Szymon Majewski Show
Opiszcie na czym z grubsza polegał ten poprzedni teleturniej, bo nie widziałem jedynego odcinka 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Inna była przede wszystkim nazwaAbec pisze:Opiszcie na czym z grubsza polegał ten poprzedni teleturniej, bo nie widziałem jedynego odcinka
Co złego, to nie ja 
-
SallyFan
Nie wiem co od niej chcesz. W końcu z wiekiem sie nie młodnieje. Moim zdaniem pani Perepeczko jest przepiękną kobietą i nie powinna sie niczego wstydzić.LoLex pisze:Fitkau-Perepeczko ma takie stare ręcę - mogłaby już ich nie eksponować tak bardzo.![]()
A co do wczorajszego programu:
Najlepszy moim zdaniem był faraon
Fotyga
Janda: Jak sie pani czuje?
Fotyga: Nie wiem
Sztabuś też spox, tylko Majewski za bardzo cały czas o tym dyrygowaniu - mógłby sobie odpuścić
Ja też ją lubię. Chodzi mi tylko o to, że ubrała się raczej nieodpowiednio. W wieku 65 lat nie powinna zakładać tej sukienki.SallyFan pisze:Nie wiem co od niej chcesz. W końcu z wiekiem sie nie młodnieje. Moim zdaniem pani Perepeczko jest przepiękną kobietą i nie powinna sie niczego wstydzić.LoLex pisze:Fitkau-Perepeczko ma takie stare ręcę - mogłaby już ich nie eksponować tak bardzo.![]()
"Marsz zboczonych kobiet" wymiata!
Program jest cały całuśny,
uwielbiam oglądać Szymka.
Ale po każdym programie zastanawiam się czy będzie następny
bo
Szymuś tak jeździ po miłościwie nam panujących, że aż
Ej, serduszko się raduje.
Program jest cały całuśny,
Ale po każdym programie zastanawiam się czy będzie następny
Szymuś tak jeździ po miłościwie nam panujących, że aż
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Własnienutelka pisze:"Marsz zboczonych kobiet" wymiata!![]()
Program jest cały całuśny,uwielbiam oglądać Szymka.
Ale po każdym programie zastanawiam się czy będzie następnybo
Szymuś tak jeździ po miłościwie nam panujących, że aż![]()
Ten żart o MNS przyniesie rozgłos naszemu serialowi ,,... tak jak Moda na sukces , już dawno powinna się skończyć ale dalej trwa '' - czy coś takiegoDamians pisze:Dzisiejsze ROZMOWY W TŁOKU po prostu mnie rozwaliły![]()
![]()
![]()
TYlko ten żart Rokity, o MNS mnie jakoś nie rozbawił
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Genialnie sparodiowani Pospieszalski i Superniania.
Ostatnie odcinki to chyba najlepsze w historii całego programu.[