Wyjechała z Tatuśkiem i nawet nie pożegnała się z Sally
Kimberly Fairchild
Kimberly to fajna dziewczyna. Chciałabym, żeby jeszcze wróciła. A te sceny z Thornem trzeba jej wybaczyć, bo ma dopiero 19 lat i to typowe zachowanie dla zakochanej nastolatki.
[ Dodano: 2007-03-23, 20:41 ]
To dziwne, że Kim tak po prostu wszystko zostawiła i wyjechała
Myślałam, że pożegna się z Sally albo coś... Może scenarzysci chcieli się jej szybko pozbyć 
[ Dodano: 2007-03-23, 20:41 ]
To dziwne, że Kim tak po prostu wszystko zostawiła i wyjechała
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
- Adex-fan Brooke
Najśmieszniej że bez bagażu poszła z Adamem i już
Pewnie jej fani już za nią tęsknią? Na pamiątke zostały niektórym z was nicki inspirowane jej imieniem
Miała dziwną fryzurę w ostatniej scenie.
Miała dziwną fryzurę w ostatniej scenie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
To jest idiotyczneanka_ pisze:Szuka go ta sama grupa bandytów co te 20 lat temuKaska pisze:A Sally pewnie nawet nie zauważy, że Kimberly zniknęła.A propos Adama to dlaczego jest poszukiwany, bo nie oglądałam tych odcinków.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city