Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Kiedyś musi być ten pierwszy razMisia pisze:Widze Robi,że chociaż w jednym się zgadzamy w 100%Robi pisze:Ja trzymam kciuki za Natasze Urbańską , ponieważ ona jako jedyna z tego towarzystwa ma głos . I jest całkiem ładna .
Występ Fergie znakomity![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaka żenada
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wypowiedź Dody na temat Edyty Górniak odnoścnie JOŚ nareszcie się ukazała ....Ach Doda
tak trzymaj
"Jeśli chodzi o wypowiedź Edzi, to wydaje mi się, że kobieta po trzydziestce powinna trzymać na wodzy swoje frustracje, zawiść i zazdrość w stosunku do młodszych koleżanek z branży. Rozumiem, że może do tej pory być zła, że nie udało jej się wygrać ze mną w konkursie premier w Opolu i »durna Szansa« pozostawiła ją daleko, daleko w tyle. Ale zanim zaczęła ją krytykować powinna zastanowić się nad tym, że obraża – nie mnie, ale ludzi, dla których »Szansa« wiele znaczy i wiele zmieniła w ich życiu".
"Czekam z niecierpliwością na kolejna płytę Edzi, która sprzeda się może trochę lepiej niż ostatnia i choć w połowie tak dobrze jak moja. Z chęcią również ja i moi fani ocenimy, choć jedną piosenkę, którą raczy napisać. Póki co polecam, aby Edzia zachowała swoje »durne« komentarze dla siebie i skupiła się na nauce hymnu polskiego".
"Jeśli chodzi o wypowiedź Edzi, to wydaje mi się, że kobieta po trzydziestce powinna trzymać na wodzy swoje frustracje, zawiść i zazdrość w stosunku do młodszych koleżanek z branży. Rozumiem, że może do tej pory być zła, że nie udało jej się wygrać ze mną w konkursie premier w Opolu i »durna Szansa« pozostawiła ją daleko, daleko w tyle. Ale zanim zaczęła ją krytykować powinna zastanowić się nad tym, że obraża – nie mnie, ale ludzi, dla których »Szansa« wiele znaczy i wiele zmieniła w ich życiu".
"Czekam z niecierpliwością na kolejna płytę Edzi, która sprzeda się może trochę lepiej niż ostatnia i choć w połowie tak dobrze jak moja. Z chęcią również ja i moi fani ocenimy, choć jedną piosenkę, którą raczy napisać. Póki co polecam, aby Edzia zachowała swoje »durne« komentarze dla siebie i skupiła się na nauce hymnu polskiego".
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
'Szansa' nie jest az tak zła jak np inne piosenki Dody,ale wybitna też nie jest.Ale zgadzam się,że Edzia jest zazdrosna,bo ma lepszew warunki głosowe,jest ładna ,a przebić się może.Alexander pisze:Moim zdaniem to Edyta jest bardzo zazdrosna ,że taka energiczna i charyzmatyczna doda robi większą karierę od niej bo "Szansa" to wcale nie jest gniot!
W zupełności się zgadzamAlexander pisze:Moim zdaniem to Edyta jest bardzo zazdrosna ,że taka energiczna i charyzmatyczna doda robi większą karierę od niej bo "Szansa" to wcale nie jest gniot!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Że co?Ireth pisze:Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi'.Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody
Edyta skrytykowała jej piosenkę, a Doda obraża Edytę.
Brak słów dla Dody.
To tak jakbym ja skrytykował kogoś sukienkę, a ktoś wyjechał do mnie z prywatnymi komentarzami odnośnie mojego życia.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A kto mówi, że umie - przecież ona nie śpiewa i nie chce spiewać, a Ci co biorą udział w programie chcąGoku pisze:Nienawidzę tej grubej przebrzydłej Zapendowskiej, która o Edzi powiedziała "Taka ładna dziewczyna, a tak nie umie śpiewać" to ja teraz powiem o niej(o Zapendowskiej) takie obleśne babsko a tak nie umie śpiewać
W ostatnim JOŚ najlepiej zaśpiewała Agnieszka Włodarczyk. Widać, że Nataszy nie każdy repertuar pasuje, bo nie zachwyciła. Zauważyłem, że dużo zależy od rodzaju piosenki, którą mają dane osoby zaśpiewać. W pierwszym programie najlepiej dopasowaną piosenkę do siebie miał Marek Siudym, w drugim Natasza Urbańska, a teraz Agnieszka Włodarczyk.
Pomijam osoby, które wogóle nie umieją śpiewać jak: Robert Moskwa, czy ten z Pierwszej Miłości.
B@r pisze:Że co?Ireth pisze:Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi'.Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody
Edyta skrytykowała jej piosenkę, a Doda obraża Edytę.![]()
Brak słów dla Dody.
To tak jakbym ja skrytykował kogoś sukienkę, a ktoś wyjechał do mnie z prywatnymi komentarzami odnośnie mojego życia.
Jeżeli ktoś by mi powiedział, że rzucam głupie teksty, to rzecz jasna mówiłby o tym co mówię, ale o mnie również. Sorki, ale POWINNIŚMY właśnie oceniać ludzi po tym co mówią/piszą. Po ubiorze chyba w mniejszym stopniu...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Zapendowska wie co mówi,zna się na tym i niby z jakiej racji ma mówić,ze Edyta H. pięknie śpiewa skoro nie jest tak?Dziewczyna jest ładna ,super tańczy ale śpiewanie jej nie wychodzi
Odnośnie Dody,Zapendowska też powiedziała,że to szansa to durna piosenka.Ciekawe czy niej Dodzia też napisała

Odnośnie Dody,Zapendowska też powiedziała,że to szansa to durna piosenka.Ciekawe czy niej Dodzia też napisała
Team Hunter:)A jak!
No tak, ale jak ma się opinia na temat piosenki do samej Edyty i jej życia?Abec pisze:B@r pisze:Że co?Ireth pisze:Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi'.Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody
Edyta skrytykowała jej piosenkę, a Doda obraża Edytę.![]()
Brak słów dla Dody.
Jeżeli ktoś by mi powiedział, że rzucam głupie teksty, to rzecz jasna mówiłby o tym co mówię, ale o mnie również. Sorki, ale POWINNIŚMY właśnie oceniać ludzi po tym co mówią/piszą. Po ubiorze chyba w mniejszym stopniu...
Nie czarujmy się, ale "Szansa" do ambitnych piosenek nie należy i Edyta nie odkryła Ameryki stwierdzeniem, że to durna piosenka.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".