Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

anka_ pisze:
Damians pisze: A Edzia miała bombowy kapelusik :D , ona na starość będzie taka sama jak Tyszkiewiczowa- wielka hrabina ::jezyk::
Co Ty gadasz? ::chytry:: Tyszkiewicz to kobieta z klasą! Prawdziwa DAMA. A Górniak do pięt jej nie dorasta i nigdy nie dorośnie! :P :twisted:
A tu bym sie nie zgodził , jeżeli oglądasz Anka TzG a pdejżewam , że tak ,to będzie zwróciłaś uwagę , że Tyszkiewicz zachowuje się chamsko i bezczelnie w stosunku do innych osób jury ,a to nie jest zachownie które przystoi "damie"Moim zdaniem Edyta jest o wiele lepsza

Jeszcze co do wczorajszego odcinka to najlepsza była Agnieszka Włodarczyk , później Natasza Urbańska i Małgosia Lewińska (i nie rozumiem dlaczego ona jest nominowana)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jestem zaskoczona osobami zagrożonymi :shock: :shock: Myśle,że były osoby które zaśpiewały słabiej od tych pań ::kwasny:: Według mnie powinni odpaść tak:R.Moskwa,Ł.Płoszajski(niezlą miał wczoraj choarakteryzację ::plask wczolo: ::cojest:: sory ale co to miało być
?)E.Herbuś ,A,Nejman,W.Matuszak a potem to już obojętne ::krzyw:: Ten program oglądam tylko dla Nataszy :serce: Super śpiewa ::ok:: choć myśle,że Aga Wodarczyk też jest świetna i to między nimi rozegra się bitwa o zwycięstwo.
Team Hunter:)A jak!
Primok

Post autor: Primok »

To był zdecydowanie najlepszy odcinek - większość uczestników zaśpiewała bardzo poprawnie,a Agnieszka Włodarczyk znowu świetnie :serce: . Bardzo dobrze wypadła też Małgorzata Ostrowska-Królikowska.
A Edyta Górniak przyznała się, że mąż jest dla niej za mało dobry :mrgreen: .
Strasznie denerwuje mnie Rudi ::kwasny:: .
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tkk_Bolly pisze:A tu bym sie nie zgodził , jeżeli oglądasz Anka TzG a pdejżewam , że tak ,to będzie zwróciłaś uwagę , że Tyszkiewicz zachowuje się chamsko i bezczelnie w stosunku do innych osób jury ,a to nie jest zachownie które przystoi "damie"Moim zdaniem Edyta jest o wiele lepsza
Akurat ja nie oceniam Tyszkiewicz po tym co jest w tańcu z gwiazdami ;) Przecież p. Beata istniała jeszcze przed TzG ::chytry::

A co do tego jak krytykuje Czarną Mambę... Uwielbiam tą część programu. :serce: A nawiasem mówiąc uważam, że Edycie zdarza się gorzej komuś dowalić niż Tyszkiewicz.

Edyta Górniak to Czarna Mamba "Jak oni śpiewają"!! :D :zeby: ::rad::
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

anka_ pisze:
Akurat ja nie oceniam Tyszkiewicz po tym co jest w tańcu z gwiazdami ;) Przecież p. Beata istniała jeszcze przed TzG ::chytry::

A co do tego jak krytykuje Czarną Mambę... Uwielbiam tą część programu. :serce: A nawiasem mówiąc uważam, że Edycie zdarza się gorzej komuś dowalić niż Tyszkiewicz.
Też uwielbiam docinki jury , bo przynajmniej nie jest sielankowo , ale kibicuje bardziej Iwonce i Piotrowi .Ostatnio Beata wyrwała się z jakimś wierszem to Piotr ją zgasił , co to ma wspólnego z tańcem i Iwonka dodała , że "Beata zawsze przerywa i odzywa się niepytana "
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

No to się troche rozpisze :mrgreen:
JOŚ
Dziś przełączyłam jak pokazywali jakie piosenki proponują dla Herbuś.Co wybrali widzowie?Bo zastanawiałam się jak ona zaśpiewa po francusku jeśli wybiorą piosenke Vanesski :lol:
Słyszałam też kawałek Płoszańskiego---->o Jezusie :shock: jak on fałszował!

Piękne i geniusze
Widziałam pierwszy odcinek jakiś czas temu i potyem nie mogłam na to trafić,a jestem ciekawa jak to się tam rozwinęło,bo w urywkach pokazali jak jedna blodyna mówiła,ze się tam zakochała...Powiedzcie coś o tym

Poznaj moich rodziców-czy jakos tak.
Oglądałam jakiś jeden odcinek i się wkurzyłam :evil: .Cały odcinek kobieta dwoiła się i troiła by zdobyć sympatie matki swojego faceta,która była wredna i ciągle jej mówiła,ze powinna się rozstać z jej synem.Ten chłopak też się starał i powtarzał rodzicom dziewczyny,żę ją kocha i nie będzie jej już okłamywał jak to mu się zdarzało.
A jak była konfrontacja i spotkali się w szóstkę i mamusia chłopaka coś tam pokręciła nosem to on nagle stwierdził,ze chce rozstać z tą dziewczyną :shock: :evil: .Był nieczuły i beznadziejny,a ona płakała.No ludzie!

Te okropne nastolatki-znów nie pamiętam czy tak tytuł był.

Zawsze się ubawie na tym ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ireth pisze: Te okropne nastolatki-znów nie pamiętam czy tak tytuł był.

Zawsze się ubawie na tym ::loll::
"Te okropne nastolatki - wyprowadzam się!". Fajny program. A poza tym widać, że nasza Superniania jest stylizowana na tą byłą policjantkę.
Abec

Post autor: Abec »

anka_ pisze:
Tkk_Bolly pisze:A tu bym sie nie zgodził , jeżeli oglądasz Anka TzG a pdejżewam , że tak ,to będzie zwróciłaś uwagę , że Tyszkiewicz zachowuje się chamsko i bezczelnie w stosunku do innych osób jury ,a to nie jest zachownie które przystoi "damie"Moim zdaniem Edyta jest o wiele lepsza

Edyta Górniak to Czarna Mamba "Jak oni śpiewają"!! :D :zeby: ::rad::
Fajnie, ale być nazwanym damą to bardzo, bardzo dużo. Na to naprawdę trzeba sobie zasłużyć. I tu naprawdę działa zasada, że o łyżce dziegdziu. Jedno chamskie zachowanie to psuje. Wiec to zaostało zepsute. Nawet jeśli założymy, że innych podobnych zachowań p. Tyszkiewicz na koncie nie ma.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
anka_

Abec pisze:Fajnie, ale być nazwanym damą to bardzo, bardzo dużo. Na to naprawdę trzeba sobie zasłużyć. I tu naprawdę działa zasada, że o łyżce dziegdziu. Jedno chamskie zachowanie to psuje. Wiec to zaostało zepsute. Nawet jeśli założymy, że innych podobnych zachowań p. Tyszkiewicz na koncie nie ma.
No, przy takim założeniu to chyba u nas brak dam w show biznesie :P

Za to Górniak to koło damy nawet nie leżała. ::loll:: Zakładając, że w ogóle wie co "damą być" znaczy ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Docinki Beaty i Iwony w TZG są reżyserowane, a wy się tym tak podniecacie. ::loll:: ::plask wczolo:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
anka_

B@r pisze:Docinki Beaty i Iwony w TZG są reżyserowane, a wy się tym tak podniecacie. ::loll:: ::plask wczolo:
Tak jak te "śmieszne" żarty Huberta... ::plask wczolo:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Obecnie może niektóre to tak, ale na samym początku to wydaje mi sie, że były autentyczne- ale to w temacie o TzG :wink:
Abec

Post autor: Abec »

anka_ pisze:
Abec pisze:Fajnie, ale być nazwanym damą to bardzo, bardzo dużo. Na to naprawdę trzeba sobie zasłużyć. I tu naprawdę działa zasada, że o łyżce dziegdziu. Jedno chamskie zachowanie to psuje. Wiec to zaostało zepsute. Nawet jeśli założymy, że innych podobnych zachowań p. Tyszkiewicz na koncie nie ma.
No, przy takim założeniu to chyba u nas brak dam w show biznesie :P

Za to Górniak to koło damy nawet nie leżała. ::loll:: Zakładając, że w ogóle wie co "damą być" znaczy ;)
Dla mnie Irena Santor podpada w 100%, także śp. p. Kwiatkowska i jeszcze kilka innych osób.
B@r pisze:Docinki Beaty i Iwony w TZG są reżyserowane, a wy się tym tak podniecacie. ::loll:: ::plask wczolo::
Skoro p. Tyszkiewicz daje się tak rezyserować, to to prawdopodobnie jeszcze gorzej o niej świadczy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

B@r pisze:Docinki Beaty i Iwony w TZG są reżyserowane, a wy się tym tak podniecacie. ::loll:: ::plask wczolo:
::ke::

Ja się rozpisałam w poprzednim poście a tu mi nikt nie odpowiada :cry:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Abec pisze:Dla mnie Irena Santor podpada w 100%, także śp. p. Kwiatkowska i jeszcze kilka innych osób.

Chyba ś.p. Pani Hania Bielicka, bo Kwiatkowska to jeszcze żyje przecież ::chytry::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
ODPOWIEDZ