diabła dawali ją trzecią skoro ginie w 2x01
Kiedy pojawi się Tweener?
W którym odcinku ginie Abruzzi?
Czy Nick, ten od Veronici jest do dziś w serialu? A jeśli nie, to kiedy znika i co sie z nim stało? Czy to prawda, że wyda Veronice?
[/shadow]
[shadow=black]Robin Tunney nie ma w czołówce 2 sezonu.
Tweener pojawia się pierwszy w 1x09 "Tweener".
Abruzzi ginie w 2x04
Nick ostatecznie jednak nie wyda Veronici. Dlatego zginie w 1x22.[/shadow]

Thorne,
[shadow=black]Bowiem Terrence wyznaje siostrze,że wciąż o niej myśli,wszędzie i zawsze,akcentuje,że-w łóżku-,czuje stale na sobie jej ciepły dotyk...Czyżby związek kazirodczy? Albo nie są rodzeństwem (powierzchownie sądząc po braku zbieżności nazwisk)? W to wątpię,choć nie mogę wykluczyć,w tym serialu-everything's possible. Isn't it?[/shadow]
[shadow=black]Może Caroline czytała Terrencowi bajki na dobranoc żeby lepiej było mu znieść te ciężkie chwile w zamknięciu w Montanie? ::rad::
Możliwe, że oni jednak nie są rodzeństwem :!:
[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

SallyFan pisze: [shadow=black]
[shadow=black]Nie, aktor po prostu wystąpił w odcinku 2x19, ale to była retrospekcja ;)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
B@r

wiwi pisze:
[shadow=black]Nie, aktor po prostu wystąpił w odcinku 2x19, ale to była retrospekcja ;)[/shadow]
Wiwi, może SallyFanowi chodziło o obecną akcję na Polsacie. ::chytry:: ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

wiwi pisze:
Zgubne wpływy Losta ;) Ten rak rozprzestrzenia się po showbiznesie ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Abec,

[shadow=black]To było tylko nagranie audio rozmowy Terrenca i Caroline.[/shadow] :wink:

Nie wiem co to ma wspólnego z Lostem. :roll:
Obejrzyj najpierw coś żeby nie wydawać pochopnych wniosków. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Heh, nie ma co komentować odcinków z Polsatu bo tu większość jest już z odcinkami USA ::jezyk::
A co do tego DVD o którym mówił B@r to oto dwie pierwsze okładki:
Obrazek Obrazek
wygląda kusząco i ten serial jest wart... Czuje ,że skuszę się i zbiorę tę kolekcję!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Gra "Prison Break" na www.gry.jeja.pl !!!!
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ta sama gra tyle ,że w polskiej wersji językowej jest na oficjalnej polskiej stronie PB.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

FanieStefci,już nie mogę się doczekać Twojego komentarza odnośnie 19 odcinka!! :D Wrzucaj go jak najprędzej! :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
B@r

Polsat kupił prawa do emisji kolejnych 22 odcinków 2 sezonu amerykańskiego serialu "Skazany na śmierć" ("Prison break"). Prawdopodobnie pokaże je jesienią.

Serial jest nadawany od 28 stycznia br. o godz. 20. Średnia widownia wyemitowanych odcinków pierwszej serii wyniosła 6,08 mln osób, przy 33,49 proc. udziału w rynku (dane AGB Nielsen Media Research), co oznacza ponaddwukrotny wzrost w stosunku do sytuacji sprzed roku.

Emisją "Skazanego" Polsat rozpoczął budowanie wieczornego pasma niedzielnego. Godzinę po "Skazanym na śmierć" emitowany jest od 4 lutego serial "CSI: Kryminalne zagadki Miami", a od 4 marca pasmo o 22 wzmocnił polski serial kryminalny "Prawo miasta".

Cudowna wiadomość!! :serce:
ODPOWIEDZ