"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Abec chodziło mi właśnie o to ,że gdyby prezydent chciał wygłosić jakieś przemówienie, ogłosić stan zagrożenia czy żałobny to co najlepiej wywalić z ramówki? MNS i to bez żadnych skrupółów.
Nobody does it better
jahek

Post autor: jahek »

compek pisze:A zauważyłeś, że TVP1 daje po dwa odcinki dziennie?
Oczywiście, że uwzględniłem to w moich obliczeniach. Chyba mnie nie zrozumiales. Odcinki, ktore teraz sa w USA beda u nas w 2010 roku, ale dogonimy ich dopiero w 2013 - wtedy nie bedzie juz praktycznie spoilerow, bo bedziemy tylko tydzien/dwa tygodnie w tyle za USA. Oczywiscie stanie sie tak tylko przy zalozeniu optymistycznego przypadku - emisji dwoch odcinkow dziennie na TVP1 i jednego odcinka dziennie w USA.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, jeżeli rzeczywiście są takie mozliwości, by emitować MNS w Polsce na przykład 2 tygodnie po amerykańskiej premierze, to nic nie stoi na przeszkodzie, by tak TVP zrobiła. Ale znając zycie będzie conajmniej miesięczna luka, ponieważ, jak w USA powiedzmy przez 3 odcinki nie będzie serialu, to w Polsce też musiałaby być ta przerwa, bo inaczej dystans niebezpiecznie się zmniejszy. Ta przerwa w Stanach może być spowodowana na przykład transmisją sportową. Ja bym dmuchał na zimne i zrobiłbym 3-miesięczny odstęp.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Pamiętajcie ,że TVP musi mieć czas na przetłumaczenie tekstu oraz na nagranie głosu lektora, to też trwa.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dzisiaj kiedy byłam w sklepie to mimo woli słyszalam rozmowę dwóch ekspedientek : rozmawiały o zawrotnej ilości odcinków Mody Na Sukces, i jedna z przejęciem oświadczyła drugiej że podobno realizatorzy mają podpisany kontrakt na nakręcenie 4000 odcinków ::rad:: nie ma to jak czegoś nie dosłyszeć, i samemu sobie dopowiedzieć a potem przekazywać dalej ::rad:: Tak właśnie rodzą się plotki ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

MnS przepada 2 kwietnia (poniedziałek) - II rocznica śmierci Jana Pawła II, 6 kwietnia - Wielki Piątek i 9 kwietnia - świąteczny poniedziałek :!: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Cosmo pisze:Ja uważam że to głupi pomysł. ::plask wczolo: Trzy odcinki to przesada, nie zamierzam całego dnia poświęcić MNS, a bez reklam to możemy pomarzyć. Zresztą nie ma nawet co zawracać głowy TVP. :zmiesz::
Ja też uważam ten pomysł za bezsensowny ::ok:: . Proponuję raczej, żeby TVP emitowała MODĘ w soboty ::ok:: . Wiem, że w niedziele i tak by nie emitowała ::chytry:: , ale w soboty by mogła ::krzyw::
Dawidek
Administrator

Zajrzałem właśnie na stronę TVP. Jest jutro MnS o 16, dwa odcinki.
TVP szaleje, 2 i 6 kwietnia ma nie być MnS? ::ke:: To chyba przesada. Ale może się wtedy wyśpię.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidek pisze:Zajrzałem właśnie na stronę TVP. Jest jutro MnS o 16, dwa odcinki.
TVP szaleje, 2 i 6 kwietnia ma nie być MnS? ::ke:: To chyba przesada. Ale może się wtedy wyśpię.
Kiedy są :?: :?: :?: W sobotę :?: :?: :?: To niemożliwe :nie:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Przecież on to pisał wczoraj.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dawidek, to Ty odsypiasz popołudniami :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Szogunko, nie mam na to czasu. Po powrocie z pracy czekają mnie obowiązki. A potem MNS. Czekam, aż zrobi się cieplej i wtedy mi te obowiązki odpadną, gdyż nie będzie sensu zapalać w piecu. I wtedy skorzystamz okazji by przed MnS się przespać. :shock:
Petro, ja miałem na myśli piątkowe odcinki, ponieważ były wątpliwości, czy MnS dziś będzie. Ipo, dziękuję.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zmyliło mnie to "może wtedy się wyśpię".
Z tym piecem to już niedługo. Wiosna, wiosna, woiosna, Ach to TY!!!!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wolelibyście aby Tvp1 zamiast Moda na sukces poprawnie nadało tytuł czyli Śmiali i piękni (B&B)? Ja chyba tak, aczkolwiek nasz tytuł też jest dobry. Niemcy nazwali bogaci i piękni -wg mnie bez sensu trochę. Najgorzej to jak Polsat nazwał młodych i niespokojnych (Y&R) Żarem młodości, trochę bez sensu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Moda na sukces to super tytuł!
Śmiali i piękni brzmi... kiczowacie. :mrgreen: 8) Jedynie w oryginale to ładnie brzmi.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ