Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Przypuszczam, że mowa o Sally i Jasmine. Potem dziewczyny bardzo się w tym szpitalu zaprzyjaźniły - bo wcześniej wręcz się nieznosiły ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

"Modę na sukces" zacząłem oglądać z rocznika 1997 :P Wtedy to już były koncówki Sheili; w każdym razie dobrze pamiętam to, jak Maggie się żarła z Sheilą o małe dziecko. Sheila oddała Mary Warwickom, ale później się rozmysliła. W tym czasie był też Grant, który najpierw był z Brooke, później z Macy. Trochę później pamiętam, że Sheila na jakiś czas wyjechała z Los Angeles do Doliny Śmierci, gdzie pracowała jako kelnerka. Tam zakolegowała się z Amber. Jak sobie teraz tak przypomnę, to postać tak się zmieniła ::ok::
Deacon

Post autor: Deacon »

Najpierw ogladała babcia. Potem ja się przy niej wciągnałem i z czasem przewyższyłem ją wiedzą na temat serialu. Teraz co jakiś czas dostaraczam jej spoilerów. Ona ma oczywiście więcej czasu, żeby oglądać. Ja mam czas na to rzadko, wiec są okresy, że oglądam B&B sporadycznie i tylko czytam opisy ze ŚWIATA SERIALI. I mam przez to poczucie straty.
hit_86

Post autor: hit_86 »

Ja zaczełam oglądać mode na sukces kiedy to Brooke związała sie z Grantem, to zaczełam oglądac tak na dobre. Wcześniej tez już oglądałam, ale przestałam. A teraz staram sie codziennie oglądac :)
amerika

Post autor: amerika »

Ja w sumie tak dokładnie nie pamietam ile miałam czy ile lat temu zaczełam oglądać Mode ale pamiętam że od tego odcinka jak Ridge jechał w skórze na motorze. Może ktos pamięta ten odicnek i będzie mi mógł uświadomić jaki to był odcinek :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To albo po śmierci Caroline albo jak pędził przerwać ślub Granta i Brooke ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Deacon pisze:Najpierw ogladała babcia. Potem ja się przy niej wciągnałem i z czasem przewyższyłem ją wiedzą na temat serialu. Teraz co jakiś czas dostaraczam jej spoilerów.
Jestem w identycznej sytuacji! :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Zająć

Post autor: Zająć »

ogladam 13 lat. Ridge mnie wciągnął i tylko dla niego pędzę do domu, dzien bez filmu jest stracony ,mąż się dziwi teściowa też aja pędze na ridża
GiGi

Post autor: GiGi »

zaczelam ogladac w styczniu jakos jak bylam chora ::krzyw:: i ta mnie wciaglo, a sama sie wczesniej dziwilam co inni widzia w tym filmie... heh a teraz sama sie wkrecilam i jestem zadowolona z tego filmu :: bow ::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

GiGi pisze:zaczelam ogladac w styczniu jakos jak bylam chora ::krzyw:: i ta mnie wciaglo, a sama sie wczesniej dziwilam co inni widzia w tym filmie... heh a teraz sama sie wkrecilam i jestem zadowolona z tego filmu :: bow ::
GiGi w styczniu tego roku?
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

GiGi pisze:Zaczelam ogladac w styczniu jakos jak bylam chora ::krzyw:: i ta mnie wciaglo, a sama sie wczesniej dziwilam co inni widzia w tym filmie... heh a teraz sama sie wkrecilam i jestem zadowolona z tego filmu :: bow ::
Jaki tam z niego film?! :P

Sama też czasami się zastanawiam, jak mogłam być tak głupia, kiedy się wyśmiewałam z tych, co ten serial oglądają... ::plask wczolo:
Co prawda fabuła jest dość wyszukana (każdy z każdym itp. :zeby: ), ale jakoś serial mnie nie nudzi. A za każdym razem, kiedy wyczekuję "Mody..." wzrasta mój wskaźnik zadowolenia! :mrgreen: Nie ma dnia, żebym nie pomyslała o tym wspaniałym serialiku i o moich ulubionych aktorach. :serce: W szkole wciąż o nim nawijam, aż się ludzie denerwują. ::jezyk:: A dzień bez "Mody..." to dzień stracony. :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kaska pisze: A dzień bez "Mody..." to dzień stracony. :zeby:
Ojj u mnie jest tak samo ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

paulincia pisze:
U mnie też :lol:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Misia pisze:
paulincia pisze:
U mnie też :lol:
Nie będę oryginalna :lol: U mnie to samo ::rad::
Co złego, to nie ja ;)
Scorpion

Post autor: Scorpion »

MNS oglądam od 1999r. ^^ kiedyś to zawsze moi rodzice oglądali (przeważnie mama i babcia xD); każdy dzień o tej samej godzinie zasiadali przed telewizorem na jeden odcinek, ja jednakże uciekałem od tego .... pewnego razu zmusiłem się i oglądnąłem "z nudów" - z myślą że zmarnuje czas chciałem się wyrwać jak najprędzej po czym iść zająć się własnymi sprawami. Ku mojemu zaskoczeniu serial nie okazał się totalną porażką - spodobał mi się najbardziej ze wszystkich seriali na świecie i oglądam do teraz. Zawsze biegnę ze szkoły by obejrzeć MNS ..... xD
ODPOWIEDZ