Pomoc domowa (The Nanny)/Niania
-
Ambrossia Moore
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Ambrossia Moore
- Adex-fan Brooke
-
Ambrossia Moore
- Adex-fan Brooke
Tak jak w polskiej wersji w oryginalnej pojawiało się tez wiele gwiazd tv m.in z "Dynastii" to: Maxwell Caufield (Miles), Catherine Oxenberg(Amanda), Joan Collins(Alexis)-zagrała siebie chyba, Gordon Thomson(Adam)chyba też a ten lokaj w oryginalnej wersji też grał w kilku odcinkach w "Dynastii" w serii 8 i był negatywną postacią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak, zagrała samą siebie, to jest częste w zachodnich serialach, ze pojawiają się gwiazdy odtwarzające same siebie, u nas ten trend też wchodzi w coraz częstsze użycie (np "Niania")Adex-fan Brooke pisze:Może była gościnnie
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
- Adex-fan Brooke
W "Niani" była Edyta Górniak i chyba Ewa Drzyzga(ale ten odcinek przegapiłem), ktoś jeszcze był jako on sam?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chyba jeszcze Muniek Staszczyk z tego co pamiętam, może byli też inni ale ja w tej chwili sobie nie przypominamAdex-fan Brooke pisze:W "Niani" była Edyta Górniak i chyba Ewa Drzyzga(ale ten odcinek przegapiłem), ktoś jeszcze był jako on sam?
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
-
Ambrossia Moore
-
Ambrossia Moore
I jeszcze Szymon MajewskiTiril pisze:Chyba jeszcze Muniek Staszczyk z tego co pamiętam, może byli też inni ale ja w tej chwili sobie nie przypominamAdex-fan Brooke pisze:W "Niani" była Edyta Górniak i chyba Ewa Drzyzga(ale ten odcinek przegapiłem), ktoś jeszcze był jako on sam?
- Adex-fan Brooke