Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Grażynka została :serce: :mrgreen:

Ludzie błagam, ślijcie SMS o treści 10A na numer 7257
Grażynka musi zaśpiewać piosenkę Izy Trojanowskiej :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
Ludzie błagam, ślijcie SMS o treści 10A na numer 7257
Grażynka musi zaśpiewać piosenkę Izy Trojanowskiej :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Którą? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

"Wszystko czego dziś chcę". Ibisz zresztą zrobił błąd czytając ten tytuł...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ja też się czepiam :P

Ja też chcę usłyszeć piosenkę Izy Trojanowskiej. :serce:

Najbardziej podobała mi się dzisiaj Agnieszka Włodarczyk :serce:

Ktoś chyba chciał Jacka Cygana... No to chociaż dzisiaj był. Co prawda nie w jury, ale zawsze ;) ::krzyw::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A mi od samego początku najbardziej podoba się Natasza Urbańska :serce: :: bow ::
Właściwie to nie wiem, czemu oglądam ten program xD ::jezyk:: Chyba tylko dlatego, że w sobotę nie ma niczego innego w TV ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dlaczego Włodek, Robert, Łukasz którzy zupełnie nie mają głosu... Kompletnie nie umieją śpiewać a zagrożone są Gosia i Marzenka które mają mocne i pozytywne głosy... To nie sprawiedliwe, wolałbym aby to jury decydowało o tym kto odpada. Dominika bardzo ładnie zaśpiewała na pożegnanie. Będzie mi jej brakowało.
Najbardziej podobały mi się występy Agnieszki i Nataszy, potem Gosia Lewińska i Edyta.
Najmniej oczywiście Włodek i Łukasz...

Program jest OK ale wybory widzów zaskakują mnie i bardzo zadziwiają, denerwują i bardzo zniechęcają... Wkrótce poodpadają Ci lepsi a zostaną Ci którzy nie potrafią śpiewać w najmniejszym calu...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Właściwie też wolałbym aby decydowało jury , wogóle widzowie kieruja się popularnością , a nie umiejętności śpiewu .Edyta, Łukasz, Włodek,Robert to z nich powinny być nominowane 2 osoby . A ludzie ślą na nich sms-y niewiadomo po co ...
No i teraz Marzena kontra Małgosia ... aż odechciewa mi się to oglądać . Bo z góry wiadomo co bedzie odpadnie Lewińska da jokera Marzenie , później odpadnie Ostrowska Królikowska... a później Sztuka
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj podobały mi się dwa wykonania: Agnieszki Włodarczyk i Marzeny Sztuki. Reszty nie mogę ocenić pozytywnie. :nie: Chyba wszystkich w swym fałszowaniu przechodzi już Edyta Herbuś. :nie:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

YES, YES, YES...............

Nie wiem czy głosowaliście na Grażynkę( tj. Izę :serce: ) ale wszystkim dziękuję. Wysłałem razem ze wszystkich telefonów 7 SMS-ów + dzwoniłem do babci i wujka, żeby słali SMS-y......i się udało :mrgreen: :mrgreen: :serce: :serce: :lol: :lol: :zeby: :zeby:

Już czekam na Izę Trojanowską, udzielającą lekcji Małgorzacie jak pięknie śpiewać: "Wszystko, czego dziś chcę, Pamiętaj o tym dolecieć chcę, Tam i z powrotem z ramion Twych wprost- do Nieba (o o) Do nieba" :serce: :serce: Mam nadzieję, że Iza zasiądzie na widowni :serce: ::jezyk::

Nawet kilka wpadek Ibisza, nie zepsuło mi humoru. Może na końcu się zdziwiłem, że są nominowane dwie panie, które bardzo lubię, czyli Marzena i ponownie Małgośka. Szczerze mówiąc obydwie lubię tak samo, i szkoda mi każdej z nich.

Marzena miała bardzo ładną fryzurę, co Czajka, to Czajka ::jezyk::
A Edzia miała bombowy kapelusik :D , ona na starość będzie taka sama jak Tyszkiewiczowa- wielka hrabina ::jezyk::
Swoją drogą, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Moskwa i Ten z Pierwszej Miłości( zapomniałem nazwiska :oops: Pieszalski? :oops: ) nie umieją śpiewać...I Włodek też podążą za nimi...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

LoLex pisze:Chyba wszystkich w swym fałszowaniu przechodzi już Edyta Herbuś. :nie:
Dokładnie ::plask wczolo: ::jezyk:: Tańczy super, ale śpiewać to ona nie umie xD ::jezyk::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Damians pisze: A Edzia miała bombowy kapelusik :D , ona na starość będzie taka sama jak Tyszkiewiczowa- wielka hrabina ::jezyk::
Co Ty gadasz? ::chytry:: Tyszkiewicz to kobieta z klasą! Prawdziwa DAMA. A Górniak do pięt jej nie dorasta i nigdy nie dorośnie! :P :twisted:

A tak poza tym, też się cieszę, że Grażynka zaśpiewa "Wszystko czego dziś chcę" :D :zeby: :serce:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

anka_ pisze: A tak poza tym, też się cieszę, że Grażynka zaśpiewa "Wszystko czego dziś chcę" :D :zeby: :serce:
Nie wiem co dziś było, ale to musze zobaczyć :lol:

[ Dodano: 2007-03-25, 00:28 ]
A ktoś ogląda reality na TvnStyle o zostaniu Hiltonem? W niedziele chyba nowy odcinek?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

[quote="Adex-fan Brooke]A ktoś ogląda reality na TvnStyle o zostaniu Hiltonem? W niedziele chyba nowy odcinek?![/quote]

Dziś oglądałam jakiś odcinek.Odpadł ten podrywacz.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Punkty kulminacyjne jak dla mnie były dwa:
- boski śpiew i wykonanie piosenki przez Agnieszke Włodarczyk :serce:
- kichnięcie Małgosi Lewińskiej :mrgreen:

Byleby tylko nie odpadła Marzena Sztuka ::kwasny:: Lewińska to musi sie czuć - w pierwszym programie była zagrożona, w drugim joker, a teraz znowu zagrożona :mrgreen: No tak, heh... ::jezyk::

Najgorszy był Łukasz Płoszajski. :|
O wiele lepiej niż tydzień temu zaśpiewała Edyta Herbuś i wielkie brawa dla niej!
Ela Zapendowska wczoraj była super, zresztą jak zawsze.
Edytka Górniak ::plask wczolo: Edzia ::cojest::

Całe szczęście, że Grażynka nie odpadła!!! :serce: Figurska też troche mnie wkurzała w jury, ale lepsza była od Szwedesa ::ok:: Za to uparli się podczas jej śpiewu pokazywać cały czas jej brzuch - próbują odszukać czy już ma brzuszek :zeby:

Ale za to nie potrafiłbym ocenić Nataszy Urbańskiej. Jak dla mnie wtapia się w tłum. Dziwne wykonanie. Hah, Rubik wczoraj w "JOŚ", a dzisiaj w Rzeszowie ::jezyk:: :mrgreen:

Włodkowi Matuszakowi i Robertowi Moskwie kibicuje, a czekam na coming out Płoszajskiego i Nejmana.

Jak dla mnie Agnieszka Włodarczyk, tak samo jak dla Edyty, może nagrywać płyte! :)
Goku

Post autor: Goku »

Bosh...Prawie popłakałem się ze szczęścia jak moja faworytka (Aga W.) dostała cztery szóstki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:...Natasza moim zdaniem zaśpiewała tą piosenkę za szybko, a Herbusiowa jak zwykle fałszowała...Mam nadzieję że odpadnie Kipiel - Sztuka bo Lewińska moim zdaniem świetnie zaśpiewała...
ODPOWIEDZ